IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    То цялата тема е преиграване.
    така е

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      струва ми се че преиграваш.
      То цялата тема е преиграване.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Ти си добре ама аз нямам пари за колело и ми се налага да ходя пеша по гората. В събота вечер ме изгониха от палатката ми и с колегите инвеститори се чудехме къде ще прекарам нощта. Добре, че добри хора се смилиха и ме поканиха на гости. Моята хич не е лесна. Скитам се от хижа на хижа и от плаж на плаж. Мъка от всякъде.
        струва ми се че преиграваш.

Коментар

Аз понеже съм голям инвеститор ползвам колело
          Ти си добре ама аз нямам пари за колело и ми се налага да ходя пеша по гората. В събота вечер ме изгониха от палатката ми и с колегите инвеститори се чудехме къде ще прекарам нощта. Добре, че добри хора се смилиха и ме поканиха на гости. Моята хич не е лесна. Скитам се от хижа на хижа и от плаж на плаж. Мъка от всякъде.

Коментар

• имам и кола (Audi) ама я ползвам само за дълъг път за къси разстояния се мятам на колелото

Коментар

Аз понеже съм 4 пъти по гулем ползвам 4 колела на трибуквено шаси ☺

Коментар

аз съм под 100 кг затова ползвам колело
                Е аз съм доста над 100 затова не ползвам колело ама значи съм мнооого голям ......
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...2&pageNumber=4

това ще ми пасне ли?
                  Само не разбрах защо трябва да ходиш до Полска? Те и тука ще ти продадат чисто нов милионник дето го е карала една баба
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    Голям,голям колко да си голям?Ти къде си видял 150-160 кг на колело?
                    аз съм под 100 кг затова ползвам колело

Коментар

Голям,голям колко да си голям?Ти къде си видял 150-160 кг на колело?

Коментар

• Аз понеже съм голям инвеститор ползвам колело

Коментар

• Ххахах..бъди мъж! Вземи си бензинова кола (и не и слагай газчица).
                          За чий ти е да се тровиш с тия джизели.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                            БМВ 520 дизел е кола за одитори и ниско ниво консултанти.
                            Човек е толкова голям, колкото са му амбициите!
                            това от къде ти дойде???
                            то от автомобила ако се докарваше - ехееееее
                            Last edited by fortiss; 11.07.2016, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Полукожен?
                              Забелен до половината
                              като се замисля каква кайма стана от инвеститорите в БГ - малък и евтин автомобил им подхожда...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...2&pageNumber=4

това ще ми пасне ли?
                                БМВ 520 дизел е кола за одитори и ниско ниво консултанти.
                                Човек е толкова голям, колкото са му амбициите!

Коментар

Working...
                                X