Първоначално изпратено от 78-10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Грую на английски, Марков - на български.И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеА форума е точна социологическа извадка на обществото ни в момента.
Тодор нещо щеше да споделя за дЪрвинизъм, ма още го чакаме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Гастарите се връщат с печалба. Имат по-хубави къщи, обзавеждане. А големите глоби с изпълнителен лист. Това при крайно безотговорно поведение, де.
Че и ще им вземат пари?
Айде малко по сериозно.
Изпълнителен лист кой издава?
Кой съд работи, а като обжалваш?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Е, разнообразие, разнообразие, ама, все пак първите 7 години, или както мернах някъде - от значение са и първите седем книги. Не е нормално да учиш някого на нещо, а то да ти казва - ти си дъра бъра. Ясно, че комплексите трудно се прикриват, но е страшно да не ги осъзнаваш. Наздраве! Чух те да кихаш, не че нещо алкохолизъм...
Коментар
-
Нали е минал границата. Лична карта трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Колко ли от тях са без свидетелство за раждане?
Коментар
-
..................... Разнобразие трябва, дедо.И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
и кво ще му вземат - големия миризлив ч..орап
Коментар
-
и кво ще му вземат - големия миризлив ч..орап
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКакто могат... Затова се разчита на отговорността на простия гражданин към обществото. В случаите, когато се окаже много прост, се повишава нивото на мерките и глобите. Това е начина - да му бръкнеш на Ганьо в джоба. Ако беше в друга държава, хич и не би му хрумнало да се прави на Каролев.
За нарушаване на карантината в ОАЕ награждават с от 3 години затвор до живот + глоба в размер до $300 000.
Нито е просто, нито е ясно. Само се опитай да си представиш процеса и веднага ще се сетиш, че е невъзможно да се контролират толкова хора с ограничен ресурс.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз изкарах децата да идем до магазина (чакаха отпред) и малко по улиците - пусто е.
с маски - за магазина (не знам за какво, но така сме решили, че е по-коректно)
2 строежа - работниците един в друг никакви предпазни маски
пред магазина 5 'смърдела' кафе и цигари пак един в друг - строих децата на 10м от тях
няма как мерките да дадат резултат докато хора без никаква хигиена се навират един в друг...
и преди да сте ме захапали либералите - вижте какво става в цяла европа - малко или повече локдаун
да издържим до средата или края на април и тогава ще си дадем сметка тази гнус колко обикновена е....
аз ще съм щастлив ако се окаже, че е мерките са били пресилени.
колко от вас ако кажат, че забраната пада утре ще идат на заведение, в мола, за нова кола, за нов телевизор ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИ ако следващата мярка е такива да ги тикват зад решетките, аз бурно ще започна да ръкопляскам.
Приличаш ми на бабичката от легендата за Ян Хус. Той казал от кладата за нея: "Света простотия".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ма, това ми е ясно. Затова трябва да бъдат респектирани, Я, как във Варна, там на гьола са ги подбрали с пет бона глоба.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
само един въпрос - къде е по вероятно да сееш зараза - в парка или в магазина?
Боря се против малоумието.
Имаме 200 000 гастари влезли от силно заразени страни - за тях мерки колкото да се каже че има нещо. както и ти си посочил.
За разходка на местните където има единици заразени са драконовски и то там където е най-малко вероятно да заразят който и да е …
Имаме мухи тук таме заразени а трепем всички с гранатомета.
Със и без мерки по статистика разликата е НИКАКВА. ЕФЕКТИВНОСТ НУЛА. Защо ги правим,
Плато..., какво плато...? Едва сега започваме....
Така каза годжитУ
Айде ше ви се не знаят и търгашите. Нема да тестваме. Под юрганите и на фронта. Доброволци имат нужда. Утре ше си пратя CV-то. Поканих и Матейко, ма той бил лейтенант и се класирал на помощите като производител. Стоенчо ше му плаща....
Абе..., цирка е пълен.
ВодопроводчикЪт, днес 2 пъти смени мнението... от положението е много лошо, до държавата ще помага много....
А форума е точна социологическа извадка на обществото ни в момента.
- 1 like
Коментар
Коментар