Първоначално изпратено от blqblq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
По-добре е да ти наложат 45 години червено управление от Москва, което остави хиляди трупове по време на управлението си.
Така че айде моля, не ми хвали алтернативата.
Last edited by X_Y; 25.11.2020, 09:44.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеОтносно изборите проф. Михаил Константинов днес го каза "Важно е да се чете Конституцията", другото са алабализми.
Мандатът на правителството свършва на 26 Март. Избори трябва да се насрочат в рамките на 2 месеца. Най-късната възможна дата е 23 Май (Неделя).
До 23 Май има прекалено много време, времето ще се стопли, силата на вируса ще намалее.
Знаеш ли какво гласи чл.64 от Конституцията?
Чл. 64.
(1) Народното събрание се избира за срок от четири години.
(2) В случай на война, военно или друго извънредно положение, настъпили по време или след изтичане на мандата на Народното събрание, срокът на неговите пълномощия се продължава до отпадането на тези обстоятелства.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Труповете не зреят, те гният. Българският народ е труп.
В противен случай нямаше да избере този простак да го управлява. И то цели 10 години.
Така че айде моля, не ми хвали алтернативата.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Споко, избори ще има. А Боко е мека китка, че не наложи по твърди мерки до сега. За добро или за лошо тука освен комунягите другите не използват сила, чакат народа да узрее.
Труповете не зреят, те гният. Българският народ е труп.
В противен случай нямаше да избере този простак да го управлява. И то цели 10 години.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Относно изборите проф. Михаил Константинов днес го каза "Важно е да се чете Конституцията", другото са алабализми.
Мандатът на правителството свършва на 26 Март. Избори трябва да се насрочат в рамките на 2 месеца. Най-късната възможна дата е 23 Май (Неделя).
До 23 Май има прекалено много време, времето ще се стопли, силата на вируса ще намалее.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Колега, добивам усещането, че ти си умен, а всички, които не споделят мнението ти по подразбиране НЕ са умни!
Възможно ли е ти да НЕ си умен, а другите да са умни всъщност? Не казвам, че е така в никакъв случай, просто не трябва да изключваме и подобна хипотеза!
Кой е умен няма значение. Важното е кой си залага гъза. Демек ако проповядваш нещо - вземи го направи.
Аз проповядвам, че вируса е опасен и единствения начин е превенция - няма здравна система в Света, която да издържи и това се видя пролетта много ясно в повечето Западни държави и САЩ.
Ти ако проповядваш че вируса не е опасен, иди се зарази и ги прекарай и си живей живота без да се пазиш, но поне пази другите. Щото аз пазя себе си и другите.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
И изводът е:
Никакви избори нито напролет, нито догодина, нито по-догодина. Да си ни управлява простата банкянска Тиква, евем ти демокрацията! Ура за ГЕРБ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеbota156, личните ми наблюдения сочат следното:
1. Преобладаващата част от населението е за въвеждане на мерки стига да не ги касаят лично тях.
2. Веднъж въведени правилата са нещо което другите трябва да спазват.
3. Поради гореизложените причини на правителството не му стиска да направи това, което трябва да разреши проблема с вируса.
4. Опозицията, президентството и засегнати от държавата олигархични кръгове атакуват всяко действие на държавните институции за да извлекат политически изгоди. В случай, че държавата направи правилното атаката ще е срещу него да се харесат на хората по точки едно и две. В случай, че държавата не направили правилното за да се хареса на хората по едно и две то въпросните структури ще атакуват защо не е направено правилното нещо.
5 В резултат имаме кашотина. Нещата не вървят и всеки обвинява другите.
6. Тъй като проблемите по точки от едно до четири са във всички слоеве на обществото когато го напиша всеки който се разпознае някъде решава, че съм от другите и ме обвинява за сатана. С времето съм бил обвиняван за всякакъв но това не оспорва здравата логика зад така описаните събития.
Та аз бих бил за това да се направи правилното нещо без значение, че на хората по точка 1 и 2 няма да им хареса. Без да ми пука, че опозицията, президентство и мафиотски структури, които губят позиции ще ме атакуват за правилни действия и ще загубя изборите. Ама аз затова и съм борсов спекулант а не политик. Щото ще направя три пъти полезните неща и системата ще ме изплюе. После до живот няма да видя политика. Така че имайки предвид така изложените неща е добре да се съобразим с реалностите и възможностите.
Преди за пореден път малоумно да ме обвините че съм гербер защото намесвам и опозицията и обществото мога да ви кажа, че с голяма доза на увереност съм склонен да вярвам, че в опозиция ГЕРБ биха се държали по сходен начин като Корнелия и Мая Манолова сега. Ясно е, че няма как да достигнат непочтеността им но биха се доближили доста близо до това. Просто така работи системата.
Мисля че позицията ми е била ясна във времето. А това, че има една група лумпени, които отричат да има вирус е изобщо извън коментар. Те са с личностни и когнитивни разстройства. За съжаление не съм специалист да ги разпозная точно и да им помогна.
така, че бота къде видя да съм искал да прилагам насили върху дечица. Вие политическите тролове съвсем се оливате.
Не е ли по добре държавата да похарчи 1млрд МЕСЕЧНО да лекуват хората, отколкото да се правят на лили иванова и да загубим 2 пъти повече ПРЕКИ ЩЕТИ. Косвените са 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ - стрес, псувни, ядове ....
