IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Въпросът е с неговите късогледи приказки, колко глупака е убедил да не спазват мерките и те колко зараза са ръсили през последните седем месеца. Вредата не е малка.
    Вероятно е точно така.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Ето една критична статия за Мангъров, в която го обявяват за социопат. Интересното в статията е, че има подозрение, че бръщолевенето на простотии от Мангъров има политически отенък и може би политическа поръчка. Истинската цел е да бъдат спечелени в предстоящите избори гласове от близо 1, 5 милиона българи, които смятат, че са жертви на световна конспирация.

Цитат:
      "Няма как да не отбележим, че социопатията на “инфекциониста” се хареса и на провалилите се протестъри. Негови статуси, често се тиражираха от тях в мрежата. Но паленето и късането на маски на Орлов мост, се превърна в техен самоубийствен автогол."

https://www.monitor.bg/bg/a/view/man...potreba-231965
      Има хора които се нуждаят от конспирация за да съществуват. Необходима е, нищо не е без контрол, винаги има заговор, плот, контрол, мистика...параноичните състояния са норма, но и патология когато вземат връх и приемат налуден характер. Пример параноидната шизофрения. Животните не страдат от подобни състояния. Виждаш че мозъкът доста пречи, освен че помага.
      Казал съм ти че Матряла е много и преобладава (Орлов мост и маските са малък детайл от щрихите които рисуват образа на Матряла). Докато не му удари живота личен шамар. За малко спира и пак е матрял.
      Last edited by bulgarian lev; 31.10.2020, 01:53.

Коментар

Някой доста в началото отбеляза, че има разлика между инфекционист и епидемиолог и разликата е, че епидемиологът борави с математика и статистически модели. Навремето позната лекарка ми разказа, че начело на всички доктори на най-високо правителствено ниво винаги е бил назначаван именно епидемиолог.

С това дискусията приключва. На този господин са му харесали камерите. Наполеонов комплекс.
        Жена ми е епидемиолог. Епидемиологията изучава заболеваемост, структура на заболеваемост, вектори, предаване, епидемиологичен процес, фактори, механизми, възприемчивост, ход на инфекциозния процес (има епидемиология и на неинфекциозни заболявания обаче), превенция, епидемичен процес и контрол, профилактика, имунизация - пасивна, активна, дезинфекция, дезинсекция, дератизация....и още има ама не съм епидемиолог.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Понякога си мисля че всичко е част от играта и информацията, начина и на поднасяне. Може да му е позволено и даже с инструкции да говори така - баланс, противовес. Да има и контрапозиция, инак народут щеше да избръмчи отричайки всичко. Това е еволюционно заложено, да не приемаме факти и нови неща, когато са лоши особено. Това не помага, но съхранява.
          За пореден път казвам да прочетат Йовковия разказ ,, През чумавото"...именно това се акцентира в разказа - човешкия гений да не приема, отрича и оптимизма да надделява. Това съхранява, животът се движи от тези сили. Но бурята връхлита и нищо не може да я спре.
          Въпросът е с неговите късогледи приказки, колко глупака е убедил да не спазват мерките и те колко зараза са ръсили през последните седем месеца. Вредата не е малка.

Коментар

• Ето една критична статия за Мангъров, в която го обявяват за социопат. Интересното в статията е, че има подозрение, че бръщолевенето на простотии от Мангъров има политически отенък и може би политическа поръчка. Истинската цел е да бъдат спечелени в предстоящите избори гласове от близо 1, 5 милиона българи, които смятат, че са жертви на световна конспирация.

Цитат:
            "Няма как да не отбележим, че социопатията на “инфекциониста” се хареса и на провалилите се протестъри. Негови статуси, често се тиражираха от тях в мрежата. Но паленето и късането на маски на Орлов мост, се превърна в техен самоубийствен автогол."

https://www.monitor.bg/bg/a/view/man...potreba-231965
            Last edited by Mateev; 31.10.2020, 01:32.

Коментар

И аз. Всяка безотговорност и нарцисизъм си има граници.
              Понякога си мисля че всичко е част от играта и информацията, начина и на поднасяне. Може да му е позволено и даже с инструкции да говори така - баланс, противовес. Да има и контрапозиция, инак народут щеше да избръмчи отричайки всичко. Това е еволюционно заложено, да не приемаме факти и нови неща, когато са лоши особено. Това не помага, но съхранява.
              За пореден път казвам да прочетат Йовковия разказ ,, През чумавото"...именно това се акцентира в разказа - човешкия гений да не приема, отрича и оптимизма да надделява. Това съхранява, животът се движи от тези сили. Но бурята връхлита и нищо не може да я спре.
              Last edited by bulgarian lev; 31.10.2020, 01:26.

