Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеЗаконникът Матвеев да погледне, все пак, законите, в края на краищата.
https://czpz.org/society/12334-2020-03-22-06-15-39
и т.н., много и тънъта, г-н "законник".
https://www.nbcnews.com/politics/pol...owers-n1196886
Те през френската революция са си гилотинирали законно.
И при нас народният съд е разтрелвал законно(все пак е СЪД)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИзгледайте Боян Чуков при Георги Любенов по БНТ тази сутрин.
Човека следи много внимателно световните информационни потоци и ЗНАЕ какво да чете.
А пък директора на СЗО е протеже на Бил Гейтс лично.
Някъде из мрежата видях документ, че този етиопец, хайле селасие ли, къф ли, е член на Гейтсов борд, занимаващ се с ваксини. Това ако не очеваден е конфликт на интереси, здраве му кажи.Last edited by 78-10; 02.05.2020, 10:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеДобро утро, българи
Ето съботния ден започва с една добра новина - НОЩ спира от днес да дава брифинги.
Не, мен не ми пречат, нека си говорят, просто вече взех да не ги слушам много-много, щото си е едно и също; най-показателното число, умрелите със коронавирус (даже не "от") са си все един, двама, трима на денонощие, с вагон и малка каручка придружаващи тежки болести.
Май четирима не сме имали още?
Между другото какво става с тези, които умират в подобни случаи от обикновения прозд грип? Или вече станахме железни и грипа си го въртиме на пръста?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИзгледайте Боян Чуков при Георги Любенов по БНТ тази сутрин.
Човека следи много внимателно световните информационни потоци и ЗНАЕ какво да чете.
Каза че "пандемията" е предизвикана от финансовия "интернационал". Според него кризата е чисто финансова, а не здравна, че определени спекулативни кръгове в момента трупат богатства за сметкана дребните вложители. Според него Световната здравна организация е финансирана от финансовия капитал и директно от Бил Гейтс, който както знаем е на върха на световния финансов елит и напоследък се е насочил към фармацията. А пък директора на СЗО е протеже на Бил Гейтс лично.
То и аз твърдях от самото начало, че кризата е не медицинска, ами финансова и дребните спекуланти ще загубят парите си, а тези, които я предизвикаха, преди началото на "пандемията" са продали активите във високоликвидните компании и сега ще ги закупят на половин цена. След което ще спрат тази истерия и цените отново ще се покачат плавно.
Как мислите, дали Бил Гейтс има значителни активи във нефта, автомобилостроенето, самолетния транспорт, които са се обезценили катастрофално ? Твърде се съмнявам.
Другата поанта на Боян Чуков е, че вътрешната опозиция на световните лидери Тръмп, Си Дзи-пин и Путин се стреми чрез тази криза да ги смъкне от власт. Щото нали знаете, че Тръмп е виновен за "пандемията" в САЩ.
Впрочем ББ много ясно е усетил от къде задуха вятърът и отмени ежедневните брифинги на черните гарвани, дето по цял ден грачеха от телевизора. И мерките вървят към отмяна.
И чували с трупове пак няма да има за разочарование на апокалиптосите. Първо, защото ПАНДЕМИЯ НЯМА и второ, защото българите, дето щяха да умрат тази година от дребното вирусче Ковид вече са умрели от грип миналата зима.
Ама понеже соросоид по гръб не пада, сега апокалиптосите ще ни проглушат ушите как нямало заболели и умрели щото далновидното българско правителство е ръсило със захар.
Коментар
-
Изгледайте Боян Чуков при Георги Любенов по БНТ тази сутрин.
Каза че "пандемията" е предизвикана от финансовия "интернационал". Според него кризата е чисто финансова, а не здравна, че определени спекулативни кръгове в момента трупат богатства за сметкана дребните вложители. Според него Световната здравна организация е финансирана от финансовия капитал и директно от Бил Гейтс, който както знаем е на върха на световния финансов елит и напоследък се е насочил към фармацията. А пък директора на СЗО е протеже на Бил Гейтс лично.
То и аз твърдях от самото начало, че кризата е не медицинска, ами финансова и дребните спекуланти ще загубят парите си, а тези, които я предизвикаха, преди началото на "пандемията" са продали активите във високоликвидните компании и сега ще ги закупят на половин цена. След което ще спрат тази истерия и цените отново ще се покачат плавно.
Как мислите, дали Бил Гейтс има значителни активи във нефта, автомобилостроенето, самолетния транспорт, които са се обезценили катастрофално ? Твърде се съмнявам.
Другата поанта на Боян Чуков е, че вътрешната опозиция на световните лидери Тръмп, Си Дзи-пин и Путин се стреми чрез тази криза да ги смъкне от власт. Щото нали знаете, че Тръмп е виновен за "пандемията" в САЩ.
Впрочем ББ много ясно е усетил от къде задуха вятърът и отмени ежедневните брифинги на черните гарвани, дето по цял ден грачеха от телевизора. И мерките вървят към отмяна.
И чували с трупове пак няма да има за разочарование на апокалиптосите. Първо, защото ПАНДЕМИЯ НЯМА и второ, защото българите, дето щяха да умрат тази година от дребното вирусче Ковид вече са умрели от грип миналата зима.
Ама понеже соросоид по гръб не пада, сега апокалиптосите ще ни проглушат ушите как нямало заболели и умрели щото далновидното българско правителство е ръсило със захар.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеДобро утро, българи
Ето съботния ден започва с една добра новина - НОЩ спира от днес да дава брифинги. Няма вече да гледаме намразения от цяла България генерал. От радост чак ударих един гълточ блага ракийка направо от шишето
Коментар
-
ОГНЯН МИНЧЕВ
Маските паднаха - доста неочаквано, някак набързо, конфузно. С уговорката да се носят "на закрито". Натискът стана брутален. Не е ясно какво ще падне утре.
