IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Сега девойче мило, специално за теб ще ти отговоря, а ще го кажа и на останалите :

Ако искате да четете достоверна информация за КОВИД, за ваксините, а и изобщо да се информирате за всичко - мястото е даркнета - информация в най - чист вид, НЕЦЕНЗУРИРАНА, АПОКРИФНА И В ОРИГИНАЛ - влизайте в даркнета. Предполагам, че повечето сте технически грамотни люде и знаете как се влиза и навигира в дарка. Не си губете времето да четете в Гугъл цензурирани и яко окастрени статии, минали през ситото на цензурата. Вярно е, че в дарка почти за всичко се плаща, но има свободни директории, особено свързани с коронавируса, които са безплатни. Информацията в дарка никога, НИКОГА няма да се появи публично в Гугъл.... в Гугъл инфото е за стадото ....
    Да, даркнета е източник на чистата истина. Ако нещо има onion в адреса му със сигурност тможе да му се вярва.
    Не се ли замисляш че основната причина някой да публикува в дарк уеб е защото не може да бъде съден за лъжите които пише там, или за деяствията които предприема

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Асо единствения неудобен въпрос е какво стана с образованието, че има толкова много функционално неграмотни хора не можещи да осмислят елементарни логични съждения. И за по-лесно ги заместват с параноя основана на митове, легенди и сатове за фалшиви новини
      Сега девойче мило, специално за теб ще ти отговоря, а ще го кажа и на останалите :

Ако искате да четете достоверна информация за КОВИД, за ваксините, а и изобщо да се информирате за всичко - мястото е даркнета - информация в най - чист вид, НЕЦЕНЗУРИРАНА, АПОКРИФНА И В ОРИГИНАЛ - влизайте в даркнета. Предполагам, че повечето сте технически грамотни люде и знаете как се влиза и навигира в дарка. Не си губете времето да четете в Гугъл цензурирани и яко окастрени статии, минали през ситото на цензурата. Вярно е, че в дарка почти за всичко се плаща, но има свободни директории, особено свързани с коронавируса, които са безплатни. Информацията в дарка никога, НИКОГА няма да се появи публично в Гугъл.... в Гугъл инфото е за стадото ....
      Last edited by Асо Пика; 04.12.2020, 16:12.

Коментар

• Асо единствения неудобен въпрос е какво стана с образованието, че има толкова много функционално неграмотни хора не можещи да осмислят елементарни логични съждения. И за по-лесно ги заместват с параноя основана на митове, легенди и сатове за фалшиви новини

Коментар

• НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ :

1. ЗАЩО Пфайзер и другите фармацевтични компании произовдителки на ваксини за КОВИД искат да бъдат освободени от абсолютно всякаква отговорност за бъдещите странични ефекти на ваксините ?

2. ЗАЩО ЕС в лицето на всички тия безполезни европейските институции не гарантират че ваксините са безопасни ? Да го гарантират със закон !!!

А сега гледаме пародията - излиза някъв охранен бюрократ от някоя институция и с мазна усмивка заявява пред продажна медия в лицето на продажния журналист, който му задава правилния въпрос, че ваксините са абсолютно безопасни..... и овчето стадо със зомбирани промити мозъци вярва ли, вярва .... беее ... бееее .... бееееее ......

За тия прибързани васини дето ги измислиха за 10 месеца българския народ има поговорка : Бързата кучка слепи ги ражда

====================

40% от хората не искат да си сложат ваксина, останалите просто не желаят ....

За разработване на ефективна ваксина трябват поне 5 – 8 години. На производителите им трябва технологично време и то години време. И то за стандартните ваксини, които се предлагат от години. Къде е логиката тогава да се доверим на нещо ново разработено само за няколко месеца. Видни световни имунолози вече предупредиха, че добра ваксина няма как да стане за няколко месеца или дори за 1 година. Трябват години за да се видят всички странични ефекти върху повече хора.

Защо ЕС освободи от отговорност фарма производителя на ваксината ??? Кой нормален човек ще си инжектира доброволно нещо което не е минало всички тестове по протокол ??

Ама да знаете беееее ….. няма конспирация, не бе няма никва конспирация, глупости беееее …..нищо не е умишлено, световните господари и световната власт се грижат за твоето здраве …. беееее, щото са много добрички, беееее……
          Last edited by Асо Пика; 04.12.2020, 15:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Почина в болница, коментарите си ги задръж.
            Хората си умират като мухи, С нищо не променяме тяхното положение, следователно спорим излишно
            ps. Вчера бях на едно погребение и не ми се иска да се случва повече ...
            Last edited by precakanoto; 04.12.2020, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

А знаеш ли или поне предполагаш ли къде и как се зарази?

Щото имам познати знаят или поне предполагат къде са го хванали, но "официално" я в магазина, я в метрото.
              100% сигурност нямам, мисля че е от ковидка , а тя на лекции, но може и в хипермаркет да е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Починал е от НЕЛЕКУВАНА пневмония.
                Защото идиотите забраниха на личните лекари да преглеждат. Ако беше отишъл на лекар, който да установи, че развива пневмония в единия дроб, да го насочи към болница, където да го снимат и да установят какво му е и да го лекуват, това найвероятно нямаше да се случи.
                Ама идиотите забраниха лекуването. Щото щели да се заразят и лекари!
                Само че пневмонията иска всекидневно наблюдение от лекар. Даваш му еди какви си лекарства и ако не се подобрява му ги сменяш на часа. А не по телефона.
                Твоят приятел го уби световната идиотия, наречена пандемия. Уби го генералгоджи и неговият щаб и Боко Тиквата и неговите неадекватни министри на здравето.
                Почина в болница, коментарите си ги задръж.

