Първоначално изпратено от mitaka7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В България няма пандемия !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеЕ, не е ли време да си "окосим сухата трева", вместо да се готвим за пожар, който няма и да дойде?
Молби за членство се подават чрез ЛС до оберщурмфюрер .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение
БАН е на издръжка на данъкоплатеца, но парите дава и решава "държавата". Познай кого ще слушкат: теб, данъкоплатеца, или "държавата "ББ-НОЩ" "?
Ясно ми е кой им плаща заплата.
Но поне ще имам поглед как външната икономическа среда би въздействала на нашата икономика, вместо аз да си губя времето да чета и смятам, половин ден.
Е, та, значи, поне два пъти понижавам техния първи вариант "цветя и рози"
Честно казано, вече не мисля, че ще минем със първия вариант, моля се, ама надали
причината е световната дебилщина, а не че тук е затворена за месец половината икономика,
така, че опичайте си акъла, отиваме на Втория вариант засега.
Коментар
-
Преди двайсетина години (след това го забраниха), земеделците палеха стърнищата лятно време за да ги изчистят по-лесно, покрай това горяха и суха трева, храсти, дървета покрай обработваемите земи, докато огъня сам утихне или хората го угасят. Да се чуди човек обаче, как след всеки пожар оставаха места със суха, но незапалена трева, въпреки горешите дни и стелещ се огън. Все едно някакво чудо, дали е имало някаква влага, дали вятъра е обърнал посоката, факта е, че остават такива места. Обаче какво става като завали първия дъжд? Навсякъде избуява нова зеленина, цветове, аромат, а на местата, където не е изгоряла тревата мирише на мухъл. Е, не е ли време да си "окосим сухата трева", вместо да се готвим за пожар, който няма и да дойде?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнениеИдва ми СМС от Министерството на Болестта с келявата им пропаганда да се погреба жив, та да няма нужда те да го правят после.
Не знам откъде ми имат номера, нито пък защо си позволяват да "общуват" с мен? Аз не съм общувал с тях.
Матеев, ти ли си ме заложил?
Избрах опцията "Block and report Spam!".
ПП. Идва баш времето на пролетните салати.
Витамини, микроелементи, това-онова.
Откъде да си взема зеленчуци, щом затварят пазарите? От аптеките?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе ми е работа ама като ще махат борда за какво им е нов заем от 10 млрд лева или по вероятно евро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Тия са големи оптимисти. Всъщност, не смеят да направят прогноза при дългосрочно зацикляне на пандемията и световната икономика. При такова положение ще се наложи да излезем от борда и да пуснем печатницата. Ако не ни допуснат до чакалнята. Ма, май няма. Дори консервативните схеми на Черешко могат да бъдат объркани от едно вирусче. Мъничко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Тия са големи оптимисти. Всъщност, не смеят да направят прогноза при дългосрочно зацикляне на пандемията и световната икономика. При такова положение ще се наложи да излезем от борда и да пуснем печатницата. Ако не ни допуснат до чакалнята. Ма, май няма. Дори консервативните схеми на Черешко могат да бъдат объркани от едно вирусче. Мъничко.Last edited by Николайко Перник; 13.04.2020, 14:27.
Коментар
-
Идва ми СМС от Министерството на Болестта с келявата им пропаганда да се погреба жив, та да няма нужда те да го правят после.
Не знам откъде ми имат номера, нито пък защо си позволяват да "общуват" с мен? Аз не съм общувал с тях.
Матеев, ти ли си ме заложил?
Избрах опцията "Block and report Spam!".
ПП. Идва баш времето на пролетните салати.
Витамини, микроелементи, това-онова.
Откъде да си взема зеленчуци, щом затварят пазарите? От аптеките?Last edited by Николайко Перник; 13.04.2020, 14:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеТри сценария от БАН за бъдещата икономическа ситуация в БГ
трябва да изровя как във цифри се отрази кризата 2008-2010 и да се сравни със тези варианти
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеТри сценария от БАН за бъдещата икономическа ситуация в БГ
трябва да изровя как във цифри се отрази кризата 2008-2010 и да се сравни със тези варианти
2008-10 нямаше никакъв спад на БВП
Сега може и 10% да е. Даже това ми се вижда оптимистичноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Три сценария от БАН за бъдещата икономическа ситуация в БГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
е и, какво от това, здрави да сме.
имаш две жилища- продаваш едното, докато нещата се стабилизират.
Това е за агресивно развитие на общата ситуация.... година-две.
Един приятел се разведе наскоро, жената му взе жилището, което бяха купили преди 8 години, сега е на 48г.
Сега има да изплаща жилището още 12 год, щото детето му живее там, издръжка, да си плаща квартира на себе си, собствена издръжка, а работата за в бъдеще ще е кът.
И она го попиля със интриги, съдебни дела и разходи за две години.
Така, че има и по-зле ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение
Не съм сигурен правилно ли разбрах лекаря в интервюто.
За лечение на пациент от Ковид-19 се получават 3 пъти повече пари, отколкото от друга болест ли? Или обратното, три пъти по-малко?
Това е най-малката причина.
Ако не разбираш всичко от някое видео по Тубата,
долу в дясно, натискаш -субтитри-,
после, до него вдясно - настройки-,
вътре в него - субтитри-,
после - автогенериране,
после - български език-Last edited by hazard; 13.04.2020, 11:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Да са те спрели?
Опити много ефект НУЛА.
Иска им се ама не могат. Затова пък могат да манипулират тълпата и тя сама да затрупа с плявата си зрънцето истина
Коментар
Коментар