Стадото трябва да се подгони към стаден имунитет.
Не разчитам на твърдост от страна на власт имащите - ще вървят по течението, ще отстъпват пред организираната истерия.
Това, което остава е самите ние да имаме ясното съзнание за това, което трябва да правим - всеки поотделно и всички заедно.
Два месеца положихме усилията, които се очакваха от нас. Много хора изгубиха работата си, бизнеса си, спестяванията си. Мобилизирахме психиката си, преустроихме работата си, споделихме доброволно ограниченията в ежедневието си. И това даде резултат.
Какво се случва сега?
Изядохме солта, платихме алтъните - предстои да понесем и боя?
Ако някой си мисли, че може толкова евтино да продаде тези усилия на хората и да ги остави без защита под натиска на шайка брутални тарикати - лъже се.
Цирка изгоря..Плъховете бягат..Глобиха 20000 за ходене без маски..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Аз съм с пълния комплект БГ ваксини от стария календар + васкина за хепатите не помня кой но ни биха защото на чина до нас се беше разболяло едно дете в трети клас - не съм против ваксините но тази ще поизчакам - ако трябва носейки маска да я сложат на досттъчно много хора и да видим ефекта защото има изследване върху ваксините за SARS1 Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3335060/
Точно в тези страни и райони новият SARS не се разпространява.Вярно,че властите там взимат сериозни мерки,но изглежда не е само това.Изглежда определен процент от местното население вече има изграден имунитет и на вирусът не му достигат хора за да се разпространява.
В Сингапур има нова вълна на заразени но те са почти само чуждестранни работници които са отскоро в страната.Тези чужди работници несъмннено контактуват и с местните,но местните не се разболяват.Вярно,че предната епидемия от SARS е била преди седемнайсет години,но изглежда веднъж придобиеш ли имунитет към този вирус той остава за цял живот,независимо от мутациите.
Отвреме навреме се появява информация,че хора които са проболедували вируса пак се разболяват.В Ю.Корея установиха,че всъщност тези хора не са се заразили отново,а просто организмът не се е изчистил напълно и има останали вирусчета които са се активирали наново,макар и вече с по-малка сила.Състраданието не е добродетел
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Ако бяха 6000 жертви, щях да призная, че има пандемия, че аз не съм прав и щях да се извиня на форума. Нямаше да съм доволен.
Ама жертвите са 60. И съм доволен, че са малко.
И те всичките взели-дали.... С много болести. Не виждам никакво доказателство, че широко пропагандираната паника от Ковид има поне минимално основание!
В личен план и аз не съм здравеняк, на 60г. Сериозно сърдечно заболяване... ... Може и мен да удари.
Бе какво ти обяснявам. Все едно си говоря с глухи.
В Западна Европа има.
Докажи, че няма епидемия.
Отиди до магазина в Бялата Пръст и си купи нещо.
После поствай касовата бележка тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
ТРЕВОГА В ИТАЛИЯ: 9 оздравели от коронавирус се заразяват отново
или последните тестове са им били грешни, макар за такива неща писаха и в Китай,
или имунитетчетата на Мангърчето се оказаха само за месец,
ще има да се влачим с тази болест определено месеци наред
Аве, асансьорите как ги използвате на работа или у дома, не се ли влиза само по двама макс вътре ако са от големите???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОт горното разбирам, че отново игнорираш всяка връзка между причина и следствие.
Тоест, оплакването е от ниския брой жертви, така ли? И ако бяха 6000, щеше да си доволен? Или и тогава нямаше да си доволен и щеше да се надяваш да "теглят шута" на ББ, защото е неглижирал проблема и не се е справил с кризата?
Ама жертвите са 60. И съм доволен, че са малко.
И те всичките взели-дали.... С много болести. Не виждам никакво доказателство, че широко пропагандираната паника от Ковид има поне минимално основание!
В личен план и аз не съм здравеняк, на 60г. Сериозно сърдечно заболяване... ... Може и мен да удари.
Бе какво ти обяснявам. Все едно си говоря с глухи.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Няма да повярваш, но този път ти сложих лайк. Поне на думи разсъждаваш правилно, но това не обяснява двата основни момента;
1. Защо всячески се опитваш да докажеш, че няма епидемия и дори няма вирус
2. Защо непрекъснато намесваш ББ като виновник за всичко, дори и когато няма вина, като например изгрева на слънцето
аз не събирам лайкове. Никога до сега не съм поканил някой във фейса или туитъра да ми бъде приятел. Моите приятели са тези, при които като отида лично и им кажа:Приятел, трябват ми хиляда лева, той ми ги дава. Без разписка. И аз така давам на приятел. От тебе няма да поискам и не ми трябват.
Матеев,
НИКОГА не съм твърдял, че няма зараза или вирус! НИКОГА!
Казвам че НЯМА ПАНДЕМИЯ! Има вирус, той е заразен, но НЕ Е ТОЛКОВА ОПАСЕН, че да се обяви пандемия. Тази зараза е съразмерна с обикновен грип.
А ББ е виновен за отнемането на гражданската ми свобода! ТОЙ ме задължава да не напускам града, да ходя с маска, забранява ми да се разходя в парка и т.н. И не ме бърка толкова дали ще се разхождам, аз се вбесявам от ЗАБРАНАТА да ходя където си искам. Това ме вбесява.
Лъжеца ББ не мога да го понасям от времето, когато стана главен секретар на МВР. Нищо не може да промени отношението ми към него. Само смъртта.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар