Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Last edited by alex1001111; 10.04.2020, 22:19.
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеИмаше интересно инфо и статистика, че пушачите вируса ги отбягва и нещо не ще да ги заразява, някой да е чел нещо ново в тази насока?Твоите бойци са свикнали да се бият в такава обстановка, а противника залита на важните рубежи
Ако питаш сериозно е напълно възможно, никотина има антисептично действие в устната кухина и много от спрелите цигарите имат раздразнение на гърлото докато организма им се адаптира да не мързелува, изпитвал съм го лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Всеки ден я преглеждам, ама от 10 дни нищо по въпроса. Щото ако вируса бяга от тутуна да увелича никотина от 1 кутия на 2
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ аз ще ги съдя тия жълти копеленца!
Чакам само да декарантинират СРС и Грую да изтрезнее, за да го ангажирам.
Ще се наложи да проявя доста търпение...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЧетох пушачите на ганджа, не ги отбягвал вируса, ма не им пукало...
Много са писали в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЧетох пушачите на ганджа. Не ги отбягвал вируса, ма не им пукало...
Много са писали в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеИмаше интересно инфо и статистика, че пушачите вируса ги отбягва и нещо не ще да ги заразява, някой да е чел нещо ново в тази насока?
Много са писали в темата.Last edited by Ender; 10.04.2020, 22:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
За мен не са адекватни мерките, в световен мащаб - силно пресилени и ще доведат до много мъка, непропорционално много… особено спрямо риска от заразата, предимно за най-бедните, които от своя страна ще измрат най-много от грип и ако имат възможност не биха ги препоръчали.
Да някои страни лъснаха по без гащи от към работеща здравна система, но за всички тях през последното десетилетия е алармирано многократно че имат супер възможности, но достъпни само за богати, а от грип боледуват всички! Мисля че сметките за лекуване с Ковид на неосигурени в САЩ са такива, че аз ако съм неосигурен, но все пак имам някаква собственост не бих припарил в болница, ако имам наследници!
Та така, че ни клатят е ясно, виждал съм паникьосани пазари, нямаме такъв случай, предвид реалните икономически щети. Сега играта е кой ще излезе по сух от тези кафеникави неща.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеВ последните дни има заведени 2 дела срещу Китай. Потърсете текста на иска внесен в съд в Йерусалим. Стойноста на предявената щета е 100 милиарда шекела. Този в Ню Йорк е за 20 трилиона долара. Така поне пише по разни сайтове.
Чакам само да декарантинират СРС и Грую да изтрезнее, за да го ангажирам.
Ще се наложи да проявя доста търпение...
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНе че съм му голям фен на тоя комплексар Слави Трифонов, но като се замисля е много прав:
Значи цялата държава е затворена, не работи, не функционира, хората губят работата си и са затворени по къщите си, не могат да ходят в парковете и са принудени всеки ден да гледат по телевизията страшните констатации и заплахи на двама генерали заради....нищо! Извинете ме, не заради нищо, а заради 0,00872852 процента.Last edited by alex1001111; 10.04.2020, 21:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение
................актуалните вирусоносители се смятат като се извадят вече излекуваните. Така че в момента са под 600 души.
...........................
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Само заради точността - УСТАНОВЕНИТЕ вирусоносители са 611. Ама то трябва .....да го съобразиш това, пък Славчо - той си гледа да става за талавизоро.Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение1987-и път.... и да сметаш не моеш
Бе и ти малко със сметките....актуалните вирусоносители се смятат като се извадят вече излекуваните. Така че в момента са под 600 души.
А на Славчо и подобните му е лесно. Сега мрънкат че са 600, ама ако чакаха да станат 140000, щеше да мрънка че не са взели мерки по-рано. Много в лесно да критикуваш, като нищо не зависи от теб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНе че съм му голям фен на тоя комплексар Слави Трифонов, но като се замисля е много прав:
При ковида цифрите от цяла европа показват че при 100 000 заразени 4-5000 сериозни / критични при които в БГ отдавна е почнат триаж (да се избира кой да закачат на обдишване и на кой да дават само парацетамо - 30 годишен рецидивист с 10 присъди е преди всички от форума щото е 30 годишен)
(само немската система със 16 000 болнични легла със обдишване може да ги издържи толкова) 100 000 ама те са доста повече население и ако го пуснат да шава ....
ПП Белгииците днес пак цепят мрака - почнахме карантината на една дата с тях те имаха 139 открити случая
Last edited by marketleverage; 10.04.2020, 19:51.
- 1 like
Коментар
Коментар