Коментар

Вчера почина най-добрия ми приятел. В София. След ковид - от пневмония. Беше здрав и прав - и той леко на майтап не го вярваше, сега остави дете на 2 годинки и жена сама.
                  Мир на душата му, теб и колегите ти не ви познавам - за вас няма да го кажа, като ви дойде реда. На оня свят 300 лева повече или по-малко са без никакво значение, трябва само шепа драхми за лодкаря...
                  Починал е от НЕЛЕКУВАНА пневмония.
                  Защото идиотите забраниха на личните лекари да преглеждат. Ако беше отишъл на лекар, който да установи, че развива пневмония в единия дроб, да го насочи към болница, където да го снимат и да установят какво му е и да го лекуват, това найвероятно нямаше да се случи.
                  Ама идиотите забраниха лекуването. Щото щели да се заразят и лекари!
                  Само че пневмонията иска всекидневно наблюдение от лекар. Даваш му еди какви си лекарства и ако не се подобрява му ги сменяш на часа. А не по телефона.
                  Твоят приятел го уби световната идиотия, наречена пандемия. Уби го генералгоджи и неговият щаб и Боко Тиквата и неговите неадекватни министри на здравето.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Имам и двете
                    Лекаря рече(предвид, че теста е след 14дни изолация) - 99% вече не съм заразяващ. (тоя 1% е голямото неизвестно,което накара умните държави да са бързи и строги - съответно да нямат масова зараза)
                    А знаеш ли или поне предполагаш ли къде и как се зарази?

Щото имам познати знаят или поне предполагат къде са го хванали, но "официално" я в магазина, я в метрото.

Коментар

Вчера почина най-добрия ми приятел. В София. След ковид - от пневмония. Беше здрав и прав - и той леко на майтап не го вярваше, сега остави дете на 2 годинки и жена сама.
                      Мир на душата му, теб и колегите ти не ви познавам - за вас няма да го кажа, като ви дойде реда. На оня свят 300 лева повече или по-малко са без никакво значение, трябва само шепа драхми за лодкаря...
                      Съболезнования, Кретенчо!.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение

Ako си позитивен за игм значи още има инфекция при тебе. Само игг показва, че е преминало.
                        Имам и двете
                        Лекаря рече(предвид, че теста е след 14дни изолация) - 99% вече не съм заразяващ. (тоя 1% е голямото неизвестно,което накара умните държави да са бързи и строги - съответно да нямат масова зараза)

Коментар

• И аз мисля, че хората станаха доста по-предпазливи. И бройката намалява леко не заради мерките, а заради това че хората станаха по-предпазливи. Вече всеки има познати изкарали го и леко и тежко и разбраха, че по-добре да не го хващат, щото някой път може да изтеглиш късата клечка.

Сега се надявам със затварянето на кръчмите, баровете и моловете да паднат още бройките. Но трудно ще говорим за зануляване. Ако под 1000 дневно ги докараме ще е добре. Но после идват празници и пак нагоре.

Коментар

Да, днес/вчера хоспитализираните пак започнаха да се качват, а тежкоболните така и не спряха увеличението си

пп
                            аз го изкарах - почти без температура, но 10 дни много странно главоболие, имах чувството, че ще получа инсулт - стоиш си нищо ти няма и изведнъж болка все едно удар с чук...изолирах се 14дни и вече съм ок. Сега имам двата вида антитела..
                            Ako си позитивен за игм значи още има инфекция при тебе. Само игг показва, че е преминало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

точно на Никулден хората ще се съберат и ще запалят нова вълна, защото продължават да не вярват и да не спазват мерките(явно всеки трябва да има поне по 10 познати заразени и по 1 познат починал за да повярва).
                              Мисля, че хората в момента са доста по-предпазливи и по-голямата част биха си спестили едно събиране предвид рисковете.

Нашите полумерки при това широко разпространение няма да го спрат, а само ще го забавят.
                              Не мисля, че има трезвомислещ човек, който да счита, че вирусът може да бъде спрян при това разпространение. Мерките трябва да обезпечат баланса(разпространение-здравеопазване-икономика), за да не рухне всичко.

Както вървим в момента, лятото няма да можем да отворим нито ресторанти, нито туристически бизнес... или рискуваме ново запалване посред лято.
                              Позволи ми да не се съглася. Определено лятното време играе роля за ограничаване на разпространението му. А един затворен летен сезон, би бил пагубен за икономиката.

Най-рано може да очакваме някакъв спад, април - май, но не по-рано
                              Плато 6 месеца с по 3-4 хил. на ден??????????????

Имаш и добри съждения, ама ако си толкова черноглед и по принцип, няма да си направиш живота по-лесен.
                              Опитвам да ти вдъхна малко позитивни емоции всред морето от негативи
                              Живота продължава с или без нас.

Коментар

Да, днес/вчера хоспитализираните пак започнаха да се качват, а тежкоболните така и не спряха увеличението си

пп
                                аз го изкарах - почти без температура, но 10 дни много странно главоболие, имах чувството, че ще получа инсулт - стоиш си нищо ти няма и изведнъж болка все едно удар с чук...изолирах се 14дни и вече съм ок. Сега имам двата вида антитела..

Остават ти още два вида антитела, за да отсвириш четирите значими мутации... Ако се пръкнат нови - вече се работи и върху тях.

Изобщо няма да ни бъде скучно. Състезание с вятъра...

Коментар

Working...
                                X