Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОще ли се дърляте за грипчето? В понеделник бх ще отмени заповедта на плешивия фатмак и всички коленопреклонно ще му благодарим - не е за пръв път, че да не си го знаем еднокнижника, а вие си лайте, няма проблем. Още преди месец и половина предлагах бас, че ит грипчето ще има 200-300 умрели преки сили до юни месец - ма тива е щото ръсим със захар и шекер, та тук не се въди - благодарим ти, бх
сложих агнето (цяло, днес го докараха хайванчето - чисто, био, еко и т.н) да се пече на бавен огън в 100+ годишната тухлена пещ, правена от прадядо ми, и чекам да умрем, че било много страшно навън. Наздраве - под 52-53 градуса на село не го броят за ракия - прости и неуки селяни, сър, даже чумата на 21 век не ги стряска олигофрените му нйедни!
КАК ТАКА НЕ РАЗБРАХА че с подобни тЕрикатлъци, да се мине метър, само ще се създават оправдания на НОЩ да иска още по-строга карантина!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...................
сложих агнето (цяло, днес го докараха хайванчето - чисто, био, еко и т.н) да се пече на бавен огън в 100+ годишната тухлена пещ, правена от прадядо ми, и чекам да умрем, че било много страшно навън. Наздраве - под 52-53 градуса на село не го броят за ракия - прости и неуки селяни, сър, даже чумата на 21 век не ги стряска олигофрените му нйедни!
да е светъл пътя на всеки тука и тъдява!
И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още ли се дърляте за грипчето? В понеделник бх ще отмени заповедта на плешивия фатмак и всички коленопреклонно ще му благодарим - не е за пръв път, че да не си го знаем еднокнижника, а вие си лайте, няма проблем. Още преди месец и половина предлагах бас, че ит грипчето ще има 200-300 умрели преки сили до юни месец - ма тива е щото ръсим със захар и шекер, та тук не се въди - благодарим ти, бх
сложих агнето (цяло, днес го докараха хайванчето - чисто, био, еко и т.н) да се пече на бавен огън в 100+ годишната тухлена пещ, правена от прадядо ми, и чекам да умрем, че било много страшно навън. Наздраве - под 52-53 градуса на село не го броят за ракия - прости и неуки селяни, сър, даже чумата на 21 век не ги стряска олигофрените му нйедни!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеGeorgi Kadiev
Вчера в 10:44 ч. ·
При 7 млн. души население, 70% от което трябва да се зарази, за да придобием имунитет, при 800 установени заразени за месец, които според Щаба са 2/5 от общо заразените, за да стигнем имунитет и излезем от карантина ни трябват 204 години.
Надявам се правителството и Щабът имат и друг план освен “Господ е българин”. Защото до момента не го виждам, а 204 години на кого му се чака?
И това ще мине ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Georgi Kadiev
Вчера в 10:44 ч. ·
При 7 млн. души население, 70% от което трябва да се зарази, за да придобием имунитет, при 800 установени заразени за месец, които според Щаба са 2/5 от общо заразените, за да стигнем имунитет и излезем от карантина ни трябват 204 години.
Надявам се правителството и Щабът имат и друг план освен “Господ е българин”. Защото до момента не го виждам, а 204 години на кого му се чака?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Време е да харакириш. "Соросоидна пасмина" е самоубийствено изказване, приказки на неумен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Е и?
Населението им е колкото на Франция. Ще им трябват още 4-5 хиляди умрели докато ги стигнат. Ако изобщо ги стигнат.
Сега соросоидната пасмина типосва всичко на Короната. Както у нас, така и САШШШШ, така и в Юкея.М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Око да види. Ръка да пипне.
Май така подхождаш към радиацията. Ако не ти е подпалила топките, и нямаш доверие, че съществува. То бива дембицилзъм, но чак толкова, си граничи с мангалско поведение, Май не само граничи.
За сведение. На 25 май, след манифестацията на жълтите плочки, на половин София чадърите бяха на дупки. От какво ли?
А войската минахме за 2 седмици на консерви. Евала, на бай Добри.
Неграмотна история е твоята, както и да се погледне.Last edited by precakanoto; 19.04.2020, 03:26.
Коментар
-
Ами такава е истината, друга няма.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7...80%D0%B8%D1%8F
Даже съм преувеличил загиналите.
Разбра ли трол? Аз не си измислям като вас, работя с числа.
31 години от Чернобил, 10 факта, които може би не знаете
Авария на Чернобыльской АЭСLast edited by Ender; 19.04.2020, 00:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нищо не ти разбрах, ама карай.
Кое точно за Чернобил не ми е вярно? Да съм казал че няма заразени, че няма умрели. Има. Към 50 човека пряко загинали след работа в епицентъра . (Това число ми се върти, не ми се търси из нета). Има сигурно и няколко хиляди, за които може да се докаже пряка връзка с експлозията. Това е пак пряко свързаните или живеещи наоколо. За България няма доказана пряка връзка между взрива и раково болни.
Май така подхождаш към радиацията. Ако не ти е подпалила топките, и нямаш доверие, че съществува. То бива дембицилзъм, но чак толкова, си граничи с мангалско поведение, Май не само граничи.
За сведение. На 25 май, след манифестацията на жълтите плочки, на половин София чадърите бяха на дупки. От какво ли?
А войската минахме за 2 седмици на консерви. Евала, на бай Добри.
Неграмотна история е твоята, както и да се погледне.
- 1 like
Коментар
-
Нищо не ти разбрах, ама карай.
Кое точно за Чернобил не ми е вярно? Да съм казал че няма заразени, че няма умрели. Има. Към 50 човека пряко загинали след работа в епицентъра . (Това число ми се върти, не ми се търси из нета). Има сигурно и няколко хиляди, за които може да се докаже пряка връзка с експлозията. Това е пак пряко свързаните или живеещи наоколо. За България няма доказана пряка връзка между взрива и раково болни.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа бе, разбрахме те - 50 са загинали от Чернобил, още толкова от короната.
Няма нужда се излагаш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа бе, разбрахме те - 50 са загинали от Чернобил, още толкова от короната.
Няма нужда се излагаш повече.
Веднага са приети в болница 213 души, от които умират 31. 28 от тях умират от остра лъчева болест. Повечето са пожарникари и спасители, които се опитват да овладеят аварията, неуведомени за опасността от радиоактивния дим. Пряко от взрива загива само един човек. От зоната на инцидента са евакуирани общо 135 000 души, в това число и 45 000 от съседния град Припят.
Даже съм преувеличил загиналите.
Разбра ли трол? Аз не си измислям като вас, работя с числа.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар