If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AUDI A6 QUATRO е най-оптималното съчетание между активна и пасивна безопастност + най-голяма стабилност на пътя независимо от терена и атмосферните условия.
Биг босове, биг брадъри и биг пичове, Истинсият инвеститор кара каквато кола си иска. Последното нещо от което се интересува е колко губи тя от стойноста си първата година. Въобще истинският инвеститор се интересува от това което печели, а не от това, което губи!!! Смешно е да се разсъждава, че по-голямата печалба е всъщност по-малката загуба.
Истинската кола ,за истинския инвеститор е VOLVO! Някакъв коментар?
Нали уж инвеститорите гледат добре да инвестират парите си. Да инвестираш парите си във волво е най-тъпото нещо което можеш да направиш. След една година не можеш и 50% от цената му да вземеш просто защото няма кой да го купи. Все едно да купиш акции на една компания защото били много евтини, а после да си останат вечно твои защото няма кой да ти ги купи.
Много странна класация.
За аудито - добре, макар че дългата база наистина е дълга. Ама скоро след това да ми показват 330 и да ми обясняват, че е също като 530 например - това не ми звучи добре. А за кадилака между Audi и BMW - хм. След това пък ни показват CLS-a? Впрочем тази кола е със страхотен дизайн, но и с доста твърда возия.
Мисля, че една шестица куатро ще свърши отлична работа.
Коментар