IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гриша Ганчев каза веднъж
    Защо ми е яхта като едва ли ще я ползвам и 20 дни в годината
    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Какъв автомобил е сигурен в планината през ззимата

Коментар

• Ето това искам аз да мога безпроблемно да си карам по разбитите ни улици, без да се притеснявам, че после ще трябва да изправям джанти.

Ето и линк към новината http://www.newcar.bg/show_novini.php?id=26

Коментар

• Първоначално изпратено от TheBrain
          Аз си избирам G55 AMG С него ще съм сигурен че никой няма да ме засича по улиците и ще ми прави път да мина.

Биг Бос от къде си ги постнал снимките ?
          От някакъв нов български сайт. Има доста интересни неща като данни снимки цени(но май не на всички модели)новини и подобни неща свързани с колите.

www.newcar.bg това е линка

Тъп но упорит това е действителноста колкото и хора да се засегнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss

Въобще в България не мисля че има голями инвестотори, всичко е пране на пари.

Eto tova e edinstvenata istina ot zelia forum do sega! ))

Коментар

• Аз си избирам G55 AMG С него ще съм сигурен че никой няма да ме засича по улиците и ще ми прави път да мина.

Биг Бос от къде си ги постнал снимките ?

Коментар

• Нямаш ли тези коли в гаража си не си никакъв голям инвестотир, а просто пародия на инвестотор

Какъвто съм и аз

Въобще в България не мисля че има голями инвестотори, всичко е пране на пари.

Коментар

• AUDI A6 QUATRO е най-оптималното съчетание между активна и пасивна безопастност + най-голяма стабилност на пътя независимо от терена и атмосферните условия.

Коментар

• Биг босове, биг брадъри и биг пичове, Истинсият инвеститор кара каквато кола си иска. Последното нещо от което се интересува е колко губи тя от стойноста си първата година. Въобще истинският инвеститор се интересува от това което печели, а не от това, което губи!!! Смешно е да се разсъждава, че по-голямата печалба е всъщност по-малката загуба.
                    Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Според мен колата трябва да е мерцедес. Пък бил той стар или нов но не толкова луксозен и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64
                        Истинската кола ,за истинския инвеститор е VOLVO! Някакъв коментар?
                        Нали уж инвеститорите гледат добре да инвестират парите си. Да инвестираш парите си във волво е най-тъпото нещо което можеш да направиш. След една година не можеш и 50% от цената му да вземеш просто защото няма кой да го купи. Все едно да купиш акции на една компания защото били много евтини, а после да си останат вечно твои защото няма кой да ти ги купи.

Коментар

• Истинската кола ,за истинския инвеститор е VOLVO! Някакъв коментар?

Коментар

• AUDI A6 quatro наистина е най-добрия вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от CIA
                              До всички големи инвестори, чудещи се каква кола да изберат:

http://money.cnn.com/2005/09/28/Auto...ceos/index.htm
                              Много странна класация.
                              За аудито - добре, макар че дългата база наистина е дълга. Ама скоро след това да ми показват 330 и да ми обясняват, че е също като 530 например - това не ми звучи добре. А за кадилака между Audi и BMW - хм. След това пък ни показват CLS-a? Впрочем тази кола е със страхотен дизайн, но и с доста твърда возия.
                              Мисля, че една шестица куатро ще свърши отлична работа.

Коментар

• До всички големи инвестори, чудещи се каква кола да изберат:

http://money.cnn.com/2005/09/28/Auto...ceos/index.htm

Коментар

Working...
                                X