.......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Negramoten
Maybach 62 (450 000 euro) -»
-» SOFIX 1981 -»
-» 86% спад -»
-»SOFIX 273 -»
-»
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от NikolaЧестито Пешо!
Жалко ,че не е ми е от борсата , но вярвам и това ще стане
бате бойко - едно уроче , че снощи се изсули ............ няма да казвам като какво
room 88
Коментар
-
Първоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от NikolaЧестито Пешо!
бате бойко - едно уроче , че снощи се изсули ............ няма да казвам като какво
room 88
Коментар
-
Първоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от NikolaЧестито Пешо!
room 88
а с пасата ходиш на срещиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от NikolaЧестито Пешо!
room 88fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от NikolaЧестито Пешо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от NikolaЧестито Пешо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketНа времето, четох интервю със Фикрет Чападжиев. Надявам се знаете кой е. Та той искал да прави бизнес тук и споделяше, Търси сделка за 20000 долара и дошел с кола за 50000 долара. Аз като ходя при клиент ходя с Форд Фиеста за 1000 долара, да види че искам сделката и съм гладен за работа. Май и това има значение за колата.
Да не е за Шефкет ?
Коментар
-
На времето, четох интервю със Фикрет Чападжиев. Надявам се знаете кой е. Та той искал да прави бизнес тук и споделяше, Търси сделка за 20000 долара и дошел с кола за 50000 долара. Аз като ходя при клиент ходя с Форд Фиеста за 1000 долара, да види че искам сделката и съм гладен за работа. Май и това има значение за колата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaЕ да сме живи и здрави и това ще стане.
ПП: тези джанти не са ли на BMW? Ако тръгнеш да ги продаваш моля те имай ме в предвид.
хехе , не са , различни са им и дупките мисля
освен това са много гадни реплики
аз две от тях счупих с влизането в софия
внимаваите с дупките по Шипченски проход , преди светофара на Слатинска
п.п. Имам чудни 16ки , оригинални от новата петица, ще ти пратя снимки да ги видиш
Коментар
Коментар