a kой е средния номер обувки при Големите инвеститори?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Темата се поизчерпа. Очаквам теми от рода на:
Какъв часовник подхожда на голям инвеститор?
Какъв телефон подхожда на голям инвеститор?
Kaква жена подхожда на голям инвеститор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от радиНякой може ли да помогне с опит, впечатления или сравнение между Lexus GS 300 VVT-i 24v X и Mercedes E Class 320 CDI седан X - нещо по-вече от изложеното в newcar.bg
Е класата е много добра кола от личен опит го казвам, а ако си се ориентирал към 320CDI вземи 320cdi 4matic много добър автомобил и няма да има проблеми зимата.
Чакаме някой да даде мнение за лексуса, защото и за тази марка чувам суперлативи.
Коментар
-
Negramoten
Аз съм фен на ходенето пеш. Като имам време се прибирам през Борисовата градина. Все пак това е един от най-хубавите спортове (след плуване, гребане и ски).
Според мен на човек със сериозни възможности подхожда това:
http://www.bauweise.net/planung/planung2004.htm
Хем ще живее в къща над 1 дка. РЗП, хем ще топли атмосферата в пъти по-малко от 50кв.м. панелка.
Коментар
-
Хей, ALFA не се засягай!
Смърфиета много обича да гледа Биг Брадър. Това е единственото нещо, което Смърфиета гледа по ТВто.
Смърфиета мисли, че си много интересна личност и така изразява симпатиите си към теб. Но ще се постарае да не се поддава повече на изкушението да писателствува във форума, защото само разводнява темите.
С най-добри чуства!
Коментар
-
Bobi75
.
Алфа, би ли била така добра към мен да не говориш в трето лице за себе си. благодаря предварително
Коментар
-
Alfa не гледа биг брадър, май не го е намерила за интересен. Просто ме помолиха да кажа какви коли предпочитам, само заради уважение към питащия отколкото заради моето его отговорих и мисля при това съвсем дилетантски - просто както го мисля. Иначе Смърфиетка ще забележи, ако прочете по-предходните ми мнения, че съм затова да не се трошат излишни пари за автовози. А колкото до това за английските марки - когато бях по-млада в Германия (Франкфурт) и лесновпечатлителна имах възможност да видя английски лотос и ягуар и да се повозя на тях, вярно бях впечатлена, но на това казвам детски спомени, още тогава съм стигнала до извода че не си заслужават парите. А Смърфиетка какви коли предпочита, как би отговорила?
Коментар
-
Bobi75
.
Алфа, ти и от коли разбираш, браво
Коментар
-
Също извинявай, Асо-Пика, сега вече се разбрахме, исках да кажа, няма значение автомобила важно е да върви все пак, даже се чувствам по-комфортно в японски отколкото в немски, но това си е чисто женско становище иначе мъжете си мислят че BMV, Mercedes , Volksfagen са много впечатляващи. Нямам никакви предпочитания за марка. (за мене е нещо като част от пейзажа) Ако трябва да си купувам сега не бих дала повече от 7 - 9 000. (говорим за 2-ра ръка естеТака си мисля в момента. Иначе английските марки също ми харесват, но са прекалено скъпи и трудно се намират части
Коментар
-
Bobi75
.
на българския инвеститор каруца му подхожда - да си вози по-лесно киселото зеле от село.
абе аз мутра ли имах предвид или инвеститор. ами де да знам - все тая ли е, не е ли все тая....
Коментар
Коментар