Първоначално изпратено от bonboniada
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЛексъс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЧовекът имаше спокойно мъжкарско излъчване, колата не беше лоша, над средния клас и явно гълта доста пари за гориво и поддръжка.
Това да даваш пари за телефони е голяма простотия според мен..Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеAбе аз като гледам в ГТ - некви безработни с телефони за по 1000+ лева, тоя с 3к заплата, ще трябва да кара поне Бентли, за да е съпоставимо с гъзарите в рейса.
Това да даваш пари за телефони е голяма простотия според мен..
Коментар
-
ре
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЗа да го изпие.
Хуго Бос е баси и "марката" хахаха, ама докато всеки с 3к заплата ти изглежда шеф - така ...
бялото вино е преди да ........оправи половинката си,
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЗа да го изпие.
Хуго Бос е баси и "марката" хахаха, ама докато всеки с 3к заплата ти изглежда шеф - така ...Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА пък вчера в хипермаркета имаше един мъж, 30-35г, с маркова тениска Hugo Boss, после си натовари покупките в една лимузина, явно е шеф някъде със заплата над 3 К месечно.
Колата не беше чистак нова, но към 15 000 лв някъде /запазена лимузина на малко години.Беше взел и бутилка бяло вино....сещате се защо.
Хуго Бос е баси и "марката" хахаха, ама докато всеки с 3к заплата ти изглежда шеф - така ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнение
Не знам дали работи това иначе линка долу е актуален.
https://www.google.co.uk/search?q=%D...qxIiLB5V30M%3A
На големите инвеститори на бфб им подхожда това отгоре.
Колата не беше чистак нова, но към 15 000 лв някъде /запазена лимузина на малко години.Беше взел и бутилка бяло вино....сещате се защо.
Коментар
-
Не знам дали работи това иначе линка долу е актуален.
https://www.google.co.uk/search?q=%D...qxIiLB5V30M%3A
На големите инвеститори на бфб им подхожда това отгоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Коментар
Коментар