IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение

бах тва чакане по две по три седмици
    то не бяха капепета
    то не беше великден, гергьовден, се по две по три седмици чакаме
    после май месец ресторантите чакаме пак две тире три седмици
    хайде молове ,барове , опс детски градини ; чакаме пак две тире три седмици
    финала за купата , мачове чакаме пак две тире три седмици , минаха ще чакаме
    новата мантра ся от протестите ще чакаме , само седмица мина,ще чакаме още една тире две седмици
    ама трети ноември наближава и неостана време
    ся , аз незнам кой ще спечели на трети ноември, ама що ли си мисля, че целия мироглед към ковида още на четвърти ще се завърти тотално

Както е казал Умберто Еко - "Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - лято и цял живот - да са щастливи! Сега оставяме горните чакания настрана и чакаме коронавируса! Чакане му е майката!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
      Матеев, а кой ти каза, че като делиш пробите на две, едната е "заразена", а другата "чиста". Какво пречи и двете половинки да са "заразени". Тогава какво става със сметката ти?
      Ако от 1024 проби(в твоя пример), има примерно ХХ броя заразени. Няма как предварително да знаеш колко опита ще ти трябват за да ги откриеш всички конкретно. "Отговора" ще е число "от"-"до".

Edit: А, видях вече, че bota те е питал при 150 положителни от 1024 колко ще е резултата. Айде сметни и ни кажи....
      ДАДОХ МУ и отговора. Ама предварително си получих комплимент НЕВЕЖА.
      От тук до луната мога да го замяргам с награди по математика.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Боледува седмица с леки симптоми без да му мине и в това време... заразява още хора. Значи чакаме още две-три седмици след това за по-голям пик
        От колко месеца чакаш смъртта да почука на вратата ти?
        Залости ли се добре, ко е не и отвориш мое те подмине

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение

то не бяха капепета
          новата мантра ся от протестите ще чакаме , само седмица мина,ще чакаме още една тире две седмици
          ся , аз незнам кой ще спечели на трети ноември, ама що ли си мисля, че целия мироглед към ковида още на четвърти ще се завърти тотално

Яж си киселтото мляко на закуска и вирусът няма да дойде при тебе

А ако ще чакаш, чакането е откакто паднаха мерките, т.е. не от чак толкова отдавна

А и “резултати” вече има и тепърва ще има
          Last edited by Money; 17.07.2020, 08:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Боледува седмица с леки симптоми без да му мине и в това време... заразява още хора. Значи чакаме още две-три седмици след това за по-голям пик
            то не бяха капепета

Коментар

• Проучване показва, че киселото мляко е спасило българите от COVID-19

https://www.bnr.bg/varna/post/101311...sHOYUkVB5OIPNM

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

Разходих се със маска из няколко големи града снимахаме сигурно стотитци = камери - ако се бях разходил в Лондон щяха да хиляди - на нито една камера която са ме снимали не мога да бъда разпознат - това било знак за покорстово - да си анонимен

Ако бях без маска така че ясно да си личи кой съм на всяка една камера и софтуера да може да ме разпознава - щях да съм от непокорните

Логиката която се опитват да ви втълпят пройзводителите на софтуер за лицево разпознаване
                Ся вземи се разходи в някой град в Китай дори не е задължително да е в супер мегаполис, може и по-малък град да е, сложи си ако искаш и оня жълт скафандър който ти беше на аватара през пролетта и пак ще те разпознаят камерите стига с нещо да си интересен на службите. Идея си нямаш жълтите колко са напреднали със софтуера за лицево разпознаване. Имат съвсем ново поколение софтуери за разпознаване и така нареченото "лицево" за тях е вече примитивно и остаряло. Новите им софтуери са вече комплексни и могат да ти отчетат дори излъчването на аурата и биополето ти та дори и да ти преброят колко косъмчета има на миглите ти. Отчитат дори ако си с изкуствени лещи на очите понял ?

Коментар

В момента сме в седмицата на забавяне заради маските... Значи никой след като се зарази минат две седмици инкубация и му се появи някой симптом на настинка не отива веднага да се тества трябва да боледува поне седмица и да не му мине
                  Инкубацията в мнозинството от случаите е 3-5 дни, а две седмици е много рядко.

Коментар

В момента сме в седмицата на забавяне заради маските... Значи никой след като се зарази минат две седмици инкубация и му се появи някой симптом на настинка не отива веднага да се тества трябва да боледува поне седмица и да не му мине

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                      [ATTACH=CONFIG]n3627005[/ATTACH]
                      Разходих се със маска из няколко големи града снимахаме сигурно стотитци = камери - ако се бях разходил в Лондон щяха да хиляди - на нито една камера която са ме снимали не мога да бъда разпознат - това било знак за покорстово - да си анонимен

Ако бях без маска така че ясно да си личи кой съм на всяка една камера и софтуера да може да ме разпознава - щях да съм от непокорните

Логиката която се опитват да ви втълпят пройзводителите на софтуер за лицево разпознаване
                      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                        Ако трябва да съм честен очаквах да има над 500 хванати вирусоносители днес.
                        А то под 300 при толкова тестове. Странно, защо не се разпространява, нали на мачове ходихме, протести, заведения.

Вие как си го обяснявате?
                        mWPCloud.com

Коментар

• Матеев, а кой ти каза, че като делиш пробите на две, едната е "заразена", а другата "чиста". Какво пречи и двете половинки да са "заразени". Тогава какво става със сметката ти?
                          Ако от 1024 проби(в твоя пример), има примерно ХХ броя заразени. Няма как предварително да знаеш колко опита ще ти трябват за да ги откриеш всички конкретно. "Отговора" ще е число "от"-"до".

Edit: А, видях вече, че bota те е питал при 150 положителни от 1024 колко ще е резултата. Айде сметни и ни кажи....
                          Last edited by d333; 16.07.2020, 21:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Aми то беше ясно - ако не е бобът трябва да е киселото мляко
                            Забрави чесъна и ракията, особено ако е първак идеално действа за вътрешна дезинфекция

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Ми щото нямаме много над 70-те, затова е малка смъртността,
                              ама със тези суперхрани трабваше да сме шампиони по дълголетие, а не сме.
                              Някой пак си е смукал от пръстите да си запълни времето.
                              Отделно, никой няма и представа колко заразени има в БГ,
                              тулуп способен да манипулира изборите, сега няма да изопачи данните за Ковида ли ??

Яжте орехи, те подсилват мисловната дейност.
                              Пийте мурсалски чай и бабини зъби = прилив на енергия (и сексуална, да) и повишаване на мускулната маса.
                              Значи, така, умни и смели, можем да изметем не само българската, ами и руската и американската мафии
                              Щото ядем ГМО западни боклуци.
                              От стотици години най-много столетници има в БГ. Вече не е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Я нв се карайте. Вижре, какво ми попадна. Без претенции за цялост и изчерпателност. И все пак.
                                Ми щото нямаме много над 70-те, затова е малка смъртността,
                                ама със тези суперхрани трабваше да сме шампиони по дълголетие, а не сме.
                                Някой пак си е смукал от пръстите да си запълни времето.
                                Отделно, никой няма и представа колко заразени има в БГ,
                                тулуп способен да манипулира изборите, сега няма да изопачи данните за Ковида ли ??

Яжте орехи, те подсилват мисловната дейност.
                                Пийте мурсалски чай и бабини зъби = прилив на енергия (и сексуална, да) и повишаване на мускулната маса.
                                Значи, така, умни и смели, можем да изметем не само българската, ами и руската и американската мафии

Коментар

Working...
                                X