IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BigBoss,
    dai mi mnenie za Audi A 6 !?
    Predimstva,nedostataci ?
    Mersy.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
      А бе хора тоя Милко псува и обижда по всички теми няма ли БАН за него?

А ето и отговора ми за теб Милко. Аз се занимавам с вкарване на автомобили от Германия и то само скъпи автомобили. От новата Е класа са ми минали поне 5-6 които аз съм вкарал и още 10на които съм карал.

В момента карам Е200 която съм си взел от Балканстар на лизинг. Ако искаш и снимки ще ти пратя.
      Значи представям си на какъв хал ти е бизнеса след като незнаеш какво продаваш....но по-вероятното е изобщо да не си вносител на описаните коли а най-много на таратайки от 10г нагоре.

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от Bobi75
        Според последните допитвания в Гремания за най-предпочитани коли японските са преди бемве и мерцедес
        Ами така е защото ги правят доста по-здрави и не се налага често да ходиш в сервиза.

Коментар

• .

Според последните допитвания в Гремания за най-предпочитани коли японските са преди бемве и мерцедес

Коментар

• Биг Бос, не му се вързвай на мяукането и моята котка, когато е гладна и тя мяука

Коментар

• А бе хора тоя Милко псува и обижда по всички теми няма ли БАН за него?

А ето и отговора ми за теб Милко. Аз се занимавам с вкарване на автомобили от Германия и то само скъпи автомобили. От новата Е класа са ми минали поне 5-6 които аз съм вкарал и още 10на които съм карал.

В момента карам Е200 която съм си взел от Балканстар на лизинг. Ако искаш и снимки ще ти пратя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ALFA
                Също извинявай, Асо-Пика, сега вече се разбрахме, исках да кажа, няма значение автомобила важно е да върви все пак, даже се чувствам по-комфортно в японски отколкото в немски, но това си е чисто женско становище иначе мъжете си мислят че BMV, Mercedes , Volksfagen са много впечатляващи. Нямам никакви предпочитания за марка. (за мене е нещо като част от пейзажа) Ако трябва да си купувам сега не бих дала повече от 7 - 9 000. (говорим за 2-ра ръка есте Така си мисля в момента. Иначе английските марки също ми харесват, но са прекалено скъпи и трудно се намират части
                Бейби явно не си се качвала в качествена кола затова гърбиш с япончета....

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
                  Първоначално изпратено от ради
                  Някой може ли да помогне с опит, впечатления или сравнение между Lexus GS 300 VVT-i 24v X и Mercedes E Class 320 CDI седан X - нещо по-вече от изложеното в newcar.bg
                  На този лексус не съм се качвал и не мога да ти дам мнение за него.
                  Е класата е много добра кола от личен опит го казвам, а ако си се ориентирал към 320CDI вземи 320cdi 4matic много добър автомобил и няма да има проблеми зимата.

Чакаме някой да даде мнение за лексуса, защото и за тази марка чувам суперлативи.
                  Виждам че си некомпетентен та незнам какъв ти е личния опит с Е класата.Може би с модел 1995г.Дизела на новата Е-класа НЕ СТАВА ЗА НИЩО.Дюзите БГ нафтата ги унищожава мигновенно а едната струва.......1000лв+

Коментар

• .

зависи кой е инвеститора. на някои престъпни босове им подхожда катафалка - има някои много луксозни....
                    а вие босовете си гизнаете

Коментар

• Първоначално изпратено от Lester
                      Mnogo sam o4arovan ot
                      Audi A6......naistina .
                      10x .Напълно те подкрепям.

Коментар

• Mnogo sam o4arovan ot
                        Audi A6......naistina .

Коментар

• Аз бих заложил на Lexus-а (от собствен опит го казвам). Също така Infiniti :-)

Коментар

• Въобще мисля че е хубаво във форума на днес.бг да обсъждаме колите

Коментар

• Аз мисля че открих моята бъдеща кола.

Това е Volkswagen EcoRacer

И тук съм го постнал.
                              http://forum.dnes.bg/viewtopic.php?t=2032

Коментар

• a kой е средния номер обувки при Големите инвеститори?
                                ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

Working...
                                X