Първоначално изпратено от barovec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеМатеев, а кой ти каза, че като делиш пробите на две, едната е "заразена", а другата "чиста". Какво пречи и двете половинки да са "заразени". Тогава какво става със сметката ти?
Ако от 1024 проби(в твоя пример), има примерно ХХ броя заразени. Няма как предварително да знаеш колко опита ще ти трябват за да ги откриеш всички конкретно. "Отговора" ще е число "от"-"до".
Edit: А, видях вече, че bota те е питал при 150 положителни от 1024 колко ще е резултата. Айде сметни и ни кажи....
От тук до луната мога да го замяргам с награди по математика.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Боледува седмица с леки симптоми без да му мине и в това време... заразява още хора. Значи чакаме още две-три седмици след това за по-голям пик
Залости ли се добре, ко е не и отвориш мое те подминеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
бах тва чакане по две по три седмици
то не бяха капепета
то не беше великден, гергьовден, се по две по три седмици чакаме
после май месец ресторантите чакаме пак две тире три седмици
хайде молове ,барове , опс детски градини ; чакаме пак две тире три седмици
финала за купата , мачове чакаме пак две тире три седмици , минаха ще чакаме
новата мантра ся от протестите ще чакаме , само седмица мина,ще чакаме още една тире две седмици
ама трети ноември наближава и неостана време
ся , аз незнам кой ще спечели на трети ноември, ама що ли си мисля, че целия мироглед към ковида още на четвърти ще се завърти тотално
А ако ще чакаш, чакането е откакто паднаха мерките, т.е. не от чак толкова отдавна
А и “резултати” вече има и тепърва ще имаLast edited by Money; 17.07.2020, 08:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Боледува седмица с леки симптоми без да му мине и в това време... заразява още хора. Значи чакаме още две-три седмици след това за по-голям пик
то не бяха капепета
то не беше великден, гергьовден, се по две по три седмици чакаме
после май месец ресторантите чакаме пак две тире три седмици
хайде молове ,барове , опс детски градини ; чакаме пак две тире три седмици
финала за купата , мачове чакаме пак две тире три седмици , минаха ще чакаме
новата мантра ся от протестите ще чакаме , само седмица мина,ще чакаме още една тире две седмици
ама трети ноември наближава и неостана време
ся , аз незнам кой ще спечели на трети ноември, ама що ли си мисля, че целия мироглед към ковида още на четвърти ще се завърти тотално
- 6 Харесвания
Коментар
-
Проучване показва, че киселото мляко е спасило българите от COVID-19
https://www.bnr.bg/varna/post/101311...sHOYUkVB5OIPNM
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Разходих се със маска из няколко големи града снимахаме сигурно стотитци = камери - ако се бях разходил в Лондон щяха да хиляди - на нито една камера която са ме снимали не мога да бъда разпознат- това било знак за покорстово - да си анонимен
Ако бях без маска така че ясно да си личи кой съм на всяка една камера и софтуера да може да ме разпознава - щях да съм от непокорните
Логиката която се опитват да ви втълпят пройзводителите на софтуер за лицево разпознаване
Коментар
-
В момента сме в седмицата на забавяне заради маските... Значи никой след като се зарази минат две седмици инкубация и му се появи някой симптом на настинка не отива веднага да се тества трябва да боледува поне седмица и да не му мине
Коментар
-
В момента сме в седмицата на забавяне заради маските... Значи никой след като се зарази минат две седмици инкубация и му се появи някой симптом на настинка не отива веднага да се тества трябва да боледува поне седмица и да не му мине
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3627005[/ATTACH]- това било знак за покорстово - да си анонимен
Ако бях без маска така че ясно да си личи кой съм на всяка една камера и софтуера да може да ме разпознава - щях да съм от непокорните
Логиката която се опитват да ви втълпят пройзводителите на софтуер за лицево разпознаване
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеАко трябва да съм честен очаквах да има над 500 хванати вирусоносители днес.
А то под 300 при толкова тестове. Странно, защо не се разпространява, нали на мачове ходихме, протести, заведения.
Вие как си го обяснявате?
- 1 like
Коментар
-
Матеев, а кой ти каза, че като делиш пробите на две, едната е "заразена", а другата "чиста". Какво пречи и двете половинки да са "заразени". Тогава какво става със сметката ти?
Ако от 1024 проби(в твоя пример), има примерно ХХ броя заразени. Няма как предварително да знаеш колко опита ще ти трябват за да ги откриеш всички конкретно. "Отговора" ще е число "от"-"до".
Edit: А, видях вече, че bota те е питал при 150 положителни от 1024 колко ще е резултата. Айде сметни и ни кажи....Last edited by d333; 16.07.2020, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Aми то беше ясно - ако не е бобът трябва да е киселото мляко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Ми щото нямаме много над 70-те, затова е малка смъртността,
ама със тези суперхрани трабваше да сме шампиони по дълголетие, а не сме.
Някой пак си е смукал от пръстите да си запълни времето.
Отделно, никой няма и представа колко заразени има в БГ,
тулуп способен да манипулира изборите, сега няма да изопачи данните за Ковида ли ??
Яжте орехи, те подсилват мисловната дейност.
Пийте мурсалски чай и бабини зъби = прилив на енергия (и сексуална, да) и повишаване на мускулната маса.
Значи, така, умни и смели, можем да изметем не само българската, ами и руската и американската мафии
От стотици години най-много столетници има в БГ. Вече не е такаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ нв се карайте. Вижре, какво ми попадна. Без претенции за цялост и изчерпателност. И все пак.
ама със тези суперхрани трабваше да сме шампиони по дълголетие, а не сме.
Някой пак си е смукал от пръстите да си запълни времето.
Отделно, никой няма и представа колко заразени има в БГ,
тулуп способен да манипулира изборите, сега няма да изопачи данните за Ковида ли ??
Яжте орехи, те подсилват мисловната дейност.
Пийте мурсалски чай и бабини зъби = прилив на енергия (и сексуална, да) и повишаване на мускулната маса.
Значи, така, умни и смели, можем да изметем не само българската, ами и руската и американската мафии
Коментар
Коментар