IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Хората си умират като мухи, С нищо не променяме тяхното положение, следователно спорим излишно
    ps. Вчера бях на едно погребение и не ми се иска да се случва повече ...
    Причината е само една и много проста - твърде късно се сещат да ги лекуват в болниците. Масово измират до 48 часа след като са приети, Б-стан е лидер по смъртност, отнесена към броя заболели!

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

За това говорех Бота..... и това всичко става в момента пред очите ни и става от 20 години, сега сме в последната фаза или по- точно в първо ниво на последната фаза с главен герой корона вируса. Когато се реализира тази последна фаза не съм сигурен в себе си, че ще искам да бъда жив.
      Не мисля че агонията на консуматорското общество е планирана. Като влязоха и най-големите прошляци (ние българите и подобни) и решиха че е изчерпана и крайно време е да я сменят. Няма как всички да са богати, аху иху на бахами, малдиви, круизчета, курви бело. Кой ще работи, а и защо да храни содом и гомор със заеми. Основната цел на младата пача е да си направи цици, джуки и т.н., на джендъра - тяло на аполон с добавки. Някой да иска да работи, да постигне нещо. Проблема им е че нямат цици, а не 2-та грама мозък !?!?!
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Боже боже Господи мой ....
        Казах ПРИМЕРНО .... НАПРИМЕР .... да си представиш бе момиче ..... а защо не си представиш, че може директно от доставчика на интернет да влизам бе момиче мило сладко ??

Ок ..... не искам повече да говоря на тая тема, каквото имах, казах го, който чул и чел,, разбрал

Не искам повече да спамя темата

Извинявайте уважаеми модератори
        Много си зле, гледай само като се смени правителството, следващия министър на каквото там използваш да не получи доклад как този и този служител е използвал държавната мрежа да си купува бело. Ще те изтипосат и по новините

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Ами защото ако влизаш от държавна институция си по тъп даже отколкото в първия случай. Тъй като доставчика на интернет в институцията знае всичко какво правиш, независимо какво използваш
          Боже боже Господи мой ....
          Казах ПРИМЕРНО .... НАПРИМЕР .... да си представиш бе момиче ..... а защо не си представиш, че може директно от доставчика на интернет да влизам бе момиче мило сладко ??

Ок ..... не искам повече да говоря на тая тема, каквото исках, казах го, който чул и чел,, разбрал

Не искам повече да спамя темата

Извинявайте уважаеми модератори

Коментар

И защо си мислиш, че влизам в дарка от собствения си компютър в моя дом ???? Що не си представиш например ей така за спорта, че влизам от компютър от някоя държавна институция примерно девойче мило
            Ами защото ако влизаш от държавна институция си по тъп даже отколкото в първия случай. Тъй като доставчика на интернет в институцията знае всичко какво правиш, независимо какво използваш

Коментар

Да бе, ти нямаш контрол върху порталите. Там си преминава трафика. Ако схващаш какво правиш можеш да видиш през кои ip та преминава, но пак няма да знаеш чии са
              И защо си мислиш, че влизам в дарка от собствения си компютър в моя дом ???? Що не си представиш например ей така за спорта, че влизам от компютър от някоя държавна институция примерно девойче мило

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Как изчиташ и изслушваш всички глупости. Аз съм абониран за 2 - тръмп изборите и ковид няква група. След 1 седмица спрях да чета по 10 и 100-на статии. Някои откровено бих определил като абсолютни измишльотини.
                Изградих си мнение, по скоро си го затвърдих, че за новия световен ред говоря от 2-3 години. Мислех че не знаят как да го направят така че пак да са господарите. Жестоко се лъжех. Ще унищожат всичко и всички като хлебарки те да управляват. Никога обществения договор не е определян от хлебарките, нямаме дори и минимално влияние
                За това говорех Бота..... и това всичко става в момента пред очите ни и става от 20 години, сега сме в последната фаза или по- точно в първо ниво на последната фаза с главен герой корона вируса. Когато се реализира тази последна фаза не съм сигурен в себе си, че ще искам да бъда жив.

Коментар

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХААААААААААААААААААА

ако го прави аматьор може би да , НО .................... НО .................... НО ............................

Да бе, ти нямаш контрол върху порталите. Там си преминава трафика. Ако схващаш какво правиш можеш да видиш през кои ip та преминава, но пак няма да знаеш чии са

Коментар

Между другото нали знаеш че от години не си анонимен и в даркнета. голяма част от порталите там са добавени от службите, така че в общи линии си е накъсмет дали си анонимен или данните ти директно отиват където трябва
                    ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХААААААААААААААААААА

ако го прави аматьор може би да , НО .................... НО .................... НО ............................

