Първоначално изпратено от марин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Пич аз не съм Софиянец и не живея в София
Това не е град за живеене, а и хората уж софиянци директно на 90 % са и баси надутите и високомерни копелдаци, а за жените софиянки мога да напиша 10 страници есе в темата за женитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми, как ще се размножаваме?
Една жена, която гледа всички брифинги, чула думите на генерала: размножаването да става само алтернативно! С маска и презерватив! Двете предпазни средства - по желание - могат да се поставят на всяка част от тялото..., вкл. и на езика! Всеки поема лична отговорност, за да предпази партньора си!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеИзглежда, че са решили да правим пика и стадния имунитет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Интересно. Според мене трябваше всичко друго да падне, а маските да останат последни, и да ги носим докато не се излекува и последния човек. Интересно какви са доводите за това решение.
.
Или отново някакъв експеримент.Last edited by марин; 01.05.2020, 17:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Матеев, съгласен съм с теб, може да ме смяташ за чудовище, но маските и дистанцията от 2 метра бяха и си остават най-надеждните мерки. Лично аз маска винаги си слагам особено сред хора, смятам обаче за космическа простотия КПП-та
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеТова за социалната дистанция дано остане повечко време, дори и след вируса.
- 1 like
Коментар
-
Аз съм Софиянец по принцип (ама съм си от едно време) не познавах живот извън София освен от летата при баба и дядо през 90те ама съгласен че съгражданите са ми безотговорнии
Из Фейсбук ⬇
Ако бомбардировките на София, от миналия век, се случваха днес:
* Противовъздушната отбрана:
Молим гражданите да затъмнят прозорците си и да не палят лампите, за да не могат да ги видят бомбардировачите през нощта!
* Съседът отгоре:
- Откъде накъде ще ми взимат светлината! Това е терор! Диктатура! Нарушават ни правата!
* Съседът отдолу:
- Аз чух, че бомбардировките въобще не са толкова лоши! Всяка есен и пролет преживяваме градушка, но досега не са ни карали да си затъмняваме прозорците!
* Братовчедът:
- Много повече хора умират от падане по стълбите, отколкото от бомби. Значи е по-вредно да сме на лошо осветление, отколкото бомбардирани.
* Случайна гражданка:
- Бомбите по принцип са безопасни, всичките жертви са заради излъчването на радио "София" сутрин.
* Случаен, но много възмутен гражданин:
- Как така ще ми казват дали да си светя, бе? То не е тяхна работа! Аз на тях меся ли им се? Като у нас светя, мен ще ме целят англичаните, не тях!
* Мангъровъ:
- Трябва просто да оставим съюзническите сили да сринат 70% от София и те ще престанат да се интересуват от нея. Така всички ще можем да продължим живота си нормално.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
Приятелю, къде е пандемията от пътуванията по Великден и Цветница?
Не успяваш ли с аналитичния си ум да схванеш механизмите в БГ. Ако искаш ще ти ги обясня.
1. Прибират се гастари.
2. Пламва семейството
3. Заразяват доктор/и
4. Пламва отделение
5. Тука е големия проблем. Болни хора търсят помощ по техни си болежи и им се добавя и корона към списъка, което ги утежнява.
6. Ми няма 6а.
Таман се попрочистваме заради седенето в къщи и изолациите и бам нови 7 самолета днес. Тръгват си болни от чужбина, защото там са на черно или сиво и нямат здравни застрховки, идват тука ние да ги лекуваме и гледат да осерат по целия път до болницата със зараза.
Най-голямото огнище на зараза : Видин, се пише на сметката на Мутафчийски и Кантарджиев, които на 1 болен медик отказват да тестват контактните медици и губят 3 ценни дни и тестват чак като пламва скандала.Даже първите проби се унищожават без да се изследват.
Сега са зловещо насрани и изключват микрофоните като ги питат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеРадвай се, че това твое твърдение не сме го подложили на демоктарично гласуване в цялата страна, защото резултът ще е плачевен за самовъзвеличалите се софианци. За повечето хора от страната софианците са се превърнали в отрепки на обществото. Разбира се не всички, но повечето наистина са се омаймунчили (деградирали умствено и морално).
А в момента с тази тяхна наглост около Великден и около Първи май целият Български народ дотолкова ги е намразил наглите софианци, че се чудя кога ли ще започнат да им трошат колите по провинцията и да им теглят по един заслужен бой..
Това не е град за живеене, а и хората уж софиянци директно на 90 % са и баси надутите и високомерни копелдаци, а за жените софиянки мога да напиша 10 страници есе в темата за жените
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеРадвай се, че това твое твърдение не сме го подложили на демоктарично гласуване в цялата страна, защото резултът ще е плачевен за самовъзвеличалите се софианци. За повечето хора от страната софианците са се превърнали в отрепки на обществото. Разбира се не всички, но повечето наистина са се омаймунчили (деградирали умствено и морално).
А в момента с тази тяхна наглост около Великден и около Първи май целият Български народ дотолкова ги е намразил наглите софианци, че се чудя кога ли ще започнат да им трошат колите по провинцията и да им теглят по един заслужен бой..
Не успяваш ли с аналитичния си ум да схванеш механизмите в БГ. Ако искаш ще ти ги обясня.
1. Прибират се гастари.
2. Пламва семейството
3. Заразяват доктор/и
4. Пламва отделение
5. Тука е големия проблем. Болни хора търсят помощ по техни си болежи и им се добавя и корона към списъка, което ги утежнява.
6. Ми няма 6а.
Таман се попрочистваме заради седенето в къщи и изолациите и бам нови 7 самолета днес. Тръгват си болни от чужбина, защото там са на черно или сиво и нямат здравни застрховки, идват тука ние да ги лекуваме и гледат да осерат по целия път до болницата със зараза.
Най-голямото огнище на зараза : Видин, се пише на сметката на Мутафчийски и Кантарджиев, които на 1 болен медик отказват да тестват контактните медици и губят 3 ценни дни и тестват чак като пламва скандала.Даже първите проби се унищожават без да се изследват.
Сега са зловещо насрани и изключват микрофоните като ги питат.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениекитайците се възползваха, изкупувайки сега за жълти стотинки това, което хората (предишните хора) са построили с кръв, пот и сълзи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение....Софиянец това звучи гордо
А в момента с тази тяхна наглост около Великден и около Първи май целият Български народ дотолкова ги е намразил наглите софианци, че се чудя кога ли ще започнат да им трошат колите по провинцията и да им теглят по един заслужен бой..Last edited by Mateev; 01.05.2020, 16:17.
- 1 like
Коментар
Коментар