Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеструва ми се че преиграваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТи си добре ама аз нямам пари за колело и ми се налага да ходя пеша по гората. В събота вечер ме изгониха от палатката ми и с колегите инвеститори се чудехме къде ще прекарам нощта. Добре, че добри хора се смилиха и ме поканиха на гости. Моята хич не е лесна. Скитам се от хижа на хижа и от плаж на плаж. Мъка от всякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз понеже съм голям инвеститор ползвам колело
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз понеже съм голям инвеститор ползвам колело
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеаз съм под 100 кг затова ползвам колелоЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеГолям,голям колко да си голям?Ти къде си видял 150-160 кг на колело?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз понеже съм голям инвеститор ползвам колелоЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеБМВ 520 дизел е кола за одитори и ниско ниво консултанти.
Човек е толкова голям, колкото са му амбициите!
то от автомобила ако се докарваше - ехееееееLast edited by fortiss; 11.07.2016, 18:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПолукожен?
като се замисля каква кайма стана от инвеститорите в БГ - малък и евтин автомобил им подхожда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Човек е толкова голям, колкото са му амбициите!
Коментар
Коментар