Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение«...Деликатният момент е, че не само няма самолет, но и самият тест нито е патентован, нито е преминал през клинични изпитвания.
“Труд” се обърна към експерти, които анализираха твърденията на химика, живеещ в САЩ. Българските вирусолози и микробиолози бяха категорични, че няма как коронавируса да се диагностицира чрез издишвания въглероден диоксид. А това показва, че Мермерски ни предлага една шарлатания!»
https://trud.bg/шашмата-тест-мермерски/
Основната причина за смърт от гриповете, включително грип-19, е недостатък на дишането, на снабдяването на организма с кислород. Обратната страна на този недостатък е, че се издишва и по-малко въглероден двуокис съответно – симетрия, бабче.
Имайки някакви статистически данни от кои концентрации на издишвания въглероден двуокис на организма положението може да се смята болезнено, болестно, е предложено разделение: тези са здрави и не си губете времето с тях, а тези може да имат проблем. И тъй като здравите са 99.9%, тази логика за намаляване на нуждата от бройка тестовете за грип-19, е много ефективна.
А сензорите и апаратите за определяне на концентрацията на въглероден двуокис в издишания въздух са много прости, много евтини и много бързи – 15 секунди.
По-добре, бабе, си говори със стария Мермерски – от младите неща нямаш никакво разбиране.
ПП. Като гледам, още си жива там, "в окото на бурята" (прочее, око има ураган, а не буря, баба), а?
Даже и по форуми пишеш – при цялата ви тази там трагедия, цялата ви медийна трагедия, която и ти подклаждаш на стари години?
Можеш ли да спиш по нощите от прелитащите самосвали с трупове, пълнещи фамозната ви ледена пързалка в Мадрид?Last edited by 78-10; 11.04.2020, 14:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Сигурно. Няколко години не пишех във форума (основно пишех в Политика), но винаги съм го следил. Не пишех защото се примирих до известна степен със завладялата ни простотия на Простака от Банкя. Щото прост народ като българския сам си е избрал да го управлява простак.
Ама последните събития с измислената пандемия ми идват в повече от търпимото.
Няма да се примиря да ми наложат хомот, няма да се примиря вече да ми отнемат правото на свободен живот, свобода на словото, свобода да определям сам къде да отида и какво да правя. Ще бъда активно против отнемането на свободата МИ.
Пък вие, както искате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕто резултатите от една анкета:
https://news.bnt.bg/news/77-ot-balga...48305news.html
ПОЛОЖИТЕЛНО:
77% от хората подкрепят действията на правителството.
78% от хората са готови да жертват някои свои човешки права, ако това ще помогне за справяне със заразата.
ОТРИЦАТЕЛНО:
Само 22% не одобряват действията на власта
Само 20% не са съгласни да жертват каквото и да било за справяне със заразата.
ИЗВОД:
Същите 20-22% кофти хора ги има и тука във форума. Това в общия случай са кръчмарите и пияниците от кръчмарската тема, които са си въобразили, че напиването като свиня е героизъм. Също така е героизъм да се плюе правителството, независимо какви мерки взема. Важното е да се плюе наляво и надясно, защото това е героизъм. Героизъм е и да се ходи без маска, защото така ще се изтребят колкото се може повече бабички, което също се счита за героизъм. Срам и позор, че такива отрепки дават тон на обсъжданията както в обществото, така и в този форум.
Вървим към светлото бъдеще
И овцата блее преди да я заколят, ние сме безмълвни червеи и безропотно се самоубиваме, някои даже пляскат на палачите ниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Абе точно вие комунягите и русоробите да говорите за свобода?? Все едно канибал да говори за човешки права. Ми Простака от Банкя си е ваш човек, какво се оплаквате, работи по-добре за руските интереси отколкото Курнелия и резидента.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНяма да се примиря да ми наложат хомот, няма да се примиря вече да ми отнемат правото на свободен живот, свобода на словото, свобода да определям сам къде да отида и какво да правя. Ще бъда активно против отнемането на свободата МИ.
Пък вие, както искате.
Но няма защо, меко казано, и ни правят на маймуни и нас, малкото останали хора – с помощта на хоруфцесвинете, даже с пагони и фуражки на черепа да са, пак са полуживотни-полухора – с най-лошото на животните и хората... щот така им е най-лесно.
https://www.youtube.com/watch?v=gOqblSqx_VILast edited by 78-10; 11.04.2020, 14:26.
