If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес във Варна докато са респектирали разхождащите се в морската градина. На алея първа, това е крайбрежната алея /плажа/ е било пълно с хора. Там не са респектирали. Първото е парк а второто е неупоменато. И се чуда защо респектирането се приема да е силово с глоби, побои и затвор. Айде да си дадат зор на БХ хората да ни респектират с акъл, както се казва.
а ти видял ли си някъде, акъл да респектира простаци !?
Днес във Варна докато са респектирали разхождащите се в морската градина. На алея първа, това е крайбрежната алея /плажа/ е било пълно с хора. Там не са респектирали. Първото е парк а второто е неупоменато. И се чуда защо респектирането се приема да е силово с глоби, побои и затвор. Айде да си дадат зор на БХ хората да ни респектират с акъл, както се казва.
А не върви ли закона за детето - щом не полага грижи и го излага на опасност, да се отнеме от социалните до приключване на пандемията. Тогава да видиш как ще почнат да слушкат, па нека се жалват на западняците, там Норвегия и т.н.
Нали затова смятаме гетото за неспасяемо. Тръгне ли там зараза, загражда се и да се самоизолират вътре, ако щат. Друго спасение не виждам. Който работи, излиза, но след проверка. За съжаление, ще има неминуеми ограничения на гражданските права при такива особени урбанистични структури, но извънредното положение трябва да овладява центровете на заразата, а не повсеместно да травматизира.
На подобно мнение съм. Циганите донякъде имат естествен имунитет. Не е ясно срещу Ковида дали ще издържи.
Мен ако питаш много ми се иска да ги ликвидира по нашите земи.Пълна ликвидация.Ако не ги ликвидира вируса това което идва след него със сигурност ги приключва....Или стават хора или дим да ги няма
Все още не го вярвам на 100%. Както и позоваване към друга връзка с 5g. Причината - че твърденията са добити със статистика чрез изкуствен интелект. Просто може да има нещо вярно, но може и да не е точно това. Не вярвам достатъчно на изкуствения интелект Може би не съм в час с времето
О, обида - в никакъв случай. Според мен човек се обижда от несправедлива приказка/действие/ отношение от някой, на когото държи. Например, тук, бързо усещам кой колко е и практически мога да се обадя само за ... един четворен тоелуп. Отивам да поркам в кръчмата и да ви сипя по едно маврудче. Така за приспиване.
Дано до утре вечер да няма прибавен към малките цифри. Дори ми е гадно да го напиша....
Няма как да се спре. Може само да се молим за душите им.
О, обида - в никакъв случай. Според мен човек се обижда от несправедлива приказка/действие/ отношение от някой, на когото държи. Например, тук, бързо усещам кой колко е и практически мога да се обадя само за ... един четворен тоелуп. Отивам да поркам в кръчмата и да ви сипя по едно маврудче. Така за приспиване.
Дано до утре вечер да няма прибавен към малките цифри. Дори ми е гадно да го напиша....
Нали затова смятаме гетото за неспасяемо. Тръгне ли там зараза, загражда се и да се самоизолират вътре, ако щат. Друго спасение не виждам. Който работи, излиза, но след проверка. За съжаление, ще има неминуеми ограничения на гражданските права при такива особени урбанистични структури, но извънредното положение трябва да овладява центровете на заразата, а не повсеместно да травматизира.
Зараза ще тръгне там където мият ръцете на децата си с антибактериален сапун. Алергии, астми, аутизми разни. Купиш ли такъв сапун вече си пътник.
Къщата му е незаконна, доходите са му незаконни, брака му е незаконен, секса му е незаконен, тока, водата, че бил пикал в градинката да искаме да му е законно.
Че и ще им вземат пари?
Айде малко по сериозно.
Изпълнителен лист кой издава?
Кой съд работи, а като обжалваш?
Дотам сме го докарали. Но трябва усилие и да се поправи.
Коментар