Коментар

Заради него и с приятели се счепках, защитаваха го. И на тях така им се е искало. Но при мен логиката и фактите са железни. Част от работата ми - проф деформация. Отрицание никога по никакъв повод, истината е такава каквато е. Колкото и да горчи.
                Някой доста в началото отбеляза, че има разлика между инфекционист и епидемиолог и разликата е, че епидемиологът борави с математика и статистически модели. Навремето позната лекарка ми разказа, че начело на всички доктори на най-високо правителствено ниво винаги е бил назначаван именно епидемиолог.

С това дискусията приключва. На този господин са му харесали камерите. Наполеонов комплекс.

Коментар

Наполеонов комплекс. Класика. Вече му е време да се скрие в миша дупка.
                  Заради него и с приятели се счепках, защитаваха го. И на тях така им се е искало. Но при мен логиката и фактите са железни. Част от работата ми - проф деформация. Отрицание никога по никакъв повод, истината е такава каквато е. Колкото и да горчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Той Мангъров продължава да плямпа глупости до ден днешен, и аз се чудя защо все още не е тикнат в затвора. Освен че е голям некадърник като инфекционист, е голям некадърник и като ловджия ...

Докато Мангъров вдигне пушката, прасето избяга

https://www.marica.bg/tema-v-razviti...praseto-izbqga
                    И аз. Всяка безотговорност и нарцисизъм си има граници.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ма нали нямаше места в болниците????!!!!Как така за тая дебелогъзата намериха и то във ВМА?Докато за тях е така а за нас иначе не чакйте здравна реформа.Мършата му с мърша за нея няма ли Бърза помощ и разкарване по болници докато пукне
                      Ааааа аз само съобщавам новината. За твое успокоение и при мен са същите политически ... ерзац кафета. Това си е глобална трагедия с така наречените “политически елити”.

Коментар

Айде, в началото повечето тук го защитаваха в изказванията. Казах ви че плямпа глупости, така му се е искало и да бъде различен в мненията си.
                        Той Мангъров продължава да плямпа глупости до ден днешен, и аз се чудя защо все още не е тикнат в затвора. Освен че е голям некадърник като инфекционист, е голям некадърник и като ловджия ...

Докато Мангъров вдигне пушката, прасето избяга

https://www.marica.bg/tema-v-razviti...praseto-izbqga

Коментар

Айде, в началото повечето тук го защитаваха в изказванията. Казах ви че плямпа глупости, така му се е искало и да бъде различен в мненията си.
                          Наполеонов комплекс. Класика. Вече му е време да се скрие в миша дупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                            Цената на мангъритета вече е ясна,
                            всички държави официално установили ковидни:
                            - над 400х. имат +10х. мъртви над обичайното (изклч. е Бангладеш)
                            - над 800х. имат +30х. мъртви над обичайното
                            - над 4,83млн. имат +120х. мъртви над обичайното (това беше %-та за бг, мечтан от мангъров)

Поздрави на оптимистите, де мислят, че при масова зараза България ще се справи по-добре от тия 20 държави от всички континенти ...
                            ~500млн. теста има зад тия резултати, големите флуктуации по възраст местни особености и всякакви локуми, изчезват някъде около 300х. установен заразен (нямам идея защо)
                            Има една приказка: кат видиш дебелия и ,,уке Цветко" ще речеш. ...май е от Монтанския край.
                            Last edited by bulgarian lev; 31.10.2020, 01:12.

Коментар

• Цената на мангъритета вече е ясна,
                              всички държави официално установили ковидни:
                              - над 400х. имат +10х. мъртви над обичайното (изклч. е Бангладеш)
                              - над 800х. имат +30х. мъртви над обичайното
                              - над 4,83млн. имат +120х. мъртви над обичайното (това беше %-та за бг, мечтан от мангъров)

Поздрави на оптимистите, де мислят, че при масова зараза България ще се справи по-добре от тия 20 държави от всички континенти ...
                              ~500млн. теста има зад тия резултати, големите флуктуации по възраст местни особености и всякакви локуми, изчезват някъде около 300х. установен заразен (нямам идея защо)

Следващия път Мангъров ако пак запелтечи за стадни зарази, то човека вече умишлено иска мин. +30х.мъртви в България....
                              Last edited by satz; 31.10.2020, 01:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ма нали нямаше места в болниците????!!!!Как така за тая дебелогъзата намериха и то във ВМА?Докато за тях е така а за нас иначе не чакйте здравна реформа.Мършата му с мърша за нея няма ли Бърза помощ и разкарване по болници докато пукне
                                +100

Не вярвах че някога ще ти дам лайк, но сега го направих с чиста съвест.

Коментар

Working...
                                X