IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В България няма пандемия !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
    Преди двайсетина години (след това го забраниха), земеделците палеха стърнищата лятно време за да ги изчистят по-лесно, покрай това горяха и суха трева, храсти, дървета покрай обработваемите земи, докато огъня сам утихне или хората го угасят. Да се чуди човек обаче, как след всеки пожар оставаха места със суха, но незапалена трева, въпреки горешите дни и стелещ се огън. Все едно някакво чудо, дали е имало някаква влага, дали вятъра е обърнал посоката, факта е, че остават такива места. Обаче какво става като завали първия дъжд? Навсякъде избуява нова зеленина, цветове, аромат, а на местата, където не е изгоряла тревата мирише на мухъл. Е, не е ли време да си "окосим сухата трева", вместо да се готвим за пожар, който няма и да дойде?
    Определени кръгове пушеще пури от по 1150 долара бройката споделят мнението ти и работят по осъществяването му.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
      Е, не е ли време да си "окосим сухата трева", вместо да се готвим за пожар, който няма и да дойде?
      Време е... да се запишеш в младежката-фашистка организация. Тук ще срещнеш доста съмишленици.
      Молби за членство се подават чрез ЛС до оберщурмфюрер .
      Last edited by X_Y; 13.04.2020, 18:38. Причина: Без обиди, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение

БАН е на издръжка на данъкоплатеца, но парите дава и решава "държавата". Познай кого ще слушкат: теб, данъкоплатеца, или "държавата "ББ-НОЩ" "?
        най-оптимистичният им вариант е по-зле от 2008-10.
        Ясно ми е кой им плаща заплата.
        Но поне ще имам поглед как външната икономическа среда би въздействала на нашата икономика, вместо аз да си губя времето да чета и смятам, половин ден.
        Е, та, значи, поне два пъти понижавам техния първи вариант "цветя и рози"
        Честно казано, вече не мисля, че ще минем със първия вариант, моля се, ама надали
        причината е световната дебилщина, а не че тук е затворена за месец половината икономика,
        така, че опичайте си акъла, отиваме на Втория вариант засега.

Коментар

• Преди двайсетина години (след това го забраниха), земеделците палеха стърнищата лятно време за да ги изчистят по-лесно, покрай това горяха и суха трева, храсти, дървета покрай обработваемите земи, докато огъня сам утихне или хората го угасят. Да се чуди човек обаче, как след всеки пожар оставаха места със суха, но незапалена трева, въпреки горешите дни и стелещ се огън. Все едно някакво чудо, дали е имало някаква влага, дали вятъра е обърнал посоката, факта е, че остават такива места. Обаче какво става като завали първия дъжд? Навсякъде избуява нова зеленина, цветове, аромат, а на местата, където не е изгоряла тревата мирише на мухъл. Е, не е ли време да си "окосим сухата трева", вместо да се готвим за пожар, който няма и да дойде?

Коментар

Идва ми СМС от Министерството на Болестта с келявата им пропаганда да се погреба жив, та да няма нужда те да го правят после.

Не знам откъде ми имат номера, нито пък защо си позволяват да "общуват" с мен? Аз не съм общувал с тях.
            Матеев, ти ли си ме заложил?

Избрах опцията "Block and report Spam!".

ПП. Идва баш времето на пролетните салати.
            Витамини, микроелементи, това-онова.
            Откъде да си взема зеленчуци, щом затварят пазарите? От аптеките?
            Ще береш глухарчета, лапад и коприва. Много са полезни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Не ми е работа ама като ще махат борда за какво им е нов заем от 10 млрд лева или по вероятно евро?
              Ми, първо ще вземат заема, после може да се наложи борда да се маха, а накрая и облигационен заем "Народът срещу Ковида" ще пуснат. Опазил ни Господ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тия са големи оптимисти. Всъщност, не смеят да направят прогноза при дългосрочно зацикляне на пандемията и световната икономика. При такова положение ще се наложи да излезем от борда и да пуснем печатницата. Ако не ни допуснат до чакалнята. Ма, май няма. Дори консервативните схеми на Черешко могат да бъдат объркани от едно вирусче. Мъничко.
                Не ми е работа ама като ще махат борда за какво им е нов заем от 10 млрд лева или по вероятно евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тия са големи оптимисти. Всъщност, не смеят да направят прогноза при дългосрочно зацикляне на пандемията и световната икономика. При такова положение ще се наложи да излезем от борда и да пуснем печатницата. Ако не ни допуснат до чакалнята. Ма, май няма. Дори консервативните схеми на Черешко могат да бъдат объркани от едно вирусче. Мъничко.
                  БАН е на издръжка на данъкоплатеца, но парите дава и решава "държавата". Познай кого ще слушкат: теб, данъкоплатеца, или "държавата "ББ-НОЩ" "?
                  Last edited by Николайко Перник; 13.04.2020, 14:27.

Коментар

• Идва ми СМС от Министерството на Болестта с келявата им пропаганда да се погреба жив, та да няма нужда те да го правят после.

Не знам откъде ми имат номера, нито пък защо си позволяват да "общуват" с мен? Аз не съм общувал с тях.
                    Матеев, ти ли си ме заложил?

Избрах опцията "Block and report Spam!".

ПП. Идва баш времето на пролетните салати.
                    Витамини, микроелементи, това-онова.
                    Откъде да си взема зеленчуци, щом затварят пазарите? От аптеките?
                    Last edited by Николайко Перник; 13.04.2020, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                      Три сценария от БАН за бъдещата икономическа ситуация в БГ

трябва да изровя как във цифри се отрази кризата 2008-2010 и да се сравни със тези варианти

Коментар

Три сценария от БАН за бъдещата икономическа ситуация в БГ

трябва да изровя как във цифри се отрази кризата 2008-2010 и да се сравни със тези варианти
                        Сметни 97-а. - 6% спад
                        2008-10 нямаше никакъв спад на БВП
                        Сега може и 10% да е. Даже това ми се вижда оптимистично
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Три сценария от БАН за бъдещата икономическа ситуация в БГ

Коментар

е и, какво от това, здрави да сме.
                            имаш две жилища- продаваш едното, докато нещата се стабилизират.
                            Това е за агресивно развитие на общата ситуация.... година-две.

Един приятел се разведе наскоро, жената му взе жилището, което бяха купили преди 8 години, сега е на 48г.
                            Сега има да изплаща жилището още 12 год, щото детето му живее там, издръжка, да си плаща квартира на себе си, собствена издръжка, а работата за в бъдеще ще е кът.
                            И она го попиля със интриги, съдебни дела и разходи за две години.
                            Така, че има и по-зле ....
                            Играл съм го тоя същия х... филм ...Важното е като паднеш да успееш да се изправиш ...и докато си на земята да направиш няколко лицеви опори - така за тонус и за потрес на околните
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Не съм сигурен правилно ли разбрах лекаря в интервюто.
                              За лечение на пациент от Ковид-19 се получават 3 пъти повече пари, отколкото от друга болест ли? Или обратното, три пъти по-малко?
                              ДА. 3 пъти повече пари,
                              Това е най-малката причина.

Ако не разбираш всичко от някое видео по Тубата,
                              долу в дясно, натискаш -субтитри-,
                              после, до него вдясно - настройки-,
                              вътре в него - субтитри-,
                              после - автогенериране,
                              после - български език-
                              Last edited by hazard; 13.04.2020, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да са те спрели?
                                Опити много ефект НУЛА.
                                Иска им се ама не могат. Затова пък могат да манипулират тълпата и тя сама да затрупа с плявата си зрънцето истина
                                Бота могат всичко могат.най малкото няма да позволяват коментари.После следва забрана фейсбук и после спиране на всичко.не са рекли не са го направили..така че седи мирен.На тях в момента им е по удобно да знаят какво мислим...

Коментар

Working...
                                X