If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бе хора тоя Милко псува и обижда по всички теми няма ли БАН за него?
А ето и отговора ми за теб Милко. Аз се занимавам с вкарване на автомобили от Германия и то само скъпи автомобили. От новата Е класа са ми минали поне 5-6 които аз съм вкарал и още 10на които съм карал.
В момента карам Е200 която съм си взел от Балканстар на лизинг. Ако искаш и снимки ще ти пратя.
Значи представям си на какъв хал ти е бизнеса след като незнаеш какво продаваш....но по-вероятното е изобщо да не си вносител на описаните коли а най-много на таратайки от 10г нагоре.
А бе хора тоя Милко псува и обижда по всички теми няма ли БАН за него?
А ето и отговора ми за теб Милко. Аз се занимавам с вкарване на автомобили от Германия и то само скъпи автомобили. От новата Е класа са ми минали поне 5-6 които аз съм вкарал и още 10на които съм карал.
В момента карам Е200 която съм си взел от Балканстар на лизинг. Ако искаш и снимки ще ти пратя.
Също извинявай, Асо-Пика, сега вече се разбрахме, исках да кажа, няма значение автомобила важно е да върви все пак, даже се чувствам по-комфортно в японски отколкото в немски, но това си е чисто женско становище иначе мъжете си мислят че BMV, Mercedes , Volksfagen са много впечатляващи. Нямам никакви предпочитания за марка. (за мене е нещо като част от пейзажа) Ако трябва да си купувам сега не бих дала повече от 7 - 9 000. (говорим за 2-ра ръка есте Така си мисля в момента. Иначе английските марки също ми харесват, но са прекалено скъпи и трудно се намират части
Бейби явно не си се качвала в качествена кола затова гърбиш с япончета....
Някой може ли да помогне с опит, впечатления или сравнение между Lexus GS 300 VVT-i 24v X и Mercedes E Class 320 CDI седан X - нещо по-вече от изложеното в newcar.bg
На този лексус не съм се качвал и не мога да ти дам мнение за него.
Е класата е много добра кола от личен опит го казвам, а ако си се ориентирал към 320CDI вземи 320cdi 4matic много добър автомобил и няма да има проблеми зимата.
Чакаме някой да даде мнение за лексуса, защото и за тази марка чувам суперлативи.
Виждам че си некомпетентен та незнам какъв ти е личния опит с Е класата.Може би с модел 1995г.Дизела на новата Е-класа НЕ СТАВА ЗА НИЩО.Дюзите БГ нафтата ги унищожава мигновенно а едната струва.......1000лв+
Коментар
Bobi75
.
зависи кой е инвеститора. на някои престъпни босове им подхожда катафалка - има някои много луксозни....
а вие босовете си гизнаете
Коментар