Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Изглежда твърде логично имайки предвид първоначалната цел
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Положението не е розово, но във видеото имаше само глупости. Липсват каквито и да било доказателства. Бих приел или поне обмислил всичко разумно и логически издържано, дори когато липсват материални потвърждения, но това е или патология, или откровена манипулация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ако излезе прав чака ни ужасно бъдеще.
- 3 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
От бюджета, Тато, от бюджета/ няма персонална отговорност, затова пък има колективна безотговорностРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 1 like
Коментар
-
Д-р Вернон Колман анализира случващото се днес още от началото на 2020 от медицинска и човешка гледна точка.Last edited by neon7; 14.04.2021, 18:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеСлед 22 дена в болница вече съм си вкъщи и дишам самостоятелно.
Дооста тежичко го изкарах. Има няма 15-16кг надолу за няма и месец - ръцете и краката са ми само провиснала кожа и кости.
Абе направо си извадих късмет че имаше и хора които уж бяха по добре ама не се пребориха.
На петия ден вкъщи загубих всякакви сили и припаднах. Губи се много рязко сатурация. И кислородния екстрактор от 5л не може да помогне
Смешна помощ дойдоха за 30 мин - нямало места и щот не съм ял съм припадал!?!
Естествено сам си реших проблема - частна линейка (познат ми е, карал ме е 6-7 пъти) и си уредих в 3 болници - ВМА, Иван рилски и Токуда. Там уреди братчеда да влезе и баща ми с мене - да сме заедно и да ни е по спокойно.
Влязох с летящ старт - свалиха ме от носилката и кислорода, сложиха ме на инвалидния стол, докато им кажа че припадам и линейкаджията се беше яко притеснил и той ги натискаше и изкъртих стола - още имам огромни синини. Не повече от 3-4 секунди може би - чувах как викат и суматохата.
Сложиха ме на 15 кислород и от 71 ударих 93-4 сатурация.
1 седмица ставах все по зле - сатурацията непрекъснато падаше на кризи, като ми е спокойно 95, като удари и не мога да дишам малко под 80. ПОмагах си колкото мога с дихателни упражнения колкото и трудно да беше - след 3 ден не можех да се надигам и сам от леглото.
Тогава ми вляха 4 банки ремдесевир (може и той да е помогнал) и точно на 7 ден започнах да се подобрявам. На 10 ден ме преместиха в стая със средно тежки случаи, след още 5 при леките. Последните 2 дена бях без кислород и сатирация 88-92, с 3 литра 96-97 и във вкъщи си ползвам за да възстановя по бързо. Заморявам се супер бързо - буквално на 5 метра.
Това което бях възстановил за 1-2 години сега се надявам да успея за 3-4 месеца - малко по добре съм - мога да стана от седнало положение и въпреки огромните мъки мога да кача 3-4 стъпала.
Най-хубавото е че звяра който живее в мен си остана в заспало положение - продължавам да съм си в ремисия. Че и той ако се беше включил в унищожението ми шансовете ми биха били практически нулеви.
Радвам се че всичко мина (засега). Единствения проблем ми е високата захар и леко ме удари и в очите, сигурно пак съм направил пердета.
Продължавам битките с болестите до последна капка кръв
Радвам се за теб Бота ! Бъди жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеГруев, Груев...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар