Първоначално изпратено от Специалист по всичко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която отменя задължителното носене на маски и други предпазни средства на открити обществени места.
Прочети още : https://www.actualno.com/healthy/vec...s_1458384.html
© Actualno.com
ПОЗДРАВЯВАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ТОВА ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
Из мойта улица забелязах, че и бордюри липсват...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Защото това не е облекло целящо скриване на лицето, а пособие носено с медицинска цел - целящо предпазване на разпространението на опасен вирус ...
Маските са най добрата мярка дотук , тайван само с маски и пръскане на ръцете с дезинфектант се оправи без карантина (дори не тестват масово) а само след като се оплачеш на лични лекар за респираторно заболяване и зимата след като дадеш отрицателна проба за грип ...
Като не искаш маска ще е карантина!
ПП отварят и планините със спазване на дистанция и маски ако доближите други хора
https://nova.bg/news/view/2020/05/01...8%D0%BD%D0%B8/
Чл. 4. (1) Облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, маски или други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето.
(2) Лицето е прикрито частично при носенето на облекло, с което са закрити устата, носът или очите.
(3) Лицето е скрито напълно при носенето на облекло за цялостно закриване на лицето.
Та щеше да ми е интересно, ако някой журналист беше потърсил компетентно мнение на хората, налагащи задълженията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеТака и не се намери един журналист, който да попита на някой от ежедневните брифинги дали заповедта за носене на маски противоречи на Закона за ограничаване носенето на облекло, покриващо или скриващо лицето.
Маските са най добрата мярка дотук , тайван само с маски и пръскане на ръцете с дезинфектант се оправи без карантина (дори не тестват масово) а само след като се оплачеш на лични лекар за респираторно заболяване и зимата след като дадеш отрицателна проба за грип ...
Като не искаш маска ще е карантина!
ПП отварят и планините със спазване на дистанция и маски ако доближите други хора
https://nova.bg/news/view/2020/05/01...8%D0%BD%D0%B8/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеИ едно питане. Каква е легалната дефиниция на "социална дистанция" и къде са изброени "всички противоепидемични мерки"? Питам, защото сега видях, че министърът ме задължава да спазвам тези две неща...
Банана Э!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Ами ако ОмРеМ без КПП-та и маски...?Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
Изглежда са видели, че хората са посъбрали по-големите камъни от улиците.....Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Пич аз не съм Софиянец и не живея в София
Това не е град за живеене, а и хората уж софиянци директно на 90 % са и баси надутите и високомерни копелдаци, а за жените софиянки мога да напиша 10 страници есе в темата за женитеРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Само като си сам се отменя - нали така искахте Смятам че го оптимизираха добре
Защо тогава хиляди хора "отнесоха" глоби?
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеИзглежда, че са решили да правим пика и стадния имунитет.
Или отново някакъв експеримент.
https://nova.bg/news/view/2020/05/01...2%D0%B5%D0%B4/
В заповедта се посочва „Всички лица, които се намират на открити обществени места ( в т.ч. паркове, улици, автобусни спирки) са длъжни да спазват изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки, като при необходимост от контакт с други лица да носят предпазна маска или друго средство, покриващо носа и устата“.Last edited by marketleverage; 01.05.2020, 17:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, де, не с рогите де София произвежда половината бвп у нас, без дотациите на София и софиянци днес, говоря за днес, не за преди 50-100 години, огромната част от страната е умряла от глад. Хеле пък област като Габрово, където са тотално чао откъм демография. Ма да не разводнявам темата. Видяхте ли, че всичко ще падне, слушайте друг път, скоро и КПП-тата, вчера минах и без декларация
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Мисля, че би требвало да се рече, че не си добре със здравето. Жал ми е, ако е така, искал бих да дам, да бих помогнал с оргнизма си, прияелю, за теб или твои хора.
Дано не ти трябва, но съм насреща, човек, ако може да помогна теб или твоите хора.
Моите хора са добре.
Че професорите у цял свят се затруднихаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар