If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
Пич аз не съм Софиянец и не живея в София
Това не е град за живеене, а и хората уж софиянци директно на 90 % са и баси надутите и високомерни копелдаци, а за жените софиянки мога да напиша 10 страници есе в темата за жените
Е, де, не с рогите де София произвежда половината бвп у нас, без дотациите на София и софиянци днес, говоря за днес, не за преди 50-100 години, огромната част от страната е умряла от глад. Хеле пък област като Габрово, където са тотално чао откъм демография. Ма да не разводнявам темата. Видяхте ли, че всичко ще падне, слушайте друг път, скоро и КПП-тата, вчера минах и без декларация
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Една жена, която гледа всички брифинги, чула думите на генерала: размножаването да става само алтернативно! С маска и презерватив! Двете предпазни средства - по желание - могат да се поставят на всяка част от тялото..., вкл. и на езика! Всеки поема лична отговорност, за да предпази партньора си!
Интересно. Според мене трябваше всичко друго да падне, а маските да останат последни, и да ги носим докато не се излекува и последния човек. Интересно какви са доводите за това решение.
.
Изглежда, че са решили да правим пика и стадния имунитет.
Или отново някакъв експеримент.
Матеев, съгласен съм с теб, може да ме смяташ за чудовище, но маските и дистанцията от 2 метра бяха и си остават най-надеждните мерки. Лично аз маска винаги си слагам особено сред хора, смятам обаче за космическа простотия КПП-та
Аз съм Софиянец по принцип (ама съм си от едно време) не познавах живот извън София освен от летата при баба и дядо през 90те ама съгласен че съгражданите са ми безотговорнии
Из Фейсбук ⬇
Ако бомбардировките на София, от миналия век, се случваха днес:
* Противовъздушната отбрана: Молим гражданите да затъмнят прозорците си и да не палят лампите, за да не могат да ги видят бомбардировачите през нощта!
* Съседът отгоре: - Откъде накъде ще ми взимат светлината! Това е терор! Диктатура! Нарушават ни правата!
* Съседът отдолу: - Аз чух, че бомбардировките въобще не са толкова лоши! Всяка есен и пролет преживяваме градушка, но досега не са ни карали да си затъмняваме прозорците!
* Братовчедът: - Много повече хора умират от падане по стълбите, отколкото от бомби. Значи е по-вредно да сме на лошо осветление, отколкото бомбардирани.
* Случайна гражданка: - Бомбите по принцип са безопасни, всичките жертви са заради излъчването на радио "София" сутрин.
* Случаен, но много възмутен гражданин: - Как така ще ми казват дали да си светя, бе? То не е тяхна работа! Аз на тях меся ли им се? Като у нас светя, мен ще ме целят англичаните, не тях!
* Мангъровъ: - Трябва просто да оставим съюзническите сили да сринат 70% от София и те ще престанат да се интересуват от нея. Така всички ще можем да продължим живота си нормално.
Приятелю, къде е пандемията от пътуванията по Великден и Цветница?
Не успяваш ли с аналитичния си ум да схванеш механизмите в БГ. Ако искаш ще ти ги обясня.
1. Прибират се гастари.
2. Пламва семейството
3. Заразяват доктор/и
4. Пламва отделение
5. Тука е големия проблем. Болни хора търсят помощ по техни си болежи и им се добавя и корона към списъка, което ги утежнява.
6. Ми няма 6а.
Таман се попрочистваме заради седенето в къщи и изолациите и бам нови 7 самолета днес. Тръгват си болни от чужбина, защото там са на черно или сиво и нямат здравни застрховки, идват тука ние да ги лекуваме и гледат да осерат по целия път до болницата със зараза.
Най-голямото огнище на зараза : Видин, се пише на сметката на Мутафчийски и Кантарджиев, които на 1 болен медик отказват да тестват контактните медици и губят 3 ценни дни и тестват чак като пламва скандала.Даже първите проби се унищожават без да се изследват.
Сега са зловещо насрани и изключват микрофоните като ги питат.
С постинга ти съм съгласен. Гастарбайтерите и аз не ги обичам, защото са големи тарикати. Страната страда от такива като тях.
Радвай се, че това твое твърдение не сме го подложили на демоктарично гласуване в цялата страна, защото резултът ще е плачевен за самовъзвеличалите се софианци. За повечето хора от страната софианците са се превърнали в отрепки на обществото. Разбира се не всички, но повечето наистина са се омаймунчили (деградирали умствено и морално).
А в момента с тази тяхна наглост около Великден и около Първи май целият Български народ дотолкова ги е намразил наглите софианци, че се чудя кога ли ще започнат да им трошат колите по провинцията и да им теглят по един заслужен бой..
Пич аз не съм Софиянец и не живея в София
Това не е град за живеене, а и хората уж софиянци директно на 90 % са и баси надутите и високомерни копелдаци, а за жените софиянки мога да напиша 10 страници есе в темата за жените
Радвай се, че това твое твърдение не сме го подложили на демоктарично гласуване в цялата страна, защото резултът ще е плачевен за самовъзвеличалите се софианци. За повечето хора от страната софианците са се превърнали в отрепки на обществото. Разбира се не всички, но повечето наистина са се омаймунчили (деградирали умствено и морално).
А в момента с тази тяхна наглост около Великден и около Първи май целият Български народ дотолкова ги е намразил наглите софианци, че се чудя кога ли ще започнат да им трошат колите по провинцията и да им теглят по един заслужен бой..
Приятелю, къде е пандемията от пътуванията по Великден и Цветница?
Не успяваш ли с аналитичния си ум да схванеш механизмите в БГ. Ако искаш ще ти ги обясня.
1. Прибират се гастари.
2. Пламва семейството
3. Заразяват доктор/и
4. Пламва отделение
5. Тука е големия проблем. Болни хора търсят помощ по техни си болежи и им се добавя и корона към списъка, което ги утежнява.
6. Ми няма 6а.
Таман се попрочистваме заради седенето в къщи и изолациите и бам нови 7 самолета днес. Тръгват си болни от чужбина, защото там са на черно или сиво и нямат здравни застрховки, идват тука ние да ги лекуваме и гледат да осерат по целия път до болницата със зараза.
Най-голямото огнище на зараза : Видин, се пише на сметката на Мутафчийски и Кантарджиев, които на 1 болен медик отказват да тестват контактните медици и губят 3 ценни дни и тестват чак като пламва скандала.Даже първите проби се унищожават без да се изследват.
Сега са зловещо насрани и изключват микрофоните като ги питат.
китайците се възползваха, изкупувайки сега за жълти стотинки това, което хората (предишните хора) са построили с кръв, пот и сълзи.
Без конкретен пример много лаладжийски звучи. Какво конкретно купиха китайците дето "предшните хора" са построили с кръв? А ти що не купи? Жълти стотинки ли ти се досвидяха или от китайци не можа да се вредиш?
....Софиянец това звучи гордо
Коментар