IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ся, нашта размяна на коментари с Равновесие е още от зората на тарапаната.

Като начало нещата тръгнаха от сформирането на щаба. Аз си мислех, че той ще се базира на Плана за действие при бедствия и аварии. Оказа се, че има и такъв за пандемии. Равновесие изрази съмнение, че дори и да има такъв план, той едва ли ще ефективен, а щабът няма да се справи, само ще шашка народа. Ами, точно така се получи.

След това, изказа становище, че у Италията ще стане ужасТ и че Римската империя няма да са справи със ситуацията, за разлика от Поднебесната. Щото у Китай ръкавицата ще е желязна, а у Италия - кадифена /това е моя интерпретация на думите му/

Сред общото мрънкане на форумците написа, че след края на март държавите у Европа една по една ще започнат да налагат карантини и ограничения и това ще доведе до огромни финансови загуби. Подир него и други писаха в тази насока, ама той беше първи.

Младежът имаше и други прозрения, обаче ми се губят, пък мразя да се напъвам, както отдавна знаеш.
    Наздраве!
    Остави го това "Младежът". Той си е част от структура и всичко, което е прозрял е снесено като част от информационната обработка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Аз съм в планина, махнах се от София още след блокадите по великден, реших че глупостите на управляващите, ще затваряме, няма да затваряме, ще има мерки няма да има мерки, повече няма да им ги търпя И сега гледам да подържам форма с рязане и сечене на дърва.
      Сал в теб ми беше надеждата относно тапицирането на кокола. Нали спомена преди време, че си застопорил пред телевизора, мааш чипс и пиеш бира /или нещо от сорта/.

А какво излиза!? Пак си решил да връщаш рокерския имидж на дневен ред.
      Наздраве!

П.П. С планината и дървата съвсем ме загуби кат читател - това там мечки, буболечки, чист въздух, поточета, канадски дървосекачи ..., тцъ - твърде ми е далечно
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Кои неща е познал равновеско, че аз освен глупотевини на макс с "яко ще измирате, ама яко", друго не съм прочел. Като това за якото измиране го слушаме след всяко "действие на малоумните, смъртожадни софиянци" - като се почне от Великден, мине се през гергьовден, падането на блокадите и чак до днес. Все ще е след 2 седмици, след 3 седмици, ама то понеже, обаче, защото и става като в онази песен за "последния валс" - дума дупка не прави, нали, с път на изток вървим към Европа....

та така - досега няма една вярна прогноза, поправи ме, ако греша.
        Наздраве, тнм!
        Ся, нашта размяна на коментари с Равновесие е още от зората на тарапаната.

Като начало нещата тръгнаха от сформирането на щаба. Аз си мислех, че той ще се базира на Плана за действие при бедствия и аварии. Оказа се, че има и такъв за пандемии. Равновесие изрази съмнение, че дори и да има такъв план, той едва ли ще ефективен, а щабът няма да се справи, само ще шашка народа. Ами, точно така се получи.

След това, изказа становище, че у Италията ще стане ужасТ и че Римската империя няма да са справи със ситуацията, за разлика от Поднебесната. Щото у Китай ръкавицата ще е желязна, а у Италия - кадифена /това е моя интерпретация на думите му/

Сред общото мрънкане на форумците написа, че след края на март държавите у Европа една по една ще започнат да налагат карантини и ограничения и това ще доведе до огромни финансови загуби. Подир него и други писаха в тази насока, ама той беше първи.

Младежът имаше и други прозрения, обаче ми се губят, пък мразя да се напъвам, както отдавна знаеш.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

може да е иманярин и да търси злато в горите и планините толкоз време, копа дупки и тренира Може и да прибира само наеми некви или мама и тати да му изпращат кинти
          Търси - грънци! Тоест керамика. Порцелан, демек...
          Пък в грънците... ми каквото има!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Много ми е интересно с какво се прехранваш..Само не с басните за акциите
            може да е иманярин и да търси злато в горите и планините толкоз време, копа дупки и тренира Може и да прибира само наеми некви или мама и тати да му изпращат кинти
            Last edited by Асо Пика; 07.07.2020, 20:51.

Коментар

Аз съм в планина, махнах се от София още след блокадите по великден, реших че глупостите на управляващите, ще затваряме, няма да затваряме, ще има мерки няма да има мерки, повече няма да им ги търпя И сега гледам да подържам форма с рязане и сечене на дърва.
              Много ми е интересно с какво се прехранваш..Само не с басните за акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Това ли е модният израз за разумните хора - УМИРАТ ОТ СТРАХ?

