IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Aso-pika - Алфичката не се влюбва в неодушевени предмети

Коментар

• Мисълта ми е че не е нужно да даваш сумати пари за някоя кола като за 5 пъти по малко пари ще си купиш друга за предвижването от точка А до точка Б а останалите пари да вложиш разумно. Само една мутра може да изкара отнякъде 100000 и да ги даде за кола ама той не е инвеститор а проста мутра

Коментар

• Е това е Българската простотия. От едната крайност на другата.

А не може ли просто да си купи едно ауди или мерцедес или бмв зависи какво харесва някъде за 40000-50000 лв. една къщичка или апартамент за 150000-200000 лв.

Не съм аз този който ще го поучава какво да прави. ЕВАЛА НА ЧОВЕКА СПЕЧЕЛИЛ СИ ГИ Е ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО САМ СИ РЕШИ С ТЯХ. Просто аз бих направил това. И още нещо не бих работил за някой друг. Освен ако не помпаш яко информация от този някой друг и криеш от него че си спечелил толкова за негова сметка.

Коментар

• Никола, ако аз бях изпомпал няколко милиона от борсата, отдавна да съм напуснал ИП за който работя. С далеч по-малка сума вече се замислям върху тази възможност въпреки че работата е интересна. А това за трамвая беше много забавно. Никой не е казал, че трябва да си купи Порше. Има и по-евтини коли.

Коментар

• Маломуници? Биг Бос да коментирам ли че на темата за 10-те финансови открития на милналия век, някои казаха Теория на марковиц, други МОКА, трети фондови борзи и тн. А ти каза ЕКСТАЗИТО. Не знам дали знаеш, но има различни хора ти примерно ако имаше 1 млн би си купил кайенче примерно апартамент да го обзаведеш и парите свършват. Хората. като "малоумниците" предпочитат да живеят скромно, за дамогат някой ден този милион да го направят 2-3 и тн. Темата е много философска да спрем до тук.

Коментар

• Това ако е вярно, за пореден път се убеждавам че парите ходят при малоумниците.
              и за какво са му тези милиони като си ходи с трамвая. Къде ще ги носи? на 2 метра под земята ли?

Остава да кажеш че живее и в панелка 50кв. в люлин 2

Коментар

• Аз познавам човек, който изпомпа няколко милиона от борсата и си ходи с 5цата в ИП-то в което работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от borsalino05
                  Истинският инвеститор инвестира в активи неща които му носят доход , а не в пасиви като автомобили те те вкарват само в разходи
                  Е пеша и с трамвайчето ли се придвижват?

Коментар

• Истинският инвеститор инвестира в активи неща които му носят доход , а не в пасиви като автомобили те те вкарват само в разходи

Коментар

• C4 е автомобил на годината, а Suzuki GrandVitara джипна годината.

Не бих си купил нито една от двете

Тук можете да видите цялата новина
                      http://www.newcar.bg/show_novini.php?id=61

Коментар

• Признавам с, че тази тема ми е много интересна. Причината е, че и аз като всички тук карам кола. И аз си задавам въпроса, каква трябва да е тя. На времето /преди 12-13 години/ един наш преуспял в Канада сънародник, беше дал голямо интервю. Едно от нещата, които съм запомнил, беше неговото учудване как при него тук идват за преговори за сделка за 30-50 хил. долара хора с с коли за по 150 хил. долара и часовници за 5000 долара. Тук трябва да дадем определение за героя на тази рубрика.
                        1. Ако това е пазител на парите на Луканов, Костов и приятели работата е една - разбира се нещо от 300 0000 евро нагоре. или поне 100 хил. евро.
                        2. Ако е човек, който сам печели парите си на пазара и чрез услуги които върши на пазара - за него този нашенец казва - когато отивам при богати хора за да ги запаля за моя проект - слагам спретнати дрехи и карам Фиеста - те трябва да знаят, че знам какво мога да направя с парите, но твърде много ги ценя и не си купувам кола по-скъпа от техните.
                        Преди време предложих Пежо 406, Ситроен С4, Авенсис или нещо такова. Това са добри автомобили които носят авторитет за хората по т.2. Сега добавям и Пежо 407.
                        Да си купиш италианска кола е като да си вземеш рускиня за жена ми казваше навремето един стар майстор и може би е прав.
                        Имам приятел, който наскоро си продаде мерцедеса 124 300Д който много обичаше и на въпроса защо отговори - щото много мангали ми станаха колеги - не знам може да е прав. Така, че за хората по т.2 може би това не е колата.
                        Разбира се тези расъждения са свързани с ролята на колата в изграждането на имидж.
                        Иначе колата е и вътрешно усещане и много емоция и за нея също важи правилото както и за хубавите жени- ако не трябва но много искаш - може.

Коментар

• ALFA, сподели моля те - кой е любимия ти автомобил?

Коментар

• Добре, добре, автомобил или самолет, екскурзия до луната и т.н. лаф да става

Коментар

• Еееее ALFA то тогава трябва 90% от темите да се изтрият.
                              То ако така се триеха теми за какво хората щяха да пишат по форумите.

Какво ще рече полезна информация няма. на теб каква информация ти е необходима?

Коментар

• Да я закрием тази тема по-добре. Полезна инф. - няма. Освен това въпроса е размит, каква е дефиницията на голям инвеститор, на автомобил, и защо трябва да подхожда, (а какво значи да подхожда). Прекалено скъпата кола е загуба на инвестиции. Последното твърдение зависи от годините, пола и т.н.

Коментар

Working...
                                X