IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами ако можеш да си позволиш ремонта после и не ти е проблем. Тогава я заведи и нека тя си избере, все пак нали тя ще я кара.
    А ако е и за гъзариа тогава взимай тиграта ще събира мъжките погледи.

Коментар

• Da,Edna Tigra bi i podhojdala.............
      malka,kompaktna i s dizain,koito se hareswa na jenite
      Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• mn 6te har4i i 6te e golqma za na4inae6to momi4e 6ofior spored men.edin opel corsa,tigra ili golf 3 moga da ti prepora4am,kato neprofesionalist v zanaqta

Коментар

• Първоначално изпратено от N.P
          Abe<Big Boss
          Sestrta mi skoro stawa na 18 i sam zamislil da i wsema nekwa kolica........
          Kwo 6te mi prepora4a6 za cena do 4000 leva
          Не се занимавам с евтини автомобили. Стратегията ми е да се занимавам с по-малко на брои но по-скъпи автомобили.

Мога само един съвет да ти дам. По добре вземи някое по-стара бмв, мерцедес или ауди. Предполагам че за тези пари или млако повече ще можеш да намериш някоя хубава мерцедес 190ка, което според мен е най-добрия избор.

Коментар

• Abe<Big Boss
            Sestrta mi skoro stawa na 18 i sam zamislil da i wsema nekwa kolica........
            Kwo 6te mi prepora4a6 za cena do 4000 leva
            Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Bango :
              То ако хората мислеха като теб фирми като Мерцедес, БМВ, Ауди щяха да фалират. Хората които карат такива автомобили не им пука каква е застраховката, захубата от овехтяването и т.н. И надали имат само 100000 свободни. Далеч съм от мисълта да имаш само тези пари и да ги дадеш за кола. Само някой малуимник би направил така. Е има ги и такива де

Колкото до "селските тарикати" на горубляне мисля че това си е обида, а във правилата за спазване на форума пише че не се толерират такива неща. Имам много познати там и не мисля че хората занимаващи се с търговия на акции са по-различни от тях. И аз съм човек който си изкарва парите с търговия с коли (е не съм от тези които продават в горубляне) и не ми е приятно това отношение към търговзите на коли. А се обзалагам че малко хора тук биха се похвалили с по-голями печалби от някои търговзи на коли от горубляне.

Коментар

• Биг Бос:
                Ето го моят спортен автомобил: http://autos.yahoo.com/newcars/salee..._overview.html

А този ми е за специални случаи:
                http://cars.msn.co.uk/carnews/carnews5sep05/

Ако всеки започне да си показва колата, ще станем като селските тарикати на Горубляне, само и семки трябва да залюпим. Осмисли какво ти написа Brain за инвеститорите и вложението в коли. Ако някой от по-старите в форума бе имал свободни 100 000 EUR преди 2г., би ги направил поне 300 000 за този период и то с умерено рисково инвестиране, а ако си бе купил S класа за същата сума досега да е загубил 30 000 от овехтяването й и още поне 10 000 от каско, аларми и др., ако не са му я откраднали или запалили.
                Надявам се ча няма да излезе призив, да си показваме мобилните телефони и златните ланци.

Коментар

• Какво ще кажете всеки да сподели на какъв автомобил се вози и какви са му впечатленията от него.
                  А ако може и снимка да добави ще е супер

Коментар

• Това казавам и аз
                    Че тук няма голями инвеститори.
                    Защо да не дадеш 100000 само където с акциз и ддс се вдига още цената , но това е друга тема, ако имаш 10 000 000 примерно?

Коментар

• Не мисля, че голям инвеститор ако наистина е такъв ще си купи S класа за 100000 евро. Новата кола е пасив, а големите инвеститори доколкото съм чувал предпочитат активи да купуват.

Коментар

• Е това е моята област. Тук мога и аз на вас да съм полезен. С това си изкарвам прехраната.
                        А моят съвет е ако наистина тук има голями инвеститори автомобилът е 1 и той е новата S класа на мерцедес. Но не вярвам тук да има чак такива хора че да могат да си го позволят.

Коментар

• трактор4е разбира се :-)

Коментар

• http://www.meckpom.com/info/Trabant/
                            life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Трабант Кабрио

Коментар

• Само куфари за да има къде да слага ценните книжа.
                                Най четвъртита е Застава , Полски Фиат , може и Траби .

А официално залагам на Jaguar - само черен и по поръчка .

Коментар

Working...
                                X