Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Титлата е престижна и трудно постижима. Мен никоя баба не ме препоръчва на внучките. А навремето покрай блока само ме гониха да ми дърпат ушите. Браво Евго! Възползвай се от ситуацията.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
никой не може да отрече, че си любимец на бабите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
evgo тез баби нямат ли някоя задръстена унука
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
evgo тез баби нямат ли някоя задръстена унука
магнит е това момчепрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
никой не може да отрече, че си любимец на бабитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВижте какво ми писа една жена, в български сайт за запознанства:
Здравейте, Евго ! Аз съм на 60 години. Вие сте хубав мъж, образован, интелигентен и добре възпитан, надявам се. Ще си намерите млада, красива и умна млада дама, отговаряща на Вашето положение в обществото. От сърце Ви го пожелавам ! Щастлив уикенд !
препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Откраднато от ФБ:
“Един мъж,
трябва да е достатъчно възрастен,
за да не му е до игрички и лъжи.
Достатъчно млад, за да има жажда за живот и на моменти да е дете, за да те кара да се смееш.
Трябва да е достатъчно силен,
за да те понесе на ръце и достатъчно слаб, да може да заплаче…
За любов…
Трябва да е готов да даде всичко свое за теб!
Пари, душа, живот!
Една жена,
трябва да е достатъчно възрастна,
за да знае, че щастието не е в скъпите дрехи, скъпите вечери, скъпите подаръци…
Трябва да е достатъчно млада,
за да вярва в приказки и достатъчно силна да понесе последствията от това.
Трябва да е безкомпромисна – към външния си вид, към другите, към себе си.
В нея трябва да живее майката, жената, детето. Да усещаш грижата, страстта, смеха й.
Истинските мъже и жени няма да познаете по цифрите. В годините, в портфейла, в мерките.
Ще ги познаете в стремежа да ви видят отвътре, преди да ви отделят времето, леглото, живота си.
Защото те знаят, че времето изменя плътта грозно, но прави красивата същност още по-красива. “Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Вижте какво ми писа една жена, в български сайт за запознанства:
Здравейте, Евго ! Аз съм на 60 години. Вие сте хубав мъж, образован, интелигентен и добре възпитан, надявам се. Ще си намерите млада, красива и умна млада дама, отговаряща на Вашето положение в обществото. От сърце Ви го пожелавам ! Щастлив уикенд !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение„Защото мъж без жена пет пари не струва. Мъжът е жалък като вдовец и самотник. Жената го крепи и го поддържа. Без жена светът би пропаднал. Ето защо, аз съм щастлив, че е жива и здрава жена ми.”
Атанас Буров
И винаги е знаел кои са правилните думи.
Ти и България сте ми двете любовници, едната на ума и живота ми, другата – на чувствата и на сърцето ми, пише банкерът на съпругата си.
https://epicenter.bg/article/archive/31707/11/90
Някогашното любовно кътче сега е галерияПочти 70-годишният Георги, казва за Атанас Буров, че е изключително дейна личност, както пише и в биографията му, но банкерът надхвърлял разказите за себе си. Освен това е бил и голям любовник. Буров обичал жените, колкото обичал и страната си, но бил особено деликатен във връзките, които е имал. Бидейки семеен, умело е прикривал извънбрачните си преживявания и нито веднъж не е посетил хотел, в който е можело да бъде забелязан с друга жена. В тези моменти, икономистът в него пресметливо е счел, че е по-уместно да закупи няколко къщи в различни градове и в тях да се срещна спокойно и усамотено със своите любовници. Така едновременно гарантира сигурността и чистотата на името си, и прави дългосрочна инвестиция в недвижимо имущество. Не е ясно колко такива къщи има Буров, но Томов казва, че е сигурен за поне три града – София, Русе и Пловдив.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тоя Пищова ако изкара един секс от 10 минути и ще хвърли топа.На приказки може и да ги пори.
И рутината не е само в секса с една жена.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Митьо Пищова и той така мисли:
"Поря ги кат' риби, пълня ги кат' агнета"
А за рутината.... тя не зависи само от жената
И рутината не е само в секса с една жена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мисълта ми е,че доста се надценява ролята на жената за успеха на един мъж.Мъск е сменил няколко жени, пък това не му пречи да е един от най-успешните хора на света. Бил Гейтс и той се разведе.Тръмп е сменил три жени. Спортисти, актьори също често сменят жените.Напротив-нова връзка с по-млада жена би действала вдъхновяващо на един мъж, отколкото рутината с една жена 20-30 години.
"Поря ги кат' риби, пълня ги кат' агнета"
А за рутината.... тя не зависи само от женатаLast edited by Kildirim_Bei; 12.11.2022, 15:13.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не си се фокусирал достатъчно в разликите между хората в стабилна връзка и търсещите нова. Всеки пол е нервен по различен начин. Личи си отдалепе кой какъв е. В горния пример е нямало баланс, едно от най-важните неща в животите ни е да намерим баланса във всичко.
- 1 like
Коментар
Коментар