If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уникална оферта! Аз лично довечера ще отскоча до Метро да видя моя телевизор, дали наистина е станал 1600 както казва пешо. Ако наистина е толкова ще си го купя, даже може направо на 46 инача да отидем.
Това за скарт кабела не се бях замислял и звучи логично. Ето защо качеството на картината се подобри значително, когато започнах да използвам вградения тунер, а не грозотията на Кейбъл Тел.
Телевизора сега е: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036466
Panasonic th42pv80p - за 1200 лв просто е приказка, аз го зех за 1500 ама ко да праиш...
Плазмите показват SD сигнал (нормална ТВ) по добре от LCD, тези на Panasonic имат по дълъг живот на панела, за цветове и контраст и липса на размазване да не говориме - LCD има още път да вървят...
Само дето харчат повечко ток, тежат повече и са по чупливи плазмите, обаче при тези цени LCD няма как да ме накарат да си зема.
SONY съм им бях фен преди, но сега телевизорите им са с панели производство на Samsung (имат общ завод), само кутията и електрониката са на Sony.
Не си струва надценката...
За Full HD няма как усетиш разлика с HD Ready - тука такъв шитав сигнал подават че след 10 години най много да има разлика...
За КейбълТел - аз съм с цифровата им, от приемника за цифровата сигнала отива в телевизора по SCART кабел - значи че получаваш аналогов сигнал, ако е с HDMI кабел (не знам дали тука предлагат такива) тогава влиза цифров сигнал в телевизора. Т.е. към цифровия приемник от кабелната идва цифров сигнал, обаче SCART e аналогов, т.е. пак получаваш аналогов сигнал в ТВ-то... Може да пробваш да си купиш по хубав SCART кабел от този който са ти сложили от Кейбъл тел - аз като го смених с една HAMA за 20 лв светна картината направо...
п.п. off-topic
We have no money, therefor we shall have to think...
ние го купихме на Коледа за 1999 лева , сега гледам е 1599 в метро ,
криза какво да правиш
телевизията каква ти е ?
на цифровата от Кейбълтел се вижда много зле
1600...... то да си взема и един за спалнята.
И аз съм за съжаленив към кейбъл тел. Трябва да знаеш, че тяхната така наречена цифрова телевизия телевизия е по-скоро аналогова . Качеството им е ужасно. За съжаление съм принуден да ги ползвам заради спортните канали....
Ти ползваш ли си вградения дигителен и HDTV тунер? Аз лично да. Много по-удобно е пък и хвърляш тяхната грозотия. Трябва да си купиш само conax cam-че и си готов.
ами не ,
Аз първо купих един Самсунг, който беше само HD Ready, и техниците от кабеларката като го свързаха лошо ми стана , те ми казаха ако искам качествена картина да си взема Full HD , и го смених а Сонито ...
Пиши като имаш време какво е това "conax cam-че"..
Коментар