Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Какво става тука, успокояваме се един друг, че не сме толко' неграмотни ли!?
Браво, браво, явно е имало нужда.
Изгледа ли клипчето, Евгооо? : ))
Накратко - докато умните са наумуват, откачалките се размножават!
p.s.
Е тука вече не съм сигурен - дали IQ-то се води част от генотипа
но ако отговорът е 'да' - теорията на Дарвин директно отече у канала с тоя филм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, ама щото питаш уикту
Наздраве!
П.П. Нам, що ли ни трябва да сме толку прецизни!?
като ти писах, вече знаех.
ненужни обяснения са развалили много отношения
едно простичко "наздраве" върши много по-добра работапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
зная, кака.
наздраве.
Наздраве!
П.П. Нам, що ли ни трябва да сме толку прецизни!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ученото си е учено. Наздраве!.
Та, и с подборът и отборът е така.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ба, много добре си знам аз какво искам. Искам Ратко да ми дари жълт или розов диамант ма той още се дърпа
Сега сериозно - искането и даването следва да са балансирани. И ако може взаимно да не се нараняват - това вече е висш пилотаж.препоръка е
Коментар
-
Използват се и двата термина. В моят учебник по генетика е "подбор", а в учебника по биология на сина ми "отбор".
Ако се опрем на превода от английски за selection/ че на какво ли друго, все пак това е родния език на Дарвин!?/ думичката трябва да е "подбор".
Наздраве!
наздраве.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Имам розав диамант в джеба...ей така за кадем
Ма ми е най-готино да е споделен. Баси въглеродното съединение. Ако го метнеш в камината, ще отдели топлина. Не ми дреме за него, отношенията са съществени.
Коментар
-
Използват се и двата термина. В моят учебник по генетика е "подбор", а в учебника по биология на сина ми "отбор".
Ако се опрем на превода от английски за selection/ че на какво ли друго, все пак това е родния език на Дарвин!?/ думичката трябва да е "подбор".
Наздраве!
Коментар
-
както казах сутринта, момичетата избягват да гостуват в панелни детски стаи на пораснали момчета.
оправдания колко са лоши тия жени има много, но според дарвин се нарича естествен подбор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ба, много добре си знам аз какво искам. Искам Ратко да ми дари жълт или розов диамант ма той още се дърпа
Сега сериозно - искането и даването следва да са балансирани. И ако може взаимно да не се нараняват - това вече е висш пилотаж.
Ма ми е най-готино да е споделен. Баси въглеродното съединение. Ако го метнеш в камината, ще отдели топлина. Не ми дреме за него, отношенията са съществени.
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Те и те самите не знаятМайтапа на страна, но и мъжете и жените са максималисти- искат всичко, както казва мечо Пух- колкото повече толкова повече. Въпросът е човек да е реалист и да знае че за да изисква трябва да има и какво да предложи
Сега сериозно - искането и даването следва да са балансирани. И ако може взаимно да не се нараняват - това вече е висш пилотаж.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТерминът всъщност е "естествен отбор", а не подбор, неграмотнико!
Евго е класическа жертва на отказа си да приеме променените условия, спрямо тези, в които е расъл и за които е бил отгледан, възпитан и подготвен.
Интрото на тоя филм не сте ли го гледали? Филмът е доста тъпичък, едва изтраях 15 мин., но интрото още навремето като излезе си беше истински шедьовър на проницателността. Приятно гледане, струва си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение445 страници и.така и не разбрах какво искат жените.Майтапа на страна, но и мъжете и жените са максималисти- искат всичко, както казва мечо Пух- колкото повече толкова повече. Въпросът е човек да е реалист и да знае че за да изисква трябва да има и какво да предложи
Коментар
Коментар