Извънредното положение трябва да се вдигне! Да останат само задължителното носене на маски на обществени места и препоръките за спазване на дистанция между хората!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В България няма пандемия !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Туй е безценно ще си го туря в рамка....На мен досега нито един ник не са ми баннали и нито едно мненеие не са ми изтрили
Опити много ефект НУЛА.
Иска им се ама не могат. Затова пък могат да манипулират тълпата и тя сама да затрупа с плявата си зрънцето истинаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
ТИ БЪРКАШ НЕЩО-Нета НЕ може да се контролира
- 1 like
Коментар
-
Забележете как фино ни обработват и манипулират. Излиза в 9.00 говорителя по БНТ и съобщава:
"Добро утро, с 1% е увеличена ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА, броят на болните вече е 676 души."
Край на цитата. Открити са 7 нови случая на вирусоносители, което е по малко от вчера, от оня ден, и въобще от много други дни, ама според редактора, писал новините се увеличава ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА, а не броя на заразените . Мислите ли че случайно е употребен такъв израз? Аз не мисля. Аз си мисля, че ако бяха казали, че са открити нови 7 случая, то няма да уплашат почти никого (освен Кашчей Безсмъртния) и затуй вместо да кажат че заболеваемостта НАМАЛЯВА, щото новооткритите намаляват в сравнение с предните 10-20 дни, то ни казват че се УВЕЛИЧАВА.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
За лечение на пациент от Ковид-19 се получават 3 пъти повече пари, отколкото от друга болест ли? Или обратното, три пъти по-малко?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Язък за сиромаа.Изработила го е добре на стари години.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Забравяш най-очевидното-ВСИЧКИ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА ЧЕРПИМ ИНФОРМАЦИЯ ОТ НЕТА ИЛИ МАСМЕДИИ КОНТРОЛИРАНИ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ами да, така е. Когато се води война, човек е принуден да избере коя от двете страни ще подкрепя. И разбира се след това ще носи неограничена отговорност за този си избор, като тази отговорност в някои от случаите дори може да му струва живота.
- 1 like
Коментар
-
Правителството на САЩ го показва със всички признаци, че всичко е фарс
FOX NEWS
Xората умират от заболявания, свързани със СПИН,
хората умират от заболявания, свързани със ГРИП,
хората умират от заболявания, свързани със COVID-19
Раздухана медийна истерия, породена от количеството на причисляването на всяка възможно свързана смърт със КОВИД-19, оправдаваща карантина,
с цел икономичвска разруха и орязване на свободите на хората.
Още се поддържа теорията на официално ниво, че брадатия Осама от пустинята, е организирал 9/11
Още се търсят доказателствата на използването на химически вещества от страна на Асад, срещу цивилното население..
Ама, това беше довода на САЩ, да нахлуят там, забравихте ли ?
След време, разумен човек като погледне назад, вижда кое е истина и кое - не.
И за България е така и за света е така.Last edited by hazard; 13.04.2020, 01:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Какви ще стане след 2 седмици, освен че ще олабят карантията? Интересно ми е?
пипче, ти пък какво си се панирал? Ми няма пандемия, няма и епидемия в бг - има си определения за целта, дефиниции дет се вика, това засега е грип с усложнения - 100-200-300к умрели на 8 млрд население е в рамките на статистическата грешка, колкото и гротескно да звучи. Да не говорим за самите умрели - с по 5-6 нелечими заболявания в напреднал стадий
но споко, гладът иде и ще вразуми всички
Коментар
-
Една седмица мина.Остават още две.През тях ще разберем дали по Нова Година кора яйца ще е 500 лв...............
пипче, ти пък какво си се панирал? Ми няма пандемия, няма и епидемия в бг - има си определения за целта, дефиниции дет се вика, това засега е грип с усложнения - 100-200-300к умрели на 8 млрд население е в рамките на статистическата грешка, колкото и гротескно да звучи. Да не говорим за самите умрели - с по 5-6 нелечими заболявания в напреднал стадий
но споко, гладът иде и ще вразуми всичкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеВсъщност са. Просто не разполагаме с адекватни данни. Преди 10 дни Ердоган каза по телевизичта, че има 85к под карантина и 8к по болниците. Там умишлено не тестват, за да не репортват истинската картина. Диагностика се пряви само с ЯМР.
А САЩ започна най-късно и изпревари всички.
Или там театралните постановки са виртуозни ?
Или са супер глупендери, на всички нива.
Наистина ще прочета историите на Сарс, Мерс и Чумата, защо се образуват само определени огнища, а другаде-не.Last edited by hazard; 13.04.2020, 00:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеА мегалополисите над 8 мил като Мадрид, Лондон, Москва, Истамбул, защо не са като Ню Йорк - 190к заразени ?Last edited by Ender; 13.04.2020, 00:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Мдаа, ти май не се различаваш особено от оня папа латинокомуноид де извади конспиративна теория и рече тия дни че природата си отмъщавала с вируса заради глобъл оурминга.
На което веднага ми дойде наум че по скоро си отмъщава на либерастоидите за отворените граници, отворени ли са сега- нъцки...
Коментар
Коментар