IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

...дано не е. Засега ганглиотропизъм на ковида не е доказан. Мисля пе при Коронафамилията няма латентно съществуване. Но...да не дърпаме дявола за опашката.
    Котешкия коронавирус си живурка в организмите доста време. При някои мутират и правят перитонит, други са само преносител, а някои го преборват успешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
      Балансът в човека е между праната и кавармата
      Кой разбрал, разбрал, май само power grid засега

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Няма какво да го гледаш - фатмакът с претенции е следващият кандидат за президент на герП. Вече веднъж съм печелил бас за подобно нещо (с плевнЮ - тогава нетуеър5 си плати баса като пич, много грамотен човек беше, жалко, че се махна от форума), така че съм убеден - тиквите са толкова лесно предсказуеми. Самият Буда си го рече - аз съм го издигнал плешивия фатмак за шеф на ВМА, освен това само на него разрешавал да му прави едни прегледи (е, предполагам и на кмета на Симитли, и на Вучич, та затова строи магистрала към Шумадия, вместо да направи пътя за Видин и да заобиколим тая сръбска, нереформирана кочина), ма това е друга тема, а и любовта е по-силна от всичко!

Видно е, че генералгоджи е крайно некомпетентен за шеф на нощното недоразумение, а и е абсолютно противозаконно самото му образуване, ма и това е друга тема. Аз пак да питам - къде да труповете, къде са камарите от новозаболели, след като наглите софиянци тръгнах да разнасят заразата и да сеят смърт по Великден? Къде? Един поне от толупите (думи на премиера), дето ги говореше тези врели-некипели, ще се извинили ли, или пак ще почнете като мисирки (пак думи на този, дето ни се води за премиер) - булю-булю-бул', един е БХ, а генералгоджи е неговият Пророк.

И да не забравите с бюлетинката и за герП - вие си знаете кои сте, имената ви вечно ще стоят в стената на срама на този форум. Обаче нямате достатъчно съвест, за да се засрамите сами, затова напред, в атака и да оплюем останалите. Не случайно Ботев е казал - свестните у нас считат за луди...
        Зависи от развитието на ситуацията. Ако се скофтари, може да го изтеглят от първа линия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Няма какво да го гледаш - фатмакът с претенции е следващият кандидат за президент на герП. Вече веднъж съм печелил бас за подобно нещо (с плевнЮ - тогава нетуеър5 си плати баса като пич, много грамотен човек беше, жалко, че се махна от форума), така че съм убеден - тиквите са толкова лесно предсказуеми. Самият Буда си го рече - аз съм го издигнал плешивия фатмак за шеф на ВМА, освен това само на него разрешавал да му прави едни прегледи (е, предполагам и на кмета на Симитли, и на Вучич, та затова строи магистрала към Шумадия, вместо да направи пътя за Видин и да заобиколим тая сръбска, нереформирана кочина), ма това е друга тема, а и любовта е по-силна от всичко!

Видно е, че генералгоджи е крайно некомпетентен за шеф на нощното недоразумение, а и е абсолютно противозаконно самото му образуване, ма и това е друга тема. Аз пак да питам - къде да труповете, къде са камарите от новозаболели, след като наглите софиянци тръгнах да разнасят заразата и да сеят смърт по Великден? Къде? Един поне от толупите (думи на премиера), дето ги говореше тези врели-некипели, ще се извинили ли, или пак ще почнете като мисирки (пак думи на този, дето ни се води за премиер) - булю-булю-бул', един е БХ, а генералгоджи е неговият Пророк.

И да не забравите с бюлетинката и за герП - вие си знаете кои сте, имената ви вечно ще стоят в стената на срама на този форум. Обаче нямате достатъчно съвест, за да се засрамите сами, затова напред, в атака и да оплюем останалите. Не случайно Ботев е казал - свестните у нас считат за луди...
          Груьо, ние си те познаваме и сме наясно, че всеки един твой постинг е САРКАЗЪМ и трябва да го третираме точно на обратното на това, което казваш, но за външни хора ти изглеждаш като най-големия радетел на Бойко Борисов и на ген. Мутавчиски. и като най-големия пропагандатор да ги подкрепяме и да гласуваме за тях на следващите парламентарни и президентски избори.

Та благодаря ти за стила на изкаване и за подкрепата на нашия лагер от разумни хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Има една много съмнителна нишка, която води от формирането на НОЩ към бъдещите президенски избори. Ако Боко е лансирал свой човек, не напълно компетентен, за шеф на щаба, за да му подсигури политическа кариера, това си е опасно своеволие с общественото здраве. Но ще видим тепърва.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Да не вкарваме политиката, че ще бъдем изтрити и двамата
              Прав си. Преместих си постинга в темата за политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И на мене ми хрумна същото. Може с вируса нещата да не се развият чак толкова добре, но за сметка на това още от сега вече знаем кой ще е следващия президент - ген. Мутафчийски. И знаеш ли - народа масово ще гласува за него, защото няма друга разумна алтернатива.
                Да не вкарваме политиката, че ще бъдем изтрити и двамата

Коментар

И на мен ми минаха такива мисли още в самото начало, интуитивно усетих, че има тука някаква измама. Вожда си слага свой човек, който знае как ще се развие сценария и е съгласен с ролята си. БСП лансира Радев - Генерал, Вожда и той да не остане назад избутва генерал. И ето Мутафа за 40 дена стана лесно разпознаваем човек, който се бори с най- страшния вирус във Вселената и ще спаси овчедушния български народ от смъртта. Супер PR и супер реклама и половината работа вече е свършена и то буквално за без пари
                  И на мене ми хрумна същото. Може с вируса нещата да не се развият чак толкова добре, но за сметка на това още от сега вече знаем кой ще е следващия президент - ген. Мутафчийски. И знаеш ли - народа масово ще гласува за него, защото няма друга разумна алтернатива.

То и за Боко няма друга алтернатива, така че следващите 5-6 години власт вече са предрешени. Кой е казал, че вируса няма положителен принос към нашето общество?
                  Last edited by Mateev; 04.05.2020, 15:13.

Коментар

• Балансът в човека е между праната и кавармата
                    Кой разбрал, разбрал, май само power grid засега
                    Last edited by бай Стамен Тракториста; 04.05.2020, 15:12.

Коментар

И на мен ми минаха такива мисли още в самото начало, интуитивно усетих, че има тука някаква измама. Вожда си слага свой човек, който знае как ще се развие сценария и е съгласен с ролята си. БСП лансира Радев - Генерал, Вожда и той да не остане назад избутва генерал. И ето Мутафа за 40 дена стана лесно разпознаваем човек, който се бори с най- страшния вирус във Вселената и ще спаси овчедушния български народ от смъртта. Супер PR и супер реклама и половината работа вече е свършена и то буквално за без пари
                      Май не му се получи съвсем супер, но клакьорите сега ще раздуят кой е героя. Малко бонапартистка тая тактика ми се чини.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ако е така, така да бъде. Бог и природата си знавт работата. Животът не е даденост на нито едно живо същество. Грешно бяха го разбрали много хора. Трябва и борба за оцеляване, видя се колко крейко е всичко. Законите на живота са за всички.
                        Левчо на мен ми омръзна тука да повтарям на великите и винаги печеливши че светът се управлява от закони такива за материалния и такива за духовният свят щото човека е дух и материя...Светът не се управлява от разни палячовци клоуни циркаджии тарикати и перковци взели се насериозно.Законите не се променят дреме им дали смешниците ги харесват или знаят за тях...Природата си има свой ритъм и арсенал който не можем да си представим за да ни вразуми.Разправях тука на едни самонадеяни палячовци че Бог като им прати една болест и на втрата минуте ще свалят гащите и ще влязат в правия път.Болестите са начин на Природата да ни вразумява да ни укротява и смирява.Причините за болестите са духовни заболяването на физическите органи е второстепенно.Няма нелечими болести.Оправиш ли поведението болестта изчезва...Лекарите и съвременната медицина се опитват да лекуват органите...Затова и нямат никакъв успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Има една много съмнителна нишка, която води от формирането на НОЩ към бъдещите президенски избори. Ако Боко е лансирал за шеф на щаба свой човек, не напълно компетентен, за шеф на щаба, за да му подсигури политическа кариера, това си е опасно своеволие с общественото здраве. Но ще видим тепърва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            Знаете ли, че в София град съгласно статистиката живеят най-малък процент хора над 65 години спрямо цялата останала страна:
                            https://www.nsi.bg/sites/default/fil..._oldpeople.jpg

В същото около половината от всички заразени с коронавирус са Софианци. Тоест непропорционално много спрямо процента на населението на България, както и непропорционално много спрямо малкото на брой възрастни хора, които живеят в София.

Как си го обяснявате това?
                            Свързано ли е с големия процент егоцентрични бунтари, които живеят предимно в София?
                            София е пренаселена и лесно се прехвърля заразата. Освен това младите са по-активни, много от тях все още работят и прихващат Ковида. Развитието на столицата беше сбъркано през последния половин век и ще берем отровни плодове - презастрояване, мръсен въздух, недостиг на паркове, зарази разни ще се разнасят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              http://financebg.com/%d1%81%d1%8a%d1...5%d0%ba%d0%b8/

Сърбия отпусна по 100 евро помощ за всеки пълнолетен гражданин

Държавата ще отпусне и еднократна помощ от 100 евро за всеки сръбски гражданин на възраст над 18 г. или за около 5 млн. души

СЪРБИЯ ПО- БОГАТА ЛИ Е ОТ БЪЛГАРИЯ...
                              Твърде скромно, но все пак зализват очакванията за помощ от държавата за всички граждани. У нас е друга философия. Но да не забравяме, у нас и 100 лв да си изкарал за годината, пак трябва да плащаш данък за този доход. Все пак сме най-смешната и глупашка държавица в Европа. Не ми се мисли зимата как ще я карат безработните, на повечето от които ще е изтекъл срока за обезщетения. Точно тогава може да се развихри втората върна на Ковида.

Коментар

• Знаете ли, че в София град съгласно статистиката живеят най-малък процент хора над 65 години спрямо цялата останала страна:
                                https://www.nsi.bg/sites/default/fil..._oldpeople.jpg

В същото около половината от всички заразени с коронавирус са Софианци. Тоест непропорционално много спрямо процента на населението на България, както и непропорционално много спрямо малкото на брой възрастни хора, които живеят в София.

Как си го обяснявате това?
                                Свързано ли е с големия процент егоцентрични бунтари, които живеят предимно в София?

Коментар

Working...
                                X