Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАз не соча Боко за авторитет. Дребна разлика, която не очаквам да схванеш.
Но въпросът ми е абсолютно идентичен с твоя!
Всеки има основанията си да дискутира ситуацията, без да се съобразява с ничие мнение.
Още повече - да отговаря на въпросите ти (от упор)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Тук не виждам отговор на моя въпрос, само нескопосан опит да се правиш на психолог.
И потвърждение, че лъжеш.
Всеки път, когато темата стигне до конкретни тези, доказателства или логични въпроси, за които отговорът е или неудобен или липсав...
ти излизаш с великата реплика, че някой й плаща на съни
Ти чу ли го професора?
Втората причина е за да дразни хората. Тогава обикновено има емоции в разказа, цели се лично въздействие, текста не е дистанциран и доста пасивен - като информация - както обикновено ти пишеш
И третата и най-нормално причина е защото защитава чуждо мнение в което не вярва. Може да е защото някой му плаща за това, може и да е защото му плащат за нещо друго, но очакват и това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеНека и аз те попитам: ако Боко откаже да се ваксинира - и ти ли няма да се ваксинираш?
Очевидно - няма, нали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСъни, защо не отговори на въпроса - ако Чалъков се ваксинира, ти ще се ваксинираш ли?
Нека и аз те попитам: ако Боко откаже да се ваксинира - и ти ли няма да се ваксинираш?
Очевидно - няма, нали?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Нямам идеяно си много лош лъжец. Често на хората им личи когато лъжат в очи в очи разговор, доста е по-труднно да си личи в писмена форма. Но при теб си личи силно. Очевидно личността ти не иска да лъже и предприема почти всички възможни защитни механизми, с които да се убеди че не лъже реално. Но пък точно тези защити се ловят много лесно
И потвърждение, че лъжеш.
Всеки път, когато темата стигне до конкретни тези, доказателства или логични въпроси, за които отговорът е неудобен или липса...
ти излизаш с великата реплика, че "някой й плаща на съни".
Ти чу ли го професора?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам идеяно си много лош лъжец. Често на хората им личи когато лъжат в очи в очи разговор, доста е по-труднно да си личи в писмена форма. Но при теб си личи силно. Очевидно личността ти не иска да лъже и предприема почти всички възможни защитни механизми, с които да се убеди че не лъже реално. Но пък точно тези защити се ловят много лесно
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеи кой ми плаща, "Равновесие"?но си много лош лъжец. Често на хората им личи когато лъжат в очи в очи разговор, доста е по-труднно да си личи в писмена форма. Но при теб си личи силно. Очевидно личността ти не иска да лъже и предприема почти всички възможни защитни механизми, с които да се убеди че не лъже реално. Но пък точно тези защити се ловят много лесно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСъни, защо не отговори на въпроса - ако Чалъков се ваксинира, ти ще се ваксинираш ли?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Още малко допълнение за проф. Чалъков от Исул, освен, че не спира да работи в Ковид среда е прекарал 15 пневмонии.
На 74 години.
Чуйте го, чуйте и една професионална гледна точка извън форумните ... за Ваксината
Проф. Иван Чалъков: Сега ли Ви стана мъчно за лекарите, дами и господа?
https://eurocom.bg/new/prof-ivan-cha...-gospoda-video
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
Аз разбирам твоето обяснение, но въпросът ми е друг - какво разбираш под "друг вирус"? Само РНК или наличие и изолиране на Вирион? Затова попитах дали имаш предвид мутация?
Коментар
-
Имаш два положителни теста като между тях има някакъв период в който се предполага че човек се е излесувал
Как ще докажеш че се е заразил наново със сигурност, а не че просто има още вируси от първото заразяване
тестваш вируса, ако той е същия генетично може и да се заразил повторно, може и да не се е заразил а да не се е изчистил още - Нямаш еднозначен отговор има ли повторно заразяване.
ако вируса е различен доказваш със сигурност повторно заразяване.
Така става, когато някой(Аз) дето не разбира от нещо толкова сложно, елементаризира нещата пречупвайки ги през призмата на собствената си некомпетентност, иска лесни отговориLast edited by neptun266; 03.12.2020, 19:36.
Коментар
Коментар