2. Решението на проблема НЕ Е КРИЕНЕ И ЗАТВАРЯНЕ. РЕШЕНИЕТО Е ЛЕКУВАНЕ на болните, тестване на контактните и карантиниране на леките случаи или безсимптомни.
Решение на проблема е и изследване КАКВО СТАВА, как се развива епидемията - има ли, няма ли. За това трябват 1млн седмично. Ако искат по райони 10млн.
Правилата НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНА ЛОГИКА. Ще пикаем в единия край на басейна, а в другия ще серем. По средата ще е чисто !?!?!?
3. Причината да е така че ТИКВАТА решава, с който крак стъпи първо на земята или на която буза спал това ще е.
4. Опозиция да си - по лесно от това да критикуваш еднокнижен че е малоумен и прави само глупости НЯМА.
5. В резИлтат имаме печални резултати и мазало видим от космоса.
Щом политическата система произвежда измамници и крадци - АМИ ТРЯБВА ДА СМЕНИМ СИСТЕМАТА.
ЗА децата - ЗА МЕРКИТЕ СИ. Значи си за УНИЩОЖАВАНЕ НА ДЕЦАТА - 2ра година. Те няма да се научат да пишат и четат като пропуснат 1 и 2-ри клас, еле малцинствата дето са по емнайсе в 1 къща с едно таблетче евентуално
Хората побесняха, пръскат моловете, щурмуват банкоматите! - (zabulgaria.eu)
РеЗилтат от поредната малоумна мяркаLast edited by bota156; 24.11.2020, 23:01.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не е така. Минаването на 3000 си излезе миналия вторинк. Сега излезе приближаването до 4000. И това е доста повече от силен грип. Не мисля че някога е имало толкова висока смъртност в България изобщо. А ще става все по-високо това числоНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеОБАЧЕ незнайно защо днес, на същия ден, излязоха данни за смъртността за ОЩЕ една седмица, което не се беше случвало до сега. Никога до сега. Как така преди не можеше да се дадат данни за преди 8 дни, а сега може??? Нещо странно има в това!
Фалшифицираха изборите, ти се чудиш за НСИ ;;
Ама не бяха ли и предварителни тези данни, тоест - неверни ;;
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение.... Следва въпроса дали държавата трябваше да приложи ефективна репресия срещу хора тип Майк Флорида за да спаси живота на другите. ...
жалко че не може такава да приложи
Тъпакът разбира само от сила. Е и мангъра къв стана внимателен, след като колежката му публично го ошамари...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеbota156, личните ми наблюдения сочат следното:
1. Преобладаващата част от населението е за въвеждане на мерки стига да не ги касаят лично тях.
2. Веднъж въведени правилата са нещо което другите трябва да спазват.
3. Поради гореизложените причини на правителството не му стиска да направи това, което трябва да разреши проблема с вируса.
4. Опозицията, президентството и засегнати от държавата олигархични кръгове атакуват всяко действие на държавните институции за да извлекат политически изгоди. В случай, че държавата направи правилното атаката ще е срещу него да се харесат на хората по точки едно и две. В случай, че държавата не направили правилното за да се хареса на хората по едно и две то въпросните структури ще атакуват защо не е направено правилното нещо.
5 В резултат имаме кашотина. Нещата не вървят и всеки обвинява другите.
6. Тъй като проблемите по точки от едно до четири са във всички слоеве на обществото когато го напиша всеки който се разпознае някъде решава, че съм от другите и ме обвинява за сатана. С времето съм бил обвиняван за всякакъв но това не оспорва здравата логика зад така описаните събития.
Та аз бих бил за това да се направи правилното нещо без значение, че на хората по точка 1 и 2 няма да им хареса. Без да ми пука, че опозицията, президентство и мафиотски структури, които губят позиции ще ме атакуват за правилни действия и ще загубя изборите. Ама аз затова и съм борсов спекулант а не политик. Щото ще направя три пъти полезните неща и системата ще ме изплюе. После до живот няма да видя политика. Така че имайки предвид така изложените неща е добре да се съобразим с реалностите и възможностите.
Преди за пореден път малоумно да ме обвините че съм гербер защото намесвам и опозицията и обществото мога да ви кажа, че с голяма доза на увереност съм склонен да вярвам, че в опозиция ГЕРБ биха се държали по сходен начин като Корнелия и Мая Манолова сега. Ясно е, че няма как да достигнат непочтеността им но биха се доближили доста близо до това. Просто така работи системата.
Мисля че позицията ми е била ясна във времето. А това, че има една група лумпени, които отричат да има вирус е изобщо извън коментар. Те са с личностни и когнитивни разстройства. За съжаление не съм специалист да ги разпозная точно и да им помогна.
така, че бота къде видя да съм искал да прилагам насили върху дечица. Вие политическите тролове съвсем се оливате.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Да, днес излезе смъртността по седмици и както обикновено я дават със закъснение от 15-16 дни. Поне така е от 7-8 месеца, откато я следя. И смъртността наистина е висока, както при силен грип.
ОБАЧЕ незнайно защо днес, на същия ден, излязоха данни за смъртността за ОЩЕ една седмица, което не се беше случвало до сега. Никога до сега. Как така преди не можеше да се дадат данни за преди 8 дни, а сега може??? Нещо странно има в това!
Коментар
�
Коментар