Коментар
-
И да му кажа на треперещият от страх Матеев:
Матеев, не пия! Дори не помирисвам алкохол, щото така съм решил от близо две години. А наркотици не съм употребявал никога през живота си. Ама ти Матееев сигурно си пушиш "тревичка"? Заради нея ли ти се привиждат тия страхотии?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Сигурно. Няколко години не пишех във форума (основно пишех в Политика), но винаги съм го следил. Не пишех защото се примирих до известна степен със завладялата ни простотия на Простака от Банкя. Щото прост народ като българския сам си е избрал да го управлява простак.
Няма да се примиря да ми наложат хомот, няма да се примиря вече да ми отнемат правото на свободен живот, свобода на словото, свобода да определям сам къде да отида и какво да правя. Ще бъда активно против отнемането на свободата МИ.
Пък вие, както искате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Гигов, май им правиш конкуренция с надъхването
Пък вие, както искате.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕто резултатите от една анкета:
https://news.bnt.bg/news/77-ot-balga...48305news.html
ПОЛОЖИТЕЛНО:
77% от хората подкрепят действията на правителството.
78% от хората са готови да жертват някои свои човешки права, ако това ще помогне за справяне със заразата.
ОТРИЦАТЕЛНО:
Само 22% не одобряват действията на власта
Само 20% не са съгласни да жертват каквото и да било за справяне със заразата.
ИЗВОД:
Същите 20-22% кофти хора ги има и тука във форума. Това в общия случай са кръчмарите и пияниците от кръчмарската тема, които са си въобразили, че напиването като свиня е героизъм. Също така е героизъм да се плюе правителството, независимо какви мерки взема. Важното е да се плюе наляво и надясно, защото това е героизъм. Героизъм е и да се ходи без маска, защото така ще се изтребят колкото се може повече бабички, което също се счита за героизъм. Срам и позор, че такива отрепки дават тон на обсъжданията както в обществото, така и в този форум.Нещата от живота, споделяне на емоции и т,н. Из други теми се пие повече
Не е препоръкаLast edited by precakanoto; 11.04.2020, 14:19.
Коментар
-
«...Деликатният момент е, че не само няма самолет, но и самият тест нито е патентован, нито е преминал през клинични изпитвания.
“Труд” се обърна към експерти, които анализираха твърденията на химика, живеещ в САЩ. Българските вирусолози и микробиолози бяха категорични, че няма как коронавируса да се диагностицира чрез издишвания въглероден диоксид. А това показва, че Мермерски ни предлага една шарлатания!»
https://trud.bg/шашмата-тест-мермерски/
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение...Ето как нарастват откритите заразени от 8 март насам, числата показват новооткритите случаи на зараза:
4,1,1,1,16,8,10,10,11,19,11,13,22,36,24,14,17,24,2 2,29,38,15,13,40,23,35,28,18,28,18,28,16,25,17
Какво ни показват простичките числа?Това ще е щастливо събитие
ps..ъъ,,,"Простичките числа" са 1/3 от изброените.
Това ни показва, че %-тът е голям,, поради малкия диапазон
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Отработвахме химическа атака,а не бактериологична война!Още тогава знаехме,че там ще спечели този който нанесе изпреварващ удар,а ако е жертва ще съхрани голяма част от личния състав в следващите няколко часа!
А короната е класическо бактериологично оръжие с огромен периметър на забавено действие през което време става рехимизация(мутация) и оттам нататък времето за реакция е Нула,респективно и мерките за защита са излишни.
И при първа възможност да се подновят защитните средсва с по висок клас (като се използва спечеленото време от заключването да се натрупа такава екипировка....)
Тези висок клас маски не са космическа технология - ако имах власт щях да търся възможност да си ги правя за цялато населени както показах тези кърпите с който постигат поне N95 eфективност (следва да не са сложни за завод)
https://www.dailymail.co.uk/news/art...made-PPEs.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПаникьорите се надъхват ли надъхват с някакви "анкети", поръчкови естествено. Лижат задника на властта, тя им плаща и анкетите са каквито ги повъчват.
Аз пък до сега не съм говорил с някой, който да не е възмутен от простотиите на правителството. Къде ги виждате тези подкрепи?
Ама платените паникьори драскат ли драскат.
Ауууу, един на 10 000 заразен! Ауууу, колко страшно. Ауууу всеки ден умира по един човек! Ауууу колко страшно!
Ама че в България ВСЕКИ ден умират средно по 250 човека, ей тъй, щото това си е природен закон- да живееш и да умреш, това за зомбираните апокалиптоси нищо не значи. Броят всеки умрял я от рак, я от бъбреци за умрял от вируса, щото го имали.....
И един се готви да живее вечно, щото след 20-30 години щели да удължат живота до 150г, а за тия 70 допълнителни щели да открият лек за безсмъртие....
Идиоти всякакви.Last edited by precakanoto; 11.04.2020, 14:07.
- 1 like
Коментар
Коментар