IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Правиш струваш, все към моя личен живот се насочваш.А престани вече. Аз не съм направил дори и един коментар по отношение на твоя личен живот.
    Ако искаш стани бракоразводен адвокат на жената.Ама няма нужда, щото ние сме постигнали съгласие по абсолютно всички въпроси .При колко семейства при развод е така?
    Твоят личен живот не ме интересува, но цинизмът, с който се изказваш за всички жени дразни и ще се изказвам естествено. Сега се зачетох в първата страница на “Анна Каренина” - може би не е зле да я препрочетеш :

“Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно посвоему.

В къщата на Облонски всичко се обърка. Жената бе научила, че мъжът й има връзки с гувернантката французойка, която беше по-рано при тях, и заяви на мъжа си, че не може да живее в една къща с него. Това положение продължаваше вече три дни и измъчваше както самите съпрузи, така и всички членове на семейството, и слугите. Всички членове на семейството и слугите чувствуваха, че няма смисъл от тяхното съжителство и че във всеки хан случайно срещналите се хора са повече свързани помежду си, отколкото те, членовете на семейството и слугите на Облонски. Жената не излизаше от стаите си, мъжа трети ден го нямаше в къщи. Децата тичаха из цялата къща като подплашени; англичанката се скара с икономката и писа до една своя приятелка, молейки я да й намери ново място; готвачът си отиде още вчера, по време на обеда; готвачката на слугите и кочияшът поискаха да им уредят сметката.

На третия ден след скарването княз Степан Аркадич Облонски — Стива, както го наричаха в обществото — в обикновения час, сиреч в осем часа сутринта, се събуди не в спалнята на жена си, а на сахтиянения диван в своя кабинет. Той обърна пълното си, охранено тяло върху пружините на дивана, сякаш искаше да заспи пак за дълго, силно прегърна възглавницата от другата страна и притисна бузата си върху нея; но изведнъж скочи, седна на дивана и отвори очи.”
    Last edited by Arana; 17.09.2022, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Не е Чехов, а Толстой, “Анна Каренина”, като оставим настрана руските класици от XIXти век, мисля, че някои хора каквото сами си направят и Господ не може да им го направи.

Да, юрист съм, и то добър. Формалната истина е тук от казаното от теб. Липсва другата страна, така е, но първо, аз не съдя, второ, не ми е необходима другата страна, за да засека някои неща.

Обещах ти да не задълбавам. Приеми го като общи “женски” вятърничави свободни разсъждения …
      Правиш струваш, все към моя личен живот се насочваш.А престани вече. Аз не съм направил дори и един коментар по отношение на твоя личен живот.
      Ако искаш стани бракоразводен адвокат на жената.Ама няма нужда, щото ние сме постигнали съгласие по абсолютно всички въпроси .При колко семейства при развод е така?
      Last edited by mirodes; 17.09.2022, 20:43.

Коментар

Ще ти отговоря с цитат от"Три сестри"на Чехов:"Всички щастливи семейства си приличат, всяко е нещастно по своему".
        Така че недей да заемаш позицията на морален съдник,без да си наясно с всички обстоятелства.
        Още повече доколкото си спомням си юрист,а един юрист никога не заема позиция преди да знае всички обстоятелства по случая.
        Щом съм взел такова сериозно решение то не е някаква прищявка, а е добре обмислено.
        Не е Чехов, а Толстой, не са “Три Сестри”, а е началната фраза от “Анна Каренина”, като оставим настрана руските класици от XIXти век, мисля, че някои хора каквото сами си направят и Господ не може да им го направи.

Формалната истина е тук от казаното от теб. Липсва другата страна, така е, но първо, аз не съдя, второ, не ми е необходима другата страна, за да засека някои неща.

Обещах ти да не задълбавам. Приеми го като общи “женски” вятърничави свободни разсъждения …

Като цяло отношението ти към жените е нездраво и го пишеш публично. Иначе наистина не желая да се занимавам с нечия драма, че е пак работа и то про боно
        Last edited by Arana; 17.09.2022, 22:59.

Коментар

Дано намериш нова … хората обаче не са носни кърпи …
          Ще ти отговоря с цитат от"Три сестри"на Чехов:"Всички щастливи семейства си приличат, всяко е нещастно по своему".
          Така че недей да заемаш позицията на морален съдник,без да си наясно с всички обстоятелства.
          Още повече,доколкото си спомням си юрист,а един юрист никога не заема позиция преди да знае всички обстоятелства по случая.
          Щом съм взел такова сериозно решение ,то не е някаква прищявка, а е добре обмислено.
          Last edited by mirodes; 17.09.2022, 20:17.

Коментар

Всеки има право на избор. Като ме напусне някоя жена ще си търся нова.Самотни жени колкото щеш.
            Дано намериш нова … хората обаче не са носни кърпи …

Коментар

Все се каня да те питам нещо. Ако го закъсаш в кръста, новата жена има ли право да те зареже на момента, щото вече “не я задоволяваш” вече и “сексът не върви”? Даже няма да си ѝ родил деца …

И като ме питаше какво искат жените, добавям едно основно качество - лоялност от страна на партньора.
              Всеки има право на избор. Като ме напусне някоя жена ще си търся нова.Самотни жени колкото щеш.

Коментар

Не само го разбирам, но това ми е правило номер 1 в секса-важното е жената да е задоволена. Затова и доста се старая.Винаги и с всяка.
                Нали знаеш поговорката "Здрав кръст,здраво семейство ".
                Все се каня да те питам нещо. Ако го закъсаш в кръста, новата жена има ли право да те зареже на момента, щото вече “не я задоволяваш” вече и “сексът не върви”? Даже няма да си ѝ родил деца …

И като ме питаше какво искат жените, добавям едно основно качество - лоялност от страна на партньора.
                Last edited by Arana; 17.09.2022, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  mirodes- Осигурен ли е фундамента-финанси,добър секс и мъжът да не е някой пияница, наркоман или женкар,то считай,че този брак до голяма степен ще е успешен.

Може ли да ни обясниш, като толкова опитен в брака -какво разбираш под добър секс и какво гарантира, че за жена ти ще е така..Нали разбираш, че секса не е само това , което ти искаш и харесваш..
                  Не само го разбирам, но това ми е правило номер 1 в секса-важното е жената да е задоволена. Затова и доста се старая.Винаги и с всяка.
                  Нали знаеш поговорката "Здрав кръст,здраво семейство ".
                  Last edited by mirodes; 17.09.2022, 19:22.

Коментар

• mirodes- Осигурен ли е фундамента-финанси,добър секс и мъжът да не е някой пияница, наркоман или женкар,то считай,че този брак до голяма степен ще е успешен.

Може ли да ни обясниш, като толкова опитен в брака -какво разбираш под добър секс и какво гарантира, че за жена ти ще е така..Нали разбираш, че секса не е само това , което ти искаш и харесваш..

Коментар

Щом скъп автомобил и апартамент в София не помагат за намирането на гадже, то просто не знам какво да кажа .Моите хора в София точно обратното ми казват-че е пълно със свободни жени,които си търсят мъже.
                      Наистина е пълно, но с жени 40+ и 45+, каквито не търся.

Не бива една връзка да се основава на материални неща.

Ако съм искал, още преди 20г щях да прилъжа бедна колежка от провинцията и да се вземем.

Коментар

Това е тактика за спечелване на битката, НО за спечелване на войната се иска стратегия и система от последователни действия.

Бракът е маратон, а не спринт.
                        Осигурен ли е фундамента-финанси,добър секс и мъжът да не е някой пияница, наркоман или женкар,то считай,че този брак до голяма степен ще е успешен.Естествено трябва и жената да има уважение към мъжа.
                        Last edited by mirodes; 17.09.2022, 19:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Един колега е с хубаво BMW, но е ерегн като мен.

Колата и апартамента помагат, но малко, при намирането на жена,
                          Щом скъп автомобил и апартамент в София не помагат за намирането на гадже, то просто не знам какво да кажа .Моите хора в София точно обратното ми казват-че е пълно със свободни жени,които си търсят мъже.

Коментар

Водиш я с Беемвето в собственият просторен апартамент или къща,скъсваш я от секс и й казваш, че си мечтаеш за семейство и деца.
                            И пирамидата е до голяма степен завършена.
                            Това е тактика за спечелване на битката, НО за спечелване на войната се иска стратегия и система от последователни действия.

Бракът е маратон, а не спринт.

Коментар

Остави сега материалната основа на нещата. Говоря за надграждането на пирамидата.
                              Водиш я с Беемвето в собственият просторен апартамент или къща,скъсваш я от секс и й казваш, че си мечтаеш за семейство и деца.
                              И пирамидата е до голяма степен завършена.

Коментар

Така е.Един съсед си промени отношението към жените и веднага му провървя в любовта. По една случайност това се случи, след като си смени форда с БМВ Х6.Друг пък спечели от лотарията и явно си е променил отношението към жените, та лесно си намери жена, въпреки че преди това с жена не го бях виждал.
                                Отношението е най-важното.Както е казала актрисата За За Габор:"От един мъж искам единствено да е мил и нежен.Толкова ли много искам от един мултимилионер?".
                                И също така е казала:"Никой мъж не може да ме ядоса толкова ,че да му върна бижутата,които ми е подарил".
                                Остави сега материалната основа на нещата. Говоря за надграждането на пирамидата.

Коментар

Working...
                                X