Коментар

40% от хората не искат да си сложат ваксина, останалите просто не желаят ....

На тоя етап и аз не бих си сложил. Но пък приветствам другите да си слагат. Колкото повече си сложат - по-добре. Не виждам никаква полза в това да разубеждавам някого, напротив.

Коментар

Сега девойче мило, специално за теб ще ти отговоря, а ще го кажа и на останалите :

Ако искате да четете достоверна информация за КОВИД, за ваксините, а и изобщо да се информирате за всичко - мястото е даркнета - информация в най - чист вид, НЕЦЕНЗУРИРАНА, АПОКРИФНА И В ОРИГИНАЛ - влизайте в даркнета. Предполагам, че повечето сте технически грамотни люде и знаете как се влиза и навигира в дарка. Не си губете времето да четете в Гугъл цензурирани и яко окастрени статии, минали през ситото на цензурата. Вярно е, че в дарка почти за всичко се плаща, но има свободни директории, особено свързани с коронавируса, които са безплатни. Информацията в дарка никога, НИКОГА няма да се появи публично в Гугъл.... в Гугъл инфото е за стадото ....
                        Как изчиташ и изслушваш всички глупости. Аз съм абониран за 2 - тръмп изборите и ковид няква група. След 1 седмица спрях да чета по 10 и 100-на статии. Някои откровено бих определил като абсолютни измишльотини.
                        Изградих си мнение, по скоро си го затвърдих, че за новия световен ред говоря от 2-3 години. Мислех че не знаят как да го направят така че пак да са господарите. Жестоко се лъжех. Ще унищожат всичко и всички като хлебарки те да управляват. Никога обществения договор не е определян от хлебарките, нямаме дори и минимално влияние
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Между другото нали знаеш че от години не си анонимен и в даркнета. голяма част от порталите там са добавени от службите, така че в общи линии си е накъсмет дали си анонимен или данните ти директно отиват където трябва

Коментар

Заблудено си мойто момиче, но те разбирам напълно, трябва да държиш докрай опорните точки, за това ти се плаща. Продължавай да си дрънкаш, то дарка не е за всеки, там не можеш да си плямпаш като тука, от дарка съм си купувал много неща, дори и инфо на няколко пъти и продължавам да купувам, това което не мога да го намеря в Гугъл и по магазините, като стока и информация..... Пък щом вярваш в Гугъл, ок, .... за мен в Гугъл достоверната информация и без цензура е не повече от 2 - 3 % сред космическия океан от боклуци и плява ... мога дори да ти опиша схемата например как по- важна статия в оригинал в дарка как се появява в Гугъл и на какво прилича

Вчера девойче беше много активна, днес яваш яваш го даваш....
                            E те стоките продавани в дарка често прецакват мозъка, така че това обяснява много

Коментар

Да, даркнета е източник на чистата истина. Ако нещо има onion в адреса му със сигурност тможе да му се вярва.
                              Не се ли замисляш че основната причина някой да публикува в дарк уеб е защото не може да бъде съден за лъжите които пише там, или за деяствията които предприема
                              Заблудено си мойто момиче, но те разбирам напълно, трябва да държиш докрай опорните точки, за това ти се плаща. Продължавай да си дрънкаш, то дарка не е за всеки, там не можеш да си плямпаш като тука, от дарка съм си купувал много неща, дори и инфо на няколко пъти и продължавам да купувам, това което не мога да го намеря в Гугъл и по магазините, като стока и информация..... Пък щом вярваш в Гугъл, ок, .... за мен в Гугъл достоверната информация и без цензура е не повече от 2 - 3 % сред космическия океан от боклуци и плява ... мога дори да ти опиша схемата например как по- важна статия в "особен режим" и в оригинал в дарка как се появява в Гугъл и на какво прилича

Вчера девойче беше много активна, днес яваш яваш го даваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Хората си умират като мухи, С нищо не променяме тяхното положение, следователно спорим излишно
                                ps. Вчера бях на едно погребение и не ми се иска да се случва повече ...

КОЙ би ти обещал, че няма да "ти се случва повече"?

За първи път ли ти се случва да си на (едно) погребение?

А дано не ти се случва повече! А дано, ама... Все пак пожеланието е до края на дните ти! Това - когато си го избереш и имаш готовност!

(на хората им се случва изневиделица, но само за теб да бъде, когато имаш нагласа за това!)

​​​​​​

Коментар

Working...
                                X