Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
не се кахъри нищо няма да се случи август месец ако ще и по 200 чиляка на ден да откриват, виж октомври може и да затворят за малко отново овцете в кошарата
ся не знам по колко ти плащат ама аз ще ти платя повече ако поне за 1 месец спреш да драскаш тука, добра оферта ше ти направя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИ как разбра от какво ще умра - хвърля боб, излива олово или любимия ти Бог ти го прошепна на ухото? А същия този бог каза ли ти, че от простотия също се умира? Като например да пикаеш в контакта или да не се пазиш от коронавируса .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Има и други частни лаборатории, които правят тестове. Предполагам, че Премиерът вече си е направил PCR.
Равновесие, с ръка на сърцетоси признавам, че излезе прав за доста неща, които написа в началото на водене на дискусията. Сега остава да споделиш колко кила качи, докато се търкаля по диваните и фотьойлите при карантината?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Мангъров винаги е на линия, нали там си пускат.
Равновесие, с ръка на сърцетоси признавам, че излезе прав за доста неща, които написа в началото на водене на дискусията. Сега остава да споделиш колко кила качи, докато се търкаля по диваните и фотьойлите при карантината?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
не се кахъри нищо няма да се случи август месец ако ще и по 200 чиляка на ден да откриват, виж октомври може и да затворят за малко отново овцете в кошарата
ся не знам по колко ти плащат ама аз ще ти платя повече ако поне за 1 месец спреш да драскаш тука, добра оферта ше ти направя
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМалоумници са тези които си мислят че може да се скрият от Бог.Малоумници са тези дето си мислят че са подчинили Природата....Който трябва да умре ще умре.Това не е твоя работа....Ти обаче ще умреш от страх
Коментар
-
Ден година храни, не съм кат теб всеки ден по-многоЩе почакам няколко седмици и ако затворят населението по къщите ще влеза да напиша "Аз казах ли ви". Ако ням мерки и се препълнят болниците - пак - "Аз казах ли ви". В общи линии варианта да не се случи нито едното нито другото през август е нищожна.
Коментар
-
то кат гледам и ти си на линия, днес цял ден кибичиш в темата, изкара за 1 пица с кока колаЩе почакам няколко седмици и ако затворят населението по къщите ще влеза да напиша "Аз казах ли ви". Ако ням мерки и се препълнят болниците - пак - "Аз казах ли ви". В общи линии варианта да не се случи нито едното нито другото през август е нищожна.
Коментар
-
Мангъров винаги е на линия, нали там си пускат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не го мисли Слънцето. При първото кихване от негова страна и всички светила на медицината ще го скъсат от тестове е прегледи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Гледам че тука има много народ без работа.Утре почвам да вадя картофите.Да идват да помагат от мен хубава салата хубаво сирене и вода от герана.Като им изпотя гъзъ ше забравят за короната
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми проклет съм си, за мен това е пр вирус - виждаме какви мерки "спазва" властта, особено в лицето на БХ, а Той (да се свети името Му) следва да е най-запознат с грипчето, нали? Това е информиран избор. Та гледаме мача, пък да видим
Наздраве, тнм!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Май се напика
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе следваме шведския още седмица, две, след това най-вероятно пак по къщите. Иначе болниците в София ще се напълнят през август. То дали има или няма ограничения не е само желание на Бойко, а и възможности за справяне с проблема. А такива възмижности София няма при експоненциален ръст. Да не бяха пускали нощните заведения и мачовете, можеше и да се закрепи положението, но в момента това е вече невъзможно.
- 1 like
Коментар
Коментар