IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

И на мен не ми пука, на теб какво ти пука. Но погледни назад, кои истеризират, че ТРЕБВАЛО/искат/, да излязат на село. Нищо общо със софиянец. Само столичанЕ. Приходящи, нагли селяндури. Неспазващи законите. И виреещи, само около собственото си его.
    П.П. Та мисълта ми е, че няма разлика, между пловдичанин/майна;. софиянец. видинчанин, русенец. Има разлика между селяндур, който си мисли само за доматитУ, и не му пука за карантина и вируси. И отговорен, цивилизован човек. Схвана ли?
    схванах. Глътнал си бастуна.
    КПП-тата ще са обратни, Няма да ви даваме на гражданята да идвате на село дето ще има ядене.
    Иначе пуяците сте най-добре. Няма да ви изяде никой щото ще се превърнете в мършава гугутка
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Буахаха, уби го столичанина аз, дето съм с рода в София от над 100 години не се дуя, този звездолет се направи на по-католик от папата
      Родом си, ама друг път. Столичанче, което е в делириум, ако през уикенда не посети родното си село.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Само да се измъкнеш един път а ?
        И защо да го правя? В момента си живея на Витоша. От 5 години. Имам и два апартамента на 5-те кьошета.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Не че нещо,ама мисля ,че току-що обиди Груев.... Щото той се има за акана-софиянец,пък пак не му пука за карантина и вируси...
          Па поизсили се, нервен е...

Коментар

И на мен не ми пука, на теб какво ти пука. Но погледни назад, кои истеризират, че ТРЕБВАЛО/искат/, да излязат на село. Нищо общо със софиянец. Само столичанЕ. Приходящи, нагли селяндури. Неспазващи законите. И виреещи, само около собственото си его.
            П.П. Та мисълта ми е, че няма разлика, между пловдичанин/майна;. софиянец. видинчанин, русенец. Има разлика между селяндур, който си мисли само за доматитУ, и не му пука за карантина и вируси. И отговорен, цивилизован човек. Схвана ли?
            Не че нещо,ама мисля ,че току-що обиди Груев.... Щото той се има за акана-софиянец,пък пак не му пука за карантина и вируси...

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Буахаха, уби го столичанина аз, дето съм с рода в София от над 100 години не се дуя, този звездолет се направи на по-католик от папата
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Пич,не че много ми пука,ама от колко години родът на един софиянец трябва да е живял в София,за да се нарече софиянец - 50, 100,120...?!Щото ако са 120 години ,то софиянци от сой, сте не повече от 25 000....Радвам се че по Витоша има достатъчно диви плодове за всички ви - четвъртсофианци,полусофиянци и целисофианци....Каквито искате КПП-та си сложете,ако искате се обградете и с бодлива тел и си пуснете ток по нея....
                Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Пич,не че много ми пука,ама от колко години родът на един софиянец трябва да е живял в София,за да се нарече софиянец - 50, 100,120...?!Щото ако са 120 години ,то софиянци от сой, сте не повече от 25 000....Радвам се че по Витоша има достатъчно диви плодове за всички ви - четвъртсофианци,полусофиянци и целисофианци....Каквито искате КПП-та си сложете,ако искате се обградете и с бодлива тел и си пуснете ток по нея....

Коментар

Пич, къде видя милион и половина софиянци.? Не сме повече от 200-300 хиляди. Останалото е столичанЕ. Или както квалифицирате вие софиянците. Нагли селяндури. Кой работил по "Кремиковци". Кой военен.С по някоя панелка, за живеене. Всичките си ги влече на село .При дУматитУ. Ни мой ги спря нищУ. Ни карантина, ни вирус. Само на село, се чувстват Хора. Не бой се, за нас. По Витоша има достатъчно диви плодове
                  П.П. Аз съм против изходящите ККП-та. Но съм ЗА входящите.

Коментар

Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• [QUOTE=marketleverage;n3588600]

Слънцето да ама тук ли го писахте за морето че въните като се удрят в бреага ареозолират а короната си е ок в солена вода и един заразен да има да се разхожда по плажа и въничките да му мокрят краката и да издишва вирус ще стане чудо ... ?[/QUOTE

Предложи там в щаба да пробват тоя номер. Да отворят хотелите по морето. Плажа да бъде само за гости, а за останалите да е забранен, разходките под строй в парка да са до септември и после пак пълна карантина.
                      Аз и други добри идеи имам.

Коментар

• Koйто е фен на тутуна по добре да не рискува да го спира точно сега, може и да не е много смарт...

France has banned the online sale of nicotine products and limited their sale in pharmacies, after researchers suggested that nicotine may play a role in protecting against coronavirus.
                        https://www.bbc.com/news/world-europe-52415793

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

Слънцето да ама тук ли го писахте за морето че въните като се удрят в бреага ареозолират а короната си е ок в солена вода и един заразен да има да се разхожда по плажа и въничките да му мокрят краката и да издишва вирус ще стане чудо ... ?

Това с вълничките ми прозвуча малко като във вица, където ни призовават в 20:00 да излезем на терасите на домовете си, взаимно да се наплюем и да се свърши веднъж завинаги.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Матеев,ти се шегуваш?!Как си представяш милион и кусур софиянци да се юрнат по баирите, да събират "охлюви, или гъби, или да наберат коприва, или джанки, или плодове"?!Та те, най-малко половината ще се изпонатровят...Като се сетя,че един мой познат от София се оглеждаше да види боровинки по боровете....Това да не ти е - аз да изкоча на едночасова разходка и да се върна с една кошница натурална салата - дали ще е див чесън,глухарче ,киселец и т.н.,лапад и коприва за супа, пък и някоя манатарка,челадинка,печурка,пачи крак мога да добавя за мезе....
                            И какво е това сравнение с мечките?!Как така може да сравняваш хранителните нужди на петстотин мечки,пръснати в три планини,с хранителните нужди на над милион изгладнели софианци ...Пък то и не само софиянци ще са изгладнели....(Пази Боже!)
                            Пич, къде видя милион и половина софиянци.? Не сме повече от 200-300 хиляди. Останалото е столичанЕ. Или както квалифицирате вие софиянците. Нагли селяндури. Кой работил по "Кремиковци". Кой военен.С по някоя панелка, за живеене. Всичките си ги влече на село .При дУматитУ. Ни мой ги спря нищУ. Ни карантина, ни вирус. Само на село, се чувстват Хора. Не бой се, за нас. По Витоша има достатъчно диви плодове
                            Last edited by SKP; 26.04.2020, 22:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                              Италиански професор: Морето и слънцето са оръжия срещу COVID-19

https://novavarna.net/2020/04/23/%d0...DqiyynhzOJONuY
                              Слънцето да ама тук ли го писахте за морето че въните като се удрят в бреага ареозолират а короната си е ок в солена вода и един заразен да има да се разхожда по плажа и въничките да му мокрят краката и да издишва вирус ще стане чудо ... ?
                              mWPCloud.com

Коментар

• Всяко едно предизвикателство е преди всичко морално. Същото важи и за предстоящия подбор. А темата в настоящия и вид е добро обобщение на тоталния упадък на обществото.

Коментар

Working...
                                X