Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНе че съм му голям фен на тоя комплексар Слави Трифонов, но като се замисля е много прав:И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
..................... поне Йешуа Назорей, когото за двехилядиидвайсти път ще възкръснат. Направиха го на маймуна човека...И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Не че съм му голям фен на тоя комплексар Слави Трифонов, но като се замисля е много прав:
"Според данните на НСИ през 2018 година сме били 7 000 039 човека.
Значи, сега сме, предполагам, по-малко, може и да сме повече, дано, но да караме по точните цифри. Значи - 7 000 039 човека. Толкова сме. Толкова живеем в България.
Вирусоносителите по днешни данни на кризисния щаб са 611 човека. Ще ви помогна и ще сметна вместо вас. Процентът вирусоносители, спрямо цялото население на България, е 0,00872852. Само искам да отбележа, че от тези 611 човека, голямата част дори не са болни, а са вирусоносители.
По законите на България за епидемия се смята, когато на 10 хиляди души население има 200 болни. Това означава, че на 7 милиона население трябва да има 140 000 болни. А те са 611.
Значи цялата държава е затворена, не работи, не функционира, хората губят работата си и са затворени по къщите си, не могат да ходят в парковете и са принудени всеки ден да гледат по телевизията страшните констатации и заплахи на двама генерали заради....нищо! Извинете ме, не заради нищо, а заради 0,00872852 процента.
Това казват цифрите, а емоциите оставям на вас".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Помниш ли "Интера"?Ей това ще стане и тук....Ако някой не помни или не знае да пита некой дрът от Варна!
Коментар
-
Айде и една положителна новина от германците.
https://www.telegraph.co.uk/news/202...-german-study/
Many more people may have been infected with coronavirus and acquired immunity than previously thought, according to a groundbreaking study in Germany.
Scientists studying the town at the epicentre of the country's first major outbreak said they had found antibodies to the virus in people who had shown no symptoms and were not previously thought to have been infected.
Initial results released on Thursday suggest that as many as 15 per cent of people in Gangelt, in Heinsberg district, may already have immunity – three times as many as previous estimates.
The findings suggest the mortality rate for the virus in Germany is just 0.37 per cent — five times lower than current estimates.
"This means a gradual relaxation of the lockdown is now possible," Prof Hendrik...
Демек чакаме германците да разхлабят. Гледаме какво става при тях и ако всичко е наред и ние разхлабваме.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Прилича ми на оная с Циклон-а между 1942-45....Има снимки в нета,чак и музей който и досега работи с опашки от желаещи да се докоснат до ужаса!
Има, между другото и "стени с послания издълбани с нокти от самите жертви",но теб това те касае колкото и заровените празни кашони показани в клипа!
Затова - филтрация,еманципация и едва тогава Декорация (дано не съм изпуснал буква от последната дума)...
Защото некролозите по вестниците също знам, че лесно се правят.
Обаче тоя от аватара ти, защо се направи на жълто гумено пате, а после и карантини заповяда, че и той самия така се карантинира заради едно здрависване....а и това с фалшивия циклон не го пробвай пред него или в държавата Му
Last edited by satz; 10.04.2020, 18:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗа таз фалшивка, разкажете моля как е направена вчера/днес.
Има, между другото и "стени с послания издълбани с нокти от самите жертви",но теб това те касае колкото и заровените празни кашони показани в клипа!
Затова - филтрация,еманципация и едва тогава Декорация (дано не съм изпуснал буква от последната дума)...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сигурно, който е имал някога глисти, бива имунизиран срещу Ковида. Да не се самоизтъквам.
Значи... идеята ми е, че едно време имаше глисти, те мъчеха хората, особено деца.
Та надевам се да мъчат и Ковида тогедър, фсе пак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Не е разбрано правилно – самите глисти в корема на двукраките глисти им помагат.
"Свои хора, ще се разберем."
Глистите отделят полухимиотерапско вещество за организма на приемника, от него никакъф вироз не оцелява.
Заразете се с глисти.
Напоследък, с резистентността на бактериите срещу масовоненужно употребяваните антибиотици, се използва ново/старо лекуване на незаздравяващи рани – ларви/червеи на една от обикновеите мухи, които изяждат в раната само умрелите тъкани/клетки и я изчистват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Коментар
-
Ендер, за това говорехме вчера, не се изгражда имунитет и прекалено малко антитела у младите. Очакваме развитие на това, което си постнал, дано не се окаже, че си остава и си живееш с него, доколкото има някакви паралели направени със спина.Last edited by pepe1234; 10.04.2020, 18:27.
Коментар
-
Ше умря от смях - ама не и от коронка!
Лекарството за краста е само и единствено смес от сяра,газ(за горене) и мас!Мажиш се от глава по пети плътно и не се мокриш поне 5 дена,след което се изтъркваш под душа с керемида и готово...чистак си като нов!
Надявам се покрай пандемията да се филтрира и интернета щото много фалшивки напрайха кинти повече и от Ред Бътлър!
Коментар
Коментар