IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Екселски таблици, "дал Кольо -взел Кольо" и резултатът не е изненадващ. Двойки с репродутивни проблеми се борят с това заедно, но те са двойки, както казах, а за такива като теб - търси се термин.
    Да ти кажа, че мъжете от темата ми казват на лично:

"Това, което разказваш за жените, е така. И ние имаме познати, които не могат да намерят половинка. Обаче, трябва да решиш важния върпос по някакъв начин."

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Една от тях ставаше, но имаше репродуктивен проблем и не се разбрахме. А и беше егоистка.

Понеже ви е интересно, не съм правил нищо с мъж. Само ви споменах, че с самолета имаше симпатяги като мен, без половинка.
      Екселски таблици, "дал Кольо -взел Кольо" и резултатът не е изненадващ. Двойки с репродутивни проблеми се борят с това заедно, но те са двойки, както казах, а за такива като теб - търси се термин.

Коментар

• Чистите, скромни, умни, образовани и добре сложени мъже не били желани от женската част?! Това, серизно ли ни го пробутваш?
        Не бях виждала толкова липса на елемнетарно възпитание. Тотална неадекватност.
        В началото те жалех, но не си за жалене.

Коментар

Една от тях ставаше, но имаше репродуктивен проблем и не се разбрахме. А и беше егоистка.

Понеже ви е интересно, не съм правил нищо с мъж. Само ви споменах, че с самолета имаше симпатяги като мен, без половинка.
          Евго, лично не се интересувам и не ми е интересно само се опитвам приятелски да помогна
          Винаги ще има с кого да се сравняваш ,но мисля, че не винаги "съперника" ти за женското сърце ще прилича на теб за да спечели жената. Има голяма вероятност ти да не го харесваш, но жената да го предпочете пред теб, та спри да го правиш. Жените, ще ти се струваме винаги егоистки колкото до репродуктивните проблеми в днешно време в голяма част от случаите се преодоляват успешно. Съвета ми е да опитваш колкото може повече и да не се плашиш от сериозна връзка. Опитвай пък каквото стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Евго, никой не се заяжда с теб ,че да спираш да пишеш, уверявам те. Разбира се ,че кой какво прави и кой какво харесва си е негова работа, важното е сам да разбере какво иска за да е в мир със себе си.
            Интересното в случая е защо не си се оженил за нито една от тези четири жени, толкова ли нито една от тях не ставаше за твой партньор и майка на децата ти ?

Коментар

Заради теб и г-жа Фирдес ще спра да пиша тук.

Кой какво прави си е негова работа, кой какво харесва си е негова работа.

Методът "сватосване" и "препоръчване" много не играе в днешно време.

Тези дни ви разказвах, че 4 жени искаха да се женят за мен, но не бяха подходящи. 2 от тях бяха и богати, А другите 2 - безработни и не искаха да си намерят нещо колкото да имат пари за себе си.

Евго, никой не се заяжда с теб ,че да спираш да пишеш, уверявам те. Разбира се ,че кой какво прави и кой какво харесва си е негова работа, важното е сам да разбере какво иска за да е в мир със себе си.
              Интересното в случая е защо не си се оженил за нито една от тези четири жени, толкова ли нито една от тях не ставаше за твой партньор и майка на децата ти ?

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

@Бай Митьо, @mikomikov
                Момчовци, жената не е само гъз и цици. Има и душа! Докато не го разберете, няма да ви се получава много добре, все нещо ще ви куца!!!

@mikomikov
                Като казах "божествена частичка", имах предвид частичка от Бога, а не "clitoris". Мисли малко повече! Уважавам чувството ти за хумор, ама малко се поизложи...

@Бай Митьо
                Извинявай Бай Митьо, станало е недоразумение. Може би и двамата излязохме леко от контекста... Исках да възразя на нещо, което ти беше писал малко по-рано: "Да, жените каквото и да казват, да речем в 8 от 10 случая, ще предпочетат арогантният грубиан пред скромното чистичко момче. Особено ако другият има и физическо предимство.".

@bota156
                И ти се поизложи за мъжката еротична мисъл, очаквах от теб по-оргинален отговор.

