IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Темата се поизчерпа. Очаквам теми от рода на:
    Какъв часовник подхожда на голям инвеститор?
    Какъв телефон подхожда на голям инвеститор?
    Kaква жена подхожда на голям инвеститор?

Коментар

• Карал съм малка RX 300 от предишния модел
      на мен ми се вижда тромав (като радиус на завой)
      много цифра за...
      знам ли ?
      мечта - S60 R
      ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
        Някой може ли да помогне с опит, впечатления или сравнение между Lexus GS 300 VVT-i 24v X и Mercedes E Class 320 CDI седан X - нещо по-вече от изложеното в newcar.bg
        На този лексус не съм се качвал и не мога да ти дам мнение за него.
        Е класата е много добра кола от личен опит го казвам, а ако си се ориентирал към 320CDI вземи 320cdi 4matic много добър автомобил и няма да има проблеми зимата.

Чакаме някой да даде мнение за лексуса, защото и за тази марка чувам суперлативи.

Коментар

• Някой може ли да помогне с опит, впечатления или сравнение между Lexus GS 300 VVT-i 24v X и Mercedes E Class 320 CDI седан X - нещо по-вече от изложеното в newcar.bg

Коментар

• Аз съм фен на ходенето пеш. Като имам време се прибирам през Борисовата градина. Все пак това е един от най-хубавите спортове (след плуване, гребане и ски).

Според мен на човек със сериозни възможности подхожда това:
            http://www.bauweise.net/planung/planung2004.htm

Хем ще живее в къща над 1 дка. РЗП, хем ще топли атмосферата в пъти по-малко от 50кв.м. панелка.

Коментар

• Не разбирам какво имате срещу трамваите? Аз също ги ползвам чат-пат... А най-често ходя пеш - това е най-бързото придвижване в София и за разстояния под километър.
              Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Да Алфа наистина е симпатяга.

И от мен с най-добри чувства

Коментар

• Хей, ALFA не се засягай!

Смърфиета много обича да гледа Биг Брадър. Това е единственото нещо, което Смърфиета гледа по ТВто.

Смърфиета мисли, че си много интересна личност и така изразява симпатиите си към теб. Но ще се постарае да не се поддава повече на изкушението да писателствува във форума, защото само разводнява темите.

С най-добри чуства!

Коментар

• .

Алфа, би ли била така добра към мен да не говориш в трето лице за себе си. благодаря предварително

Коментар

• Alfa не гледа биг брадър, май не го е намерила за интересен. Просто ме помолиха да кажа какви коли предпочитам, само заради уважение към питащия отколкото заради моето его отговорих и мисля при това съвсем дилетантски - просто както го мисля. Иначе Смърфиетка ще забележи, ако прочете по-предходните ми мнения, че съм затова да не се трошат излишни пари за автовози. А колкото до това за английските марки - когато бях по-млада в Германия (Франкфурт) и лесновпечатлителна имах възможност да видя английски лотос и ягуар и да се повозя на тях, вярно бях впечатлена, но на това казвам детски спомени, още тогава съм стигнала до извода че не си заслужават парите. А Смърфиетка какви коли предпочита, как би отговорила?

Коментар

• ALFA е готина мадама и разбира от много неща!!! Много ме кефи!!!

Освен от всички друго разбира и от коли, футбол и хубави вина!!! Ако я пуснат в Биг Брадър 3 като нищо ще отнесе 200 000!!!

Коментар

• .

Алфа, ти и от коли разбираш, браво

Коментар

• Също извинявай, Асо-Пика, сега вече се разбрахме, исках да кажа, няма значение автомобила важно е да върви все пак, даже се чувствам по-комфортно в японски отколкото в немски, но това си е чисто женско становище иначе мъжете си мислят че BMV, Mercedes , Volksfagen са много впечатляващи. Нямам никакви предпочитания за марка. (за мене е нещо като част от пейзажа) Ако трябва да си купувам сега не бих дала повече от 7 - 9 000. (говорим за 2-ра ръка есте Така си мисля в момента. Иначе английските марки също ми харесват, но са прекалено скъпи и трудно се намират части

Коментар

• .

на българския инвеститор каруца му подхожда - да си вози по-лесно киселото зеле от село.

абе аз мутра ли имах предвид или инвеститор. ами де да знам - все тая ли е, не е ли все тая....

Коментар

• Първоначално изпратено от ALFA
                                За Aso-pika - Алфичката не се влюбва в неодушевени предмети
                                Извинявай, ако съм накърнил най-съкровените ти чувства - "любим" е казано само в преносен смисъл. Естествено , че би се влюбила в одушевен и одухотворен представител на противоположния пол.

Коментар

Working...
                                X