Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Също така се харесват мускули и татуировки, корекции по тялото.
Аз тази пролет си купих 2 нови костюма, въпреки че имам дрехи, имаше промоции и реших да се подновя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Стига сега я дъвка тая аптекарка. Забрави я вече тая аптекарка. Ти кажи сега с оная от супермаркета направи ли нещо? Оная съседката?
Колкото до всеобщия заобикалящ ни кич … какво да ти разказвам, като дори към тази страница в горния кант ми блести ред потресаващи хоризонтални реклами: реклама на златен, да златен или позлатен клозет … мъка …. произведен в китай и продаващ се в али баба …до него, реклама на кичозен талашитен гардероб, после реклама на вталена гумена рокля надената на едра силиконова брюнетка с просташки аксесоари, после същата брюнетка с кожени или имитиращи кожа ботуши дълги до сливиците й със множество стърчащи големи златни шипове, после кичозна бонбонено розова бална рокля и накрая супер кичозен мъжки ръчен часовник с едри бутони на чиито фон бутоните на енигматичната “Енигма” от втората всетовна война биха побледнели от срам и биха се комплексирали до живот ….
Мисля, че бъдещи поколения ще опредлят стилът на нашето съвремие като апотеоз на кича, но може и да греша и някое следващо поколение да ни задмине и по този показател. Знам ли …
Аз тази пролет си купих 2 нови костюма, въпреки че имам дрехи, имаше промоции и реших да се подновя. И съм в класически стил, у нас също е така.
Коментар
-
Стига сега я дъвка тая аптекарка. Забрави я вече тая аптекарка. Ти кажи сега с оная от супермаркета направи ли нещо? Оная съседката?
Колкото до всеобщия заобикалящ ни кич … какво да ти разказвам, като дори към тази страница в горния кант ми блести реклама на златен, да златен или позлатен клозет … мъка …. произведен в китай и продаващ се в али баба …
Аз съм чувал от български мъже емигранти, че успяват да си намерят гадже испанка, но за кратка афера.
Коментар
-
+1
Става дума за едно масово опростачване.
Дори аптекарката, която е културна и реализирана, за мен е простакеса - иска да идва на море с мен преди 2 г., но не като гадже, все аз да я черпя и нито има сърдечност при нея и все по някой номер правеше.
Колкото до всеобщия заобикалящ ни кич … какво да ти разказвам, като дори към тази страница в горния кант ми блести ред потресаващи хоризонтални реклами: реклама на златен, да златен или позлатен клозет … мъка …. произведен в китай и продаващ се в али баба …до него, реклама на кичозен талашитен гардероб, после реклама на вталена гумена рокля надената на едра силиконова брюнетка с просташки аксесоари, после същата брюнетка с кожени или имитиращи кожа ботуши дълги до сливиците й със множество стърчащи големи златни шипове, после кичозна бонбонено розова бална рокля и накрая супер кичозен мъжки ръчен часовник с едри бутони на чиито фон бутоните на енигматичната “Енигма” от втората всетовна война биха побледнели от срам и биха се комплексирали до живот ….
Мисля, че бъдещите поколения ще определят стила на нашето съвремие като апотеоз на кича, но може и да греша и някое следващо поколение да ни задмине и по този показател. Знам ли …Last edited by Selena; 08.06.2022, 17:10.
Коментар
-
Да. Преди две-три поколения обаче. Както казва един умен мой познат - откакто “религията абдикира” тези ценности се разтопиха в амалгамата от простотия и консуматорски кретенизъм.
Доколкото те чета май и в родината не ни подминават тези мили интернет тенденции …
Става дума за едно масово опростачване.
Дори аптекарката, която е културна и реализирана, за мен е простакеса - иска да идва на море с мен преди 2 г., но не като гадже, все аз да я черпя и нито има сърдечност при нея и все по някой номер правеше.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти си казвала, че испанки и италианки са големи усойници.
Но старото мнение за тях го знам от филмите със София Лорен и от учебниците - как майката и жената е в центъра на семейството и всички се събират уикендите на обща трапеза, за католическите церемонии при сватба, почтеност, уважение, любов и т.н.,
Доколкото те чета май и в родината не ни подминават тези мили интернет тенденции …
- 2 Харесвания
Коментар
-
Спри да критикуваш българката, че ако ти намеря съвременна испанка ще се скриеш под масата и няма да излезеш една седмица минимум
Но старото мнение за тях го знам от филмите със София Лорен и от учебниците - как майката и жената е в центъра на семейството и всички се събират уикендите на обща трапеза, за католическите церемонии при сватба, почтеност, уважение, любов и т.н.,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
съвременната българка е толкова откачена, че предпочита да си стои мома на 40г, да гледа куче или коте, да се мотае с приятелки по планини, по екскурзии и морета, но не и да увеличи народонаселението.
Тя е с много високи критерии и гледа с удоволдствие повторенията на "Сексът и градът".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пешето е мого мой човек, макар и леко малко стипца.
дано най-сетне го прати тоя колет.
сигурен съм, че и свако цако от средище, силистренско е голема работа.
Отделно и баща ми окраде на дребно, колкото за един Мерцедес като на Джонката,
Той си е от времето на колетите, дори в соц. филмите като "Баш майстора" няма такъв персонаж,
Коментар
-
Те хората от форума казаха, че Пешо ги дразни и че е на много примитивно ниво, като свако ми от с. Средище, Силистренско,
дано най-сетне го прати тоя колет.
сигурен съм, че и свако цако от средище, силистренско е голема работа.
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Не знам на какво е базиран опита ти, но аз не познавам много моми на 40г.
Вероятно, проблема е някъде другаде.
Наскоро Камелия Тодорова сподели, че хората толкова са освирепели, че всеки гледа да те прецака и да ти вземе нещо или всичко. И е така, за съжаление.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
сал тъй ще да е бай Пеше.
По добре лоша храна отколкото ГЛАДЕН.
По добре лош секс отколкото НИКАКЪВ
По добре калпав мъж отколкото НИКАКЪВ
По добре кофти работа отколкото НИКАКВА и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И е права по добре сама отколкото с такъв като тебе
По добре лоша храна отколкото ГЛАДЕН.
По добре лош секс отколкото НИКАКЪВ
По добре калпав мъж отколкото НИКАКЪВ
По добре кофти работа отколкото НИКАКВА и т.н.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
съвременната българка е толкова откачена, че предпочита да си стои мома на 40г, да гледа куче или коте, да се мотае с приятелки по планини, по екскурзии и морета, но не и да увеличи народонаселението.
Тя е с много високи критерии и гледа с удоволдствие повторенията на "Сексът и градът".
- 1 like
Коментар
Коментар