IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Се ми е на акъла че като им вземеш детските ще почнат да слушат...При тях само тоягата върши работа.Вкарвашго в съвета долу при кивурите връзваш го и го вдигаш на 10 санта от земята земаш първо тънка жилава пръчка и докат се умориш.После влиза някой по як със здрава тояга.Сто удара без да го удряш в главата.Развързваш и заливаш с кофа студена вода.Това е единствената работеща мярка срещу такива хора.
    А Господ не може ли да помогне?

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

О, да.
      Представят се за благородни идеалисти, мислещи и воюващи за благото на другите, и с тази цел ще вкарат "другите" под железна пета, за да не казват "гък" срещу тях (и идеалите). Щото са прави, щото са "идеалисти", ма комай, като погледнеш, само власт над другите търсят; услажда им се властта на дребните душички...
      Аз искам да ви маскирам всички щото 30 процента са асимптоматични разпространители (и незнаем кой е ) (по евтино е от масово тестване на всички през ден - че днес нямаш ама в другиден не се знае) и тези 30% са виновни за 80% от случайте (Според Китайците от статият на ТракаТрак)... и с известно социално дистанциране ще може да го караме почти по старо му

Цялата тази карантина и ограничения сега е защото сме неподготвени да минем в режим - Опасност за Вирус (червен код или нещо такова) дори с обикновени маски и напомняне за миене на ръцете - може да постигнем до 91% процента ефективност да се опазим... а с висок клас маски и малко тренировки може и повече
      Last edited by marketleverage; 29.03.2020, 13:18.
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
        Чиче след като прочетеш това което ти пиша стани вземи телевизора и го изхвърли през прозореца...Иди си на вилата съвсем спокойно там имаш дворче и поне ще можеш да се разхождаш без някой да те дебне...Полицията пуска...полицаите излязоха хора само отделни се заяждат ама да го отдадем на стреса който им причиниха.Напуснеш ли веднъж града може да си ходиш къде си искаш на воля...Поздравления за домата моя утре го засаждам в тунела.Аз се стремя да пазя карантина доколкото ми е възможно и дано Бог ни пази от тая гад.Пак ти казвам не вярвай на наште медии парцали
        Блазе ти...
        ЕЕее, ти си в край където налъм да боцнеш, плодове ще роди....
        Аз си мислих да занеса разсада другата седмица на вилата, за да се помъчи на хладно, но няма да стане....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

а ти видял ли си някъде, акъл да респектира простаци !?
          Не не съм видял...Срещу тях единственото ефикасно средство е бой зверски бой.Поне шест месеца да го увиват в овчи кожи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

А не върви ли закона за детето - щом не полага грижи и го излага на опасност, да се отнеме от социалните до приключване на пандемията. Тогава да видиш как ще почнат да слушкат, па нека се жалват на западняците, там Норвегия и т.н.
            Се ми е на акъла че като им вземеш детските ще почнат да слушат...При тях само тоягата върши работа.Вкарвашго в съвета долу при кивурите връзваш го и го вдигаш на 10 санта от земята земаш първо тънка жилава пръчка и докат се умориш.После влиза някой по як със здрава тояга.Сто удара без да го удряш в главата.Развързваш и заливаш с кофа студена вода.Това е единствената работеща мярка срещу такива хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не знаех, че в Ю Корея е комунизъм, ама щом казваш...
              Проче, сегашното, по-отговаря на "фашизъм" с тази добавка, че и за такъв, е калпав. Като господарите си.
              Да объркалсъм Ю със С Корея, но как да ти го кажа, че да ми повярваш. Виж тракащия, по-долу как от едно чисто съжаление към мен се престори, че отдава това "Ю Корея" на езикова грешка, не на невежеството ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                Защо в някои страни носят предпазни маски, а в други - не

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...rE603QBZtT-pIg
                В Китай се смята, че една трета от всички положителни случаи не показват никакви симптоми, според класифицирани китайски правителствени данни, съобщени от South China Morning Post.

Наскоро публикувано проучване на случаи в Китай установи, че „недокументираните случаи на инфекция“ или тези с леки или без симптоми са значително заразителни и биха могли да са отговорни за близо 80% от случаите с предаване на вируси.
                Извод => СЗО с инстукцията си за маските е виновa за 80% от случаите в Европа и за последствията от това
                mWPCloud.com

Коментар

Дълбок поклон на българските футболисти и футболни менажери! Ако футболът у нас не бе толкова скучен, досега да са се натръшкали заразени поне десет пъти повече измежду запалянковците и тяхното обкръжение.
                  На мен много ми липсват Лупи Гърнетата и Батков Гонзи.Сал чичо Венци остана да ни забавлява...Да и аз се покланям..

