Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
А знае ли тоя русия има ли луди в рода си скандалджии болни от тежки болести алкохолизъм наркомании???не може да се върви срещу природата
те дори продължават кротко да се усмихват, докато посягат към пушкатапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЖените могат да имат и отглеждат деца без мъж. Ето за пример Деси Иванчева. Тя си е избрала по каталог за донор висок рус скандинавец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЖените могат да имат и отглеждат деца без мъж. Ето за пример Деси Иванчева. Тя си е избрала по каталог за донор висок рус скандинавец.Last edited by chan_tura_naga; 04.12.2021, 18:25.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Оооо, не си познал ! Няма жена ,която ще направи компромис с бъдещето на детето си, не познавам такава. В случая няма силна или слаба позиция, има вероятност нещо да се случи. Първо за да роди дете една жена трябва да одобри бащата като свой партньор, не го ли направи никога няма да направи компромис ако ще да дойде и принца на белия конТова, разбира се е за истинските жени ,кифлите не знам как мислят, но те не ти трябват за майки на децата ти.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЖените могат да имат и отглеждат деца без мъж. Ето за пример Деси Иванчева. Тя си е избрала по каталог за донор висок рус скандинавец.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те обаче не са в силна позиция, над 35 г. и както си ходят по женски, така ще си останат без мъж.
Такива няколко случая съм виждал вече, сега жените са на 43г. и 46 г. (моми). Така че понякога е добре да направиш компромис и да не си сам и да имаш деца.Това, разбира се е за истинските жени ,кифлите не знам как мислят, но те не ти трябват за майки на децата ти.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Евго, ама тези подходящи госпожици за теб, може да смятат ,че ти не си подходящ за тях. Нали не мислиш, че са виновни за това ?
Нормално е жените да търсят подходящия за тях партньор, а ти се сърдиш. Няма как една жена, която вижда, че даден човек не е подходящ за неин партньор да се обвърже с него, това е пълен абсурд.
Такива няколко случая съм виждал вече, сега жените са на 43г. и 46 г. (моми). Така че понякога е добре да направиш компромис и да не си сам и да имаш деца.
- 1 like
Коментар
-
Има няколко госпожици около 35 г., подходящи.
Но няма как да стане, те не желаят контакти, ходят по море по женски, като се разминем навън, много често не поздравяват. И по принцип си траят и се спотайват, чакат и се оглеждат за принца.
Нормално е жените да търсят подходящия за тях партньор, а ти се сърдиш. Няма как една жена, която вижда, че даден човек не е подходящ за неин партньор да се обвърже с него, това е пълен абсурд.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не си ли позволявате да се напукате и да подгоните лелите
на тях би им харесало
замислих се, защото на такива партита с безплатен алкохол стават чудеса. особено ако са с преспиване.
та викаш нема там много свежа мръвка?
Но няма как да стане, те не желаят контакти, ходят по море по женски, като се разминем навън, много често не поздравяват. И по принцип си траят и се спотайват, чакат и се оглеждат за принца.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
Пеше, Ковида е добре позабравен стар грип "Ухан 95": Предшественик на COVID-19 e добре познат в България - Последни Новини от DNES.BG,
имало го е и преди. И той не се влияе от идиотите.
- 1 like
Коментар
-
+1
Обаче, българката не е много сексуална като полякини и рускини. Предпочита да е стара мома с куче или коте, отколкото да започне връзка с мъж като мен.
Аз съм ви разказвал стари случи, за неуспешни връзки, дори с много подробности. Те са минало, но са много поучителни. Почти всички жени от моите разкази, нито мъж имат в момента, нито деца. Само за една знам, че е успяла да роди (може и без мъж да го гледа, не я познавам добре, но до скоро висеше в сайтовете за запознанства, и е с лош характер).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
па то и сега може, по стар български табийет: чувала на главата, носиш я у къщи, после развяваш японското знаме и викаш гайдата и приятелите
- 1 like
Коментар
-
Наскоро даваха "Сага за Форсайтови" (филма). Чел съм и книгата и в училище го учехме.
Соумс дълго време се мъчеше да има дете, а Айрин не си изпълняваше задълженията като жена и човекът се беше видял в чудо. Накрая успя да направи момиче на друга жена.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар