Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеБалансът в човека е между праната и кавармата
Кой разбрал, разбрал, май само power grid засега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Няма какво да го гледаш - фатмакът с претенции е следващият кандидат за президент на герП. Вече веднъж съм печелил бас за подобно нещо (с плевнЮ - тогава нетуеър5 си плати баса като пич, много грамотен човек беше, жалко, че се махна от форума), така че съм убеден - тиквите са толкова лесно предсказуеми. Самият Буда си го рече - аз съм го издигнал плешивия фатмак за шеф на ВМА, освен това само на него разрешавал да му прави едни прегледи (е, предполагам и на кмета на Симитли, и на Вучич, та затова строи магистрала към Шумадия, вместо да направи пътя за Видин и да заобиколим тая сръбска, нереформирана кочина), ма това е друга тема, а и любовта е по-силна от всичко!
Видно е, че генералгоджи е крайно некомпетентен за шеф на нощното недоразумение, а и е абсолютно противозаконно самото му образуване, ма и това е друга тема. Аз пак да питам - къде да труповете, къде са камарите от новозаболели, след като наглите софиянци тръгнах да разнасят заразата и да сеят смърт по Великден? Къде? Един поне от толупите (думи на премиера), дето ги говореше тези врели-некипели, ще се извинили ли, или пак ще почнете като мисирки (пак думи на този, дето ни се води за премиер) - булю-булю-бул', един е БХ, а генералгоджи е неговият Пророк.
И да не забравите с бюлетинката и за герП - вие си знаете кои сте, имената ви вечно ще стоят в стената на срама на този форум. Обаче нямате достатъчно съвест, за да се засрамите сами, затова напред, в атака и да оплюем останалите. Не случайно Ботев е казал - свестните у нас считат за луди...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Няма какво да го гледаш - фатмакът с претенции е следващият кандидат за президент на герП. Вече веднъж съм печелил бас за подобно нещо (с плевнЮ - тогава нетуеър5 си плати баса като пич, много грамотен човек беше, жалко, че се махна от форума), така че съм убеден - тиквите са толкова лесно предсказуеми. Самият Буда си го рече - аз съм го издигнал плешивия фатмак за шеф на ВМА, освен това само на него разрешавал да му прави едни прегледи (е, предполагам и на кмета на Симитли, и на Вучич, та затова строи магистрала към Шумадия, вместо да направи пътя за Видин и да заобиколим тая сръбска, нереформирана кочина), ма това е друга тема, а и любовта е по-силна от всичко!
Видно е, че генералгоджи е крайно некомпетентен за шеф на нощното недоразумение, а и е абсолютно противозаконно самото му образуване, ма и това е друга тема. Аз пак да питам - къде да труповете, къде са камарите от новозаболели, след като наглите софиянци тръгнах да разнасят заразата и да сеят смърт по Великден? Къде? Един поне от толупите (думи на премиера), дето ги говореше тези врели-некипели, ще се извинили ли, или пак ще почнете като мисирки (пак думи на този, дето ни се води за премиер) - булю-булю-бул', един е БХ, а генералгоджи е неговият Пророк.
И да не забравите с бюлетинката и за герП - вие си знаете кои сте, имената ви вечно ще стоят в стената на срама на този форум. Обаче нямате достатъчно съвест, за да се засрамите сами, затова напред, в атака и да оплюем останалите. Не случайно Ботев е казал - свестните у нас считат за луди...
Та благодаря ти за стила на изкаване и за подкрепата на нашия лагер от разумни хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Има една много съмнителна нишка, която води от формирането на НОЩ към бъдещите президенски избори. Ако Боко е лансирал свой човек, не напълно компетентен, за шеф на щаба, за да му подсигури политическа кариера, това си е опасно своеволие с общественото здраве. Но ще видим тепърва.
И да не забравите с бюлетинката и за герП - вие си знаете кои сте, имената ви вечно ще стоят в стената на срама на този форум. Обаче нямате достатъчно съвест, за да се засрамите сами, затова напред, в атака и да оплюем останалите. Не случайно Ботев е казал - свестните у нас считат за луди...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Да не вкарваме политиката, че ще бъдем изтрити и двамата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И на мене ми хрумна същото. Може с вируса нещата да не се развият чак толкова добре, но за сметка на това още от сега вече знаем кой ще е следващия президент - ген. Мутафчийски. И знаеш ли - народа масово ще гласува за него, защото няма друга разумна алтернатива.
- 1 like
Коментар
-
И на мен ми минаха такива мисли още в самото начало, интуитивно усетих, че има тука някаква измама. Вожда си слага свой човек, който знае как ще се развие сценария и е съгласен с ролята си. БСП лансира Радев - Генерал, Вожда и той да не остане назад избутва генерал. И ето Мутафа за 40 дена стана лесно разпознаваем човек, който се бори с най- страшния вирус във Вселената и ще спаси овчедушния български народ от смъртта. Супер PR и супер реклама и половината работа вече е свършена и то буквално за без пари
То и за Боко няма друга алтернатива, така че следващите 5-6 години власт вече са предрешени. Кой е казал, че вируса няма положителен принос към нашето общество?Last edited by Mateev; 04.05.2020, 15:13.
- 1 like
Коментар
-
Балансът в човека е между праната и кавармата
Кой разбрал, разбрал, май само power grid засегаLast edited by бай Стамен Тракториста; 04.05.2020, 15:12.
- 1 like
Коментар
-
И на мен ми минаха такива мисли още в самото начало, интуитивно усетих, че има тука някаква измама. Вожда си слага свой човек, който знае как ще се развие сценария и е съгласен с ролята си. БСП лансира Радев - Генерал, Вожда и той да не остане назад избутва генерал. И ето Мутафа за 40 дена стана лесно разпознаваем човек, който се бори с най- страшния вирус във Вселената и ще спаси овчедушния български народ от смъртта. Супер PR и супер реклама и половината работа вече е свършена и то буквално за без пари
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ако е така, така да бъде. Бог и природата си знавт работата. Животът не е даденост на нито едно живо същество. Грешно бяха го разбрали много хора. Трябва и борба за оцеляване, видя се колко крейко е всичко. Законите на живота са за всички.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Има една много съмнителна нишка, която води от формирането на НОЩ към бъдещите президенски избори. Ако Боко е лансирал за шеф на щаба свой човек, не напълно компетентен, за шеф на щаба, за да му подсигури политическа кариера, това си е опасно своеволие с общественото здраве. Но ще видим тепърва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗнаете ли, че в София град съгласно статистиката живеят най-малък процент хора над 65 години спрямо цялата останала страна:
https://www.nsi.bg/sites/default/fil..._oldpeople.jpg
В същото около половината от всички заразени с коронавирус са Софианци. Тоест непропорционално много спрямо процента на населението на България, както и непропорционално много спрямо малкото на брой възрастни хора, които живеят в София.
Как си го обяснявате това?
Свързано ли е с големия процент егоцентрични бунтари, които живеят предимно в София?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://financebg.com/%d1%81%d1%8a%d1...5%d0%ba%d0%b8/
Сърбия отпусна по 100 евро помощ за всеки пълнолетен гражданин
Държавата ще отпусне и еднократна помощ от 100 евро за всеки сръбски гражданин на възраст над 18 г. или за около 5 млн. души
СЪРБИЯ ПО- БОГАТА ЛИ Е ОТ БЪЛГАРИЯ...
- 1 like
Коментар
-
Знаете ли, че в София град съгласно статистиката живеят най-малък процент хора над 65 години спрямо цялата останала страна:
https://www.nsi.bg/sites/default/fil..._oldpeople.jpg
В същото около половината от всички заразени с коронавирус са Софианци. Тоест непропорционално много спрямо процента на населението на България, както и непропорционално много спрямо малкото на брой възрастни хора, които живеят в София.
Как си го обяснявате това?
Свързано ли е с големия процент егоцентрични бунтари, които живеят предимно в София?
Коментар
Коментар