Ти като работиш с тока не се ли пазиш, или връзваш жиците под напрежение с голи ръце? Ако се пазиш - значи ли, че умираш от страх? Ако си слагаш колана в колата - значи ли, че умираш от страх? Скачаш ли без парашут от самолета или предпочиташ с парашут, защото умираш от страх? Слагаш ли си презерватив, защото умираш от страх? Да продължавам ли, за да разбереш, че само идиотите са тези, които "не умират от страх" съгласно твоята класификация?

Разума и предпазливоста не са "умиране от страх", както и малоумието и идиотщината не са "смелост".
                Пазя се разбира се.При работа с тока има правила за безопастност има квалификационни групи и се знае кой какво може да върши.Освен това всяка работа се извършва с наряд.В този наряд са описани мерките за безопастност хората които ще работят и лицата които са отговорни за изпълнение на мерките..Всяка година се полага изпит за квалификация това не е като да си герпаджиски бизнесмен.Мен от тока никога не ме е било страх щото знам как да се пазя.Страхът е там където е невежеството.Колан си слагам за да не ме глоби кат иначе не бих сложил.С парашут не скачам и нямам страх.Не еба с презервативи никога не съм ползвалподобна идиотия и няма да ползвам.Иначе ставаш за дървен философ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ти като работиш с тока не се ли пазиш, или връзваш жиците под напрежение с голи ръце? Ако се пазиш - значи ли, че умираш от страх? Ако си слагаш колана в колата - значи ли, че умираш от страх? Скачаш ли без парашут от самолета или предпочиташ с парашут, защото умираш от страх? Слагаш ли си презерватив, защото умираш от страх? Да продължавам ли, за да разбереш, че само идиотите са тези, които "не умират от страх" съгласно твоята класификация?

Разума и предпазливоста не са "умиране от страх", както и малоумието и идиотщината не са "смелост".
                  Я кажи сега Бойко идиот и малоумник ли е или страхливец че не слага маска и разнася вируса из цяла България?
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• За стадния имунитет Резултатите от финалната фаза на национално проучване за антитела показва, че едва 5,2% от населението на Испания е било изложено на коронавируса, въпреки 28-те хиляди мъртви, обявиха здравни представители. Във Франция – само 4,4%

Та само макс 1 от 10 ги откриват че са болни.
                    За Испания и Франция и 1 от 10 умират - демек макс 1% смъртност.
                    Има едно голямо НО - никой не може да каже колко формират антитела при заразяване.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ти го прие буквално...Имах впредвид че всеки ден умираш от страх да не се заразиш...Е рано или късно ще се срещнеш с тая гад...

Last edited by Mateev; 07.07.2020, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

най - добре не се прибирай в града поне до Деня на Страшния Съд
                        Ако правят това което ти искаш, октомври може и да се върна. До тогава ще са го изкарали почти всички в София

Коментар

най - добре не се прибирай в града поне до Деня на Страшния Съд

Коментар

Има и други частни лаборатории, които правят тестове. Предполагам, че Премиерът вече си е направил PCR.

Равновесие, с ръка на сърцето си признавам, че излезе прав за доста неща, които написа в началото на водене на дискусията. Сега остава да споделиш колко кила качи, докато се търкаля по диваните и фотьойлите при карантината?
                            Наздраве!

Коментар

Има и други частни лаборатории, които правят тестове. Предполагам, че Премиерът вече си е направил PCR.

Равновесие, с ръка на сърцето си признавам, че излезе прав за доста неща, които написа в началото на водене на дискусията. Сега остава да споделиш колко кила качи, докато се търкаля по диваните и фотьойлите при карантината?
                              Наздраве!
                              Кои неща е познал равновеско, че аз освен глупотевини на макс с "яко ще измирате, ама яко", друго не съм прочел. Като това за якото измиране го слушаме след всяко "действие на малоумните, смъртожадни софиянци" - като се почне от Великден, мине се през гергьовден, падането на блокадите и чак до днес. Все ще е след 2 седмици, след 3 седмици, ама то понеже, обаче, защото и става като в онази песен за "последния валс" - дума дупка не прави, нали, с път на изток вървим към Европа....

та така - досега няма една вярна прогноза, поправи ме, ако греша.
                              Наздраве, тнм!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не го мисли Слънцето. При първото кихване от негова страна и всички светила на медицината ще го скъсат от тестове е прегледи.
                                Все пак не е безмъртен...Те светилата се скъсват за всеки с пари..но това не ги прави по добри.Бог е който решава.

Коментар

Working...
                                X