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение

Това за национализацията на ФЕД съм го пропуснал май?
                    Звучи много добре но едва ли е истина...Няма да е зле един Народен съд за тия фамилии...Военен с наказателен взвод

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Исках, но тези малоумници дето забраниха да се ходи на вилита, ме стопираха вкъщи...
                      Сега захарта не мога да я нормализирам, кръвното го качвам пиково, гастрита ми се обостри, простатата алармира....
                      Със жената сме разделили апартамента на две и се дебнем за какво да се сдъвчем......( но както казва един приятел - караме се през деня, за да има за какво да се сдобряваме по нощите...)
                      Никога до сега съм нямал такъв хубав разсад от домати...( "мрън - мрън" - заел съм слънчевата тераса с кофички...)
                      Май ще направя едната стая на оранжерия и като циганите с конете в хола и аз ще гледам домати в апартамента...
                      Бахти малоумниците - да забранят на хората да работят.....
                      Чиче след като прочетеш това което ти пиша стани вземи телевизора и го изхвърли през прозореца...Иди си на вилата съвсем спокойно там имаш дворче и поне ще можеш да се разхождаш без някой да те дебне...Полицията пуска...полицаите излязоха хора само отделни се заяждат ама да го отдадем на стреса който им причиниха.Напуснеш ли веднъж града може да си ходиш къде си искаш на воля...Поздравления за домата моя утре го засаждам в тунела.Аз се стремя да пазя карантина доколкото ми е възможно и дано Бог ни пази от тая гад.Пак ти казвам не вярвай на наште медии парцали
                      Last edited by national power; 29.03.2020, 12:38.

Коментар

• Защо в някои страни носят предпазни маски, а в други - не

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...rE603QBZtT-pIg

Коментар

Не се плези, ми се самоизолирай, щото си от най-рисковата група 95+, дето и Ковида ги не ще, ама той стресът им стига.
                          Исках, но тези малоумници дето забраниха да се ходи на вилита, ме стопираха вкъщи...
                          Сега захарта не мога да я нормализирам, кръвното го качвам пиково, гастрита ми се обостри, простатата алармира....
                          Със жената сме разделили апартамента на две и се дебнем за какво да се сдъвчем......( но както казва един приятел - караме се през деня, за да има за какво да се сдобряваме по нощите...)
                          Никога до сега съм нямал такъв хубав разсад от домати...( "мрън - мрън" - заел съм слънчевата тераса с кофички...)
                          Май ще направя едната стая на оранжерия и като циганите с конете в хола и аз ще гледам домати в апартамента...
                          Бахти малоумниците - да забранят на хората да работят.....

Коментар

Но британците пък не се дават. Само 163 критични. Гледат от принца-престолонаслесник и премиера да се държат бодри и уверени.
                            Предадоха се,18 000 заразени и над 1000 смърти случая.Въпрос на време е да стигнат 100 000 болни и 5-10000 починали,дръж се Борка ние
                            "сме" с вас!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Ами сега силата е с тях. Мъчат се да ни докарат комунизъм, ама мног по-стегнат от емблематичните /Ю Корея, Венецуела/ Тука с техните разбирания за геополитика и сексуалност ще е много интересна картинката. Очевидно е че за либерастчетата терора е желателен.
                              Комунизъм може би ще има ,но няма да го наложат Китай,Русия,С Корея или Венецуела а хазарите евреи.След като капитализмът е на прага
                              на своя исторически провал,световната върхушка в лицето на хазарските кланове се чуди как да запази своя контрол над умовете,парите и
                              съдбите на хората.Примерите със СССР,Китай и страните от бившия соц. лагер ясно им показват ,че това е възможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

И защо? Значи ти искаш смъртност по пътищата, искаш беззаконие. Ама съм сигурен че ще си пръв ако стане нещо да ревеш на полицията. Народа трябва да бъде дисциплиниран, явно по тези ширини трябва да се управлява само с твърда ръка. посто друг начин няма.
                                Да бе дисциплиниран ще е. Дисциплинирано няма да те бави. Няма и да се мъчиш със сигурност.

Коментар

Working...
                                X