Първоначално изпратено от SKP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение
По както разбирам, това е някаква минимална замърсеност на стандартния репер, отчетна точка в теста, който трабва да е просто чист, с нула бройки вирус, защото тестът усилва милиони пъти, за да може да се открие наличието на. Случва се замърсяване, това е тънка работа, трябва да се проверява и препроверява, щом усилвателният ефект е х.милиони.
Те ако требваше да обявяват случаите с обикновените грипове, отдавна да сме писани умрели целото човечество, не че съм против.
Нека пан Дотторе от продажните медици (ужким български лъв) да каже, ако не го е срам все още от себе си и лъжите си.
Споко, ако не си със срутена до немай къде имунна система, тези една-две бройки ковиди въобще няма да ги забележиш ти и да ги забележат полицайските тъпи продажни медицински власти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
нашите градове преди 150 години са били по големи и уредени от село софия. И се хвали че бил кореняк селяндур
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Я малко разгледай профилите. Това, че не съм писал е тук, е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
SKP, гледай си форекса. Може за трети апартамент да изкараш. На нас и на село ни е добре.
Казвам, че не истеризирам да се наричам софиянец, пък ак не мога да си стигна до село, да подлудявам.
В Драгалевци съм. Дивно около софиянско село.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Щом така смяташ. Още малко и ще ме подгониш от родния ми град. Смешен ставаш с претенциите си. Витощки хижар!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Хаааа, на кое витошко село си? Или си направо на баиря? В центъра на културния живот. Егати софиянеца!
- 1 like
Коментар
-
Ми седя си. Ма селяндурите напирате тук. Що ли?
- 1 like
Коментар
-
Ми седя си. Ма селяндурите напирате тук. Що ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Ей сега вече настъпа мотиката...Груев ще ти сипе да ядеш.....
Коментар
-
И защо да го правя? В момента си живея на Витоша. От 5 години. Имам и два апартамента на 5-те кьошета.
Коментар
-
Па седи си у кимизарника. Щом ти е гот. Ние си падаме по чистия въздух, по градинската обстановка, по лекия свеж бриз, по кротката гълчава, по птичкиното перене и пърхане и да слушаме как охлювът пълзи. Може да ме мързи да плевя доматето, но все ще набера некой вкусен домат. А ти бегай по пазарите. И ракия се научих сам да си правя. Що ми е кеф. А ти се крий от Ковида. Щот ти е кеф.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прогресиввното опростачване и затъпяване е факт и това е глобален проблем. Софиянци няма отдавна, то държави вече няма с тази глобализация. Да факт и аз се сещам за времето, в което отстъпвахме място на възрастните в трамвая, но то е безвъзвратно загубено.Сега живеем в друг свят, с други "ценности". Не мисля, че е реалистично да се очаква от хората нещо повече, ценностите са други... Едиственото възможно е да напасваш, мяра според мяра. Т.е. да развиеш различни нива на общуване за различните типажи.
Last edited by pepe1234; 26.04.2020, 23:15.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Родом си, ама друг път. Столичанче, което е в делириум, ако през уикенда не пости родното си село.
- 1 like
Коментар
-
Пич, къде видя милион и половина софиянци.? Не сме повече от 200-300 хиляди. Останалото е столичанЕ. Или както квалифицирате вие софиянците. Нагли селяндури. Кой работил по "Кремиковци". Кой военен.С по някоя панелка, за живеене. Всичките си ги влече на село .При дУматитУ. Ни мой ги спря нищУ. Ни карантина, ни вирус. Само на село, се чувстват Хора. Не бой се, за нас. По Витоша има достатъчно диви плодове
П.П. Аз съм против изходящите ККП-та. Но съм ЗА входящите.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар