IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    И чували с трупове пак няма да има за разочарование на апокалиптосите. Първо, защото ПАНДЕМИЯ НЯМА и второ
    Верно?

Питай тея в Италия, Испания, Франция, УК, Ню Йорк и почти цяла Западна Европа какво мислят по темата за пандемията.

Леко се различават от твоите мисли, ама предполагам щото са видели с очите си чувалите с трупове.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
      О да, НОЩ много пъти се хвалеха, как нашата захар била една от най-добрите антикрокодилски захари в света.
      Тъй, ами. Ама да отчетат страхотното наследство от онзи, лошия строй преди 31 години, и да приписват всичките успехи на днешните мерки - това може...

Коментар

О да, НОЩ много пъти се хвалеха, как нашата захар била една от най-добрите антикрокодилски захари в света.
        А не е ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          ОГНЯН МИНЧЕВ

Маските паднаха - доста неочаквано, някак набързо, конфузно. С уговорката да се носят "на закрито". Натискът стана брутален. Не е ясно какво ще падне утре.
          Стадото трябва да се подгони към стаден имунитет.
          Не разчитам на твърдост от страна на власт имащите - ще вървят по течението, ще отстъпват пред организираната истерия.
          Това, което остава е самите ние да имаме ясното съзнание за това, което трябва да правим - всеки поотделно и всички заедно.
          Два месеца положихме усилията, които се очакваха от нас. Много хора изгубиха работата си, бизнеса си, спестяванията си. Мобилизирахме психиката си, преустроихме работата си, споделихме доброволно ограниченията в ежедневието си. И това даде резултат.
          Какво се случва сега?
          Изядохме солта, платихме алтъните - предстои да понесем и боя?
          Ако някой си мисли, че може толкова евтино да продаде тези усилия на хората и да ги остави без защита под натиска на шайка брутални тарикати - лъже се.
          Абе Кире, това мнение на МИНЧЕВ е коренно противоположно на това дето защитавате тука с дни.

Или щом е срещу правителството няма значение че и е против нас, важното е да се пуска.

Коментар

Ама понеже соросоид по гръб не пада, сега апокалиптосите ще ни проглушат ушите как нямало заболели и умрели щото далновидното българско правителство е ръсило със захар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Точно така - винаги съм неуверен и винаги разглеждам и анализирам бъдещи сценарии, опитвайки се да прогнозирам кой има по-голяма вероятност да се случи. Неувереноста ми идва от недостатъчните ми знания. Колкото повече чета (правя го ежедневно по няколко часа), толкова повече осъзнавам колко безгранично е знанието, което не го знам и за което дори и не съм чувал.

Между другото форума спомага за моята неувереност. Виждайки светлинните години разлика между моите познаия и невежеството на някои от опониращите ми малоумници в темата за търговски стратегии с ПМО, стигам до извода, че такива светлинни години разлика са възможни и в обратната посока - там, където е познанието, което не го знам, и за което си нямам никаква представа колко е обширно и необятно.

Във връзка с това си мисля, че малоумниците са големи щастливци. Ежедневно наблюдавам техните изцепки и тяхната увереност в правотата си, пишейки простотия след простотия. Тези хора така и ще си умрат прости, без дори и да осъзнаят колко прости са били през целия си живот.
              Хванах те в няколко противоречия, сам със себе си, да не кажа, опити за заблуда. Все повече се чудя, кога си искрен. Много размиваш фронтовете на сигнала. И ТОВА не ти е тактика, ами някаква ...деформация. Един път тъй, два пъти иначе. Вече не ти вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Живеем във времената на демокрация където изборите решават кой ще ни управлява.Да не се окаже като предният път ,че алтернатива няма
                и същите пак дойдат на власт.
                Тя играта е една и съща, само играчите се сменят. Играта е една и съща 30 г. Само външната форма и фасада, и името на новата партия се сменят. А в БГ имаме управление което наричам ДЕМОКРАТИЧНА ДИКТАТУРА. Начело с Вожда. Трябва ли да обяснявам защо с 1000 примера от последните 10 г. ???

Коментар

• PR генерала сви знамето и изчезна....

Ако не по военному с дълг към народа, то поне като МЪЖ да се беше изправил днес и лично да обясни причните за промяната на PR подхода му (нали беше точно PR генерал все пак....) и най-вече да беше отронил смирено едно "Извинявайте, сбърках" и да се оттегли с лице към хората....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Живеем във времената на демокрация където изборите решават кой ще ни управлява.Да не се окаже като предният път ,че алтернатива няма
                    Гъ-гъ.

Първо, пошегувах се, вече съм бутал парламента с младежки плам и тези революции май са ми ясни вече.

Второ, самите отци-основатели на американската демокрация в началото на преамбюла към Конституцията, ако не греша, обявяват правото на бунт (при определени условия) за полезно, ако не и даже и свещено. Подобна формулировка има и в известната Харта на правата на човека, приета от О, О, Не. малко след ВСВ и съществуваща и до сега.

Коментар

Кога ше бутаме парламента?

Коментар

Парламента няма да бутаме, сградата е красива Мишките вътре едни такива охранени съсели трябва под конвой в ЦСЗ и в килии със северно изложение и там да изгният.

Коментар

Минке, аз лично твърдя тия неща от самото начало на кампанията. Тази топла вода за мен е доста хладничка.
                          Добре, извинявай. За всички други, които тепърва откриват защо започна всичко това вкл. телевизии, радиостанции, мислители и анализатори, политици и съветниците им.

Коментар

• СЪС САРС-2 Е СВЪРШЕНО!

Коментар

Минке, аз лично твърдя тия неща от самото начало на кампанията. Тази топла вода за мен е доста хладничка.
                              Да, помня твой пост, пак позоваващ се на Б. Чуков, в който той доста основателно твърди, че "карантината" в Ухан всъщност е била борба между две фракции на функционери на ККП, между управляващите най-горе и т.н. комсомолци, чиято крепост е в Ухан, желаещи сближаване с ДемПа на хилариту и сандърсчиту. Комсомолчетата готвели цветна революция [ДП на САЩ(ТМ)]. Срещата завършила с нокаут в полза на върхушката.

Не знам дали сред тая патаклама със "страшни числа" обърнахте внимание, че преди две три седмици в Ухан имаше масово рязане на глави на местни функционери като "несправили се със задачата"? С един куршум два заека, хем "врага с партиен билет", [Сталин(ТМ)] е повален, хем да посмекчат обвиненията на световната прогресивна упщественост за разнасяне на вироза.
                              Last edited by 78-10; 02.05.2020, 10:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                                Чувства се въодушевление.
                                Малко ми напомня радостта на 10.11.89.

Коментар

Working...
                                X