If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Taка е и в голямата си част, читавите мъже и жени, независимо от възрастта си, ако излязат отново на "пазара', образно казано, отново ще си намерят половинки. Повтарям - без значение на възраст, материален статус и социален такъв.
За мрънкачите с претенции - "Тянков тв". Само там съм чела подобни на евговите претенции.
Най-рано се женят тройкаджиите и тъпите.
На който когато му дойде. Идеята на темата е да разкажем за съвременната българка и да споделим опит.
Еми сигурно на теб така ти изглежда. Пиша от чужда културна среда. Ти явно навън не си излизал.
Сега и аз съм потресена - в османската империя съм и наблюдавам колко назад ги е дръпнал Ердоган.
Вместо да се потрисаш приеми, че хората и културите са различни.
Като наблюдавам шамиите и забрадките около себе си съм доволна от своя избор.
Апропо, откъде знаеш на колко години съм?
Селена, в османската империя с изключение на харемите, забулването е било по-скоро рядкост. Сегашната мода на бурките е испирирана от Саудитска Арабия.
И аз ходих преди седмица в Турция(не на туристическо място) и си говорих с местните. Турците до голяма степен са настроени светски и не обръщаха внимание на ходжата. Според мен Ердоган няма да успее да заличи спомена и идеите на Ататюрк. Хората още го тачат и сравняват всеки управник с него.
Taка е и в голямата си част, читавите мъже и жени, независимо от възрастта си, ако излязат отново на "пазара', образно казано, отново ще си намерят половинки. Повтарям - без значение на възраст, материален статус и социален такъв.
За мрънкачите с претенции - "Тянков тв". Само там съм чела подобни на евговите претенции.
Половете нямат драма помежду си. Читавите бързо си намират половинка - винаги е било така и не виждам как това ще се промени някога. Хората се събират, женят, отглеждат деца, внуци и светът си върви.
Половете нямат драма помежду си. Читавите бързо си намират половинка - винаги е било така и не виждам как това ще се промени някога. Хората се събират, женят, отглеждат деца, внуци и светът си върви.
Една от тях ставаше, но имаше репродуктивен проблем и не се разбрахме. А и беше егоистка.
Понеже ви е интересно, не съм правил нищо с мъж. Само ви споменах, че с самолета имаше симпатяги като мен, без половинка.
Добро утро. То ако си хлътнал по някоя жена и тя по теб, с репродуктивен проблем или без, тя връзката пак си върви.
За мен човеците 90% са си егоисти а останалите 10% са сбъркани. Ако не знаеш какво искаш и да си го поискаш в една връзка значи имаш още да се развиваш. Няма проблем в умерено егоистична жена, то е заложено в природата им да са оцеляващи. Или ти топли леглото някой и се съобразяваш с него или си непримирим и сам. То на хората с опит и много други неща са им ясни, но само мъдър човек може да се поучи от тях без и той да повтори същите грешки.
Щом продължава темата, значи драмата между половете си върви.
Една жена на 30 трябва да има едно дете на 5 и още едно на 8 години. Всякакви приказки за раждания на 35 - 40 години са за неудачници и още повече за малоумници. Така е, приятели и съседи. След 35 жената губи всеотдайноста си и започва да търси лични пространства и къде да си презарежда батериите???. Трагедията е пълна.
Потресаващи глупости пишеш уви . След определена възраст женската първа бременост е сложно начинание изискващо определен скрининг с набор изследвания за пригодността на закъснелия плод. Но уви ,доколкото зная си в зряла възраст и мирогледЪт ти е потресаващ.
Еми сигурно на теб така ти изглежда. Пиша от чужда културна среда. Ти явно навън не си излизал.
Сега и аз съм потресена - в османската империя съм и наблюдавам колко назад ги е дръпнал Ердоган.
Вместо да се потрисаш приеми, че хората и културите са различни.
Като наблюдавам шамиите и забрадките около себе си съм доволна от своя избор.
Нечистоплътния начин, по който разказва случки, описва жени, генерализира и т.н., няма как да ме насърчи да извадя от ръкава кръшна позната, която е сингъл.
Всяка самостоятелна 40- годишна трябва да му бъде благодарна за вниманието му, а бъдещото и дете - 50% от днк-то му. Недобра перспектива.
Имах намерение да се подстрижа миналата седмица, което ми коства няколко часа загуба на време. В 13:00 на обяд всички салони бяха пълни с метросексуални юнаци - боядисваха си брадите, къдреха си косите, правеха си маникюр и педикюр. А моето чакане за 5 минути с машинка.
Ха..хаа..Ама, че съвпадение и наблюдение..Сигурен ли си, че е било само за машинката, защото много е подозрителна тази активност и присъствие няколко часа.. ХУБАВ СПОМЕН А..
Жалко , че не ми работят личните данни, но и без тях всички знаят кой е 4Д, Ендер лъжите и мурафетите му..
Имах намерение да се подстрижа миналата седмица, което ми коства няколко часа загуба на време. В 13:00 на обяд всички салони бяха пълни с метросексуални юнаци - боядисваха си брадите, къдреха си косите, правеха си маникюр и педикюр. А моето чакане за 5 минути с машинка.
Постригвай се сам ! А юнаците търсят своята индентичност ,чрез поддържане на емоционалната им същност.
Изражда се човечеството и това ще доведе до съответните следствия ,бабите стават майки, младите момчета са мъже под прикритие, момчетата пък търсят своята емоционалност и т.н.
Коментар