@Ender
                Ender, бъди пич! Изтрий личните данни на kiro.
                Има колеги, които пишат с имената си. Но други предпочитат да са анинимни. Трябва да уважаваме решението им, даже и ако не се харесваме

@Selena
                Selena също би следвало да изтрие цитата на Ender.
                8 от 10, даже оптимистично съм го определил. Много може да се компенсира с характер и ум, но няма ли и физическо привличане.....нищо не става.

Коментар

• Няма да спреш да пишеш тук, уверявам те.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Да, ненадеждна работа - веднага режат стария ерген. А той така се надявал...

С хейт не си помагаш, никаква работа няма да свършиш.

Ето ти жокер - попитай потребителите в темата, а и колегите и колежките на работа, защо тази календарна година нито един път не са предложили да те запознаят с някоя сгодна 30-40 годишна с цел да се съберете. Всеки има я сестра, я братовчедка, приятлека, съседка, някои и дъщери, които в пандемията са без гаджета.
                    И като чуеш отговорите, помисли, пробвай да направиш някакви изводи.
                    После може и да ми благодариш.
                    Заради теб и г-жа Фирдес ще спра да пиша тук.

Кой какво прави си е негова работа, кой какво харесва си е негова работа.

Методът "сватосване" и "препоръчване" много не играе в днешно време.

Тези дни ви разказвах, че 4 жени искаха да се женят за мен, но не бяха подходящи. 2 от тях бяха и богати, А другите 2 - безработни и не искаха да си намерят нещо колкото да имат пари за себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Мисля, че няма да му кажат истината. Не бих предложила запознанство защото не го познавам лично ,а и имам лошото усещане ,че не се е определил от коя страна на реката е. Сега да не си помислите, че какъвто и да е отговора ще го упрекна ? Не ! Истината обаче е ,че сам трябва да си отговори и ако е за да удовлетвори чужди очаквания да спре за да бъде щастлив.
                      Разбира се, че никой няма да го упрекне.

За упрек е да речем мизогинията, а не... по кой тротоар ходи който и да е потребител.

Коментар

Да, ненадеждна работа - веднага режат стария ерген. А той така се надявал...

Ето ти жокер - попитай потребителите в темата, а и колегите и колежките на работа, защо тази календарна година нито един път не са предложили да те запознаят с някоя сгодна 30-40 годишна с цел да се съберете. Всеки има я сестра, я братовчедка, приятлека, съседка, някои и дъщери, които в пандемията са без гаджета.
                        Мисля, че няма да му кажат истината. Не бих предложила запознанство защото не го познавам лично ,а и имам лошото усещане ,че не се е определил от коя страна на реката е. Сега да не си помислите, че какъвто и да е отговора ще го упрекна ? Не ! Истината обаче е ,че сам трябва да си отговори и ако е за да удовлетвори чужди очаквания да спре за да бъде щастлив.

Коментар

• Да, ненадеждна работа - веднага режат стария ерген. А той така се надявал...

Коментар

Мъжът ми не си пада по мъже, затова и ми е мъж, Евго...

Между другото това със зяпането на мъже от мъж е такъв огромен знак стоп за жените, че не можеш да си представиш. И тръгне ли приказка за егрена... отписвай го. Реномето или помага, или съсипва, особено вече на възраст. На млади години човек може да си изчисти реномето, но от едно време нататък вече е свирен мача.
                            То и при жените личи, когато е ненадеждна.

Коментар

• Мъжът ми не си пада по мъже, затова и ми е мъж, Евго...

Между другото това със зяпането на мъже от мъж е такъв огромен знак стоп за жените, че не можеш да си представиш. И тръгне ли приказка за егрена... отписвай го. Реномето или помага, или съсипва, особено вече на възраст. На млади години човек може да си изчисти реномето, но от едно време нататък вече е свирен мача.

Коментар

Тук 45 годишните ергени се мислят за млади жребчета. Живот в паралелна вселена.
                                Нищо общо с реала все пак.
                                Мъжът ти ли е на 45 г.?

Жените раждат и на 40-43г., обаче трябва да не са пушили, да не са пили и да не са правили аборти и да не са вземали контрацептиви. Последните неща прецакват фертилността.

И ако е била с много мъже, също не е добре. Те оставят своите хромозоми в нея.

Коментар

Working...
                                X