IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение

Браво! Откъде се е напълнил форума със целомъдрени, страхливи, герберчета ?
    Гледам във дарк уеба продават ПСР сертификати за 80 евро и заготовка за печатането им за 550, за една ЕС страна.
    Та така и със ваксинките.
    Все едно трафика на хора да спре, ама тоя сертификат от ГПто щяло да бъде трудност голяма .....
    Дреме ми за сертификата, интересува ме ваксината. А фалфиви ПСР по слухове които не мога да потвърдя се продаваха в Сандански за минаване на гръцката граница още през лятото само за по 50 лева, защо се опитващ да набутваш хората за 160 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение

Гледам във дарк уеба продават ПСР сертификати за 80 евро и заготовка за печатането им за 550, за една ЕС страна.
      Все едно трафика на хора да спре, ама тоя сертификат от ГПто щяло да бъде трудност голяма .....
      Браво пич
      Кажи си адреса да ти изпратя 1 бутилка с уиски каквото пиеш за добрата новина
      Още довечера влизам да ровя и да проверя, чудех се кога ще стане, но търсенето определя предлагането .... абе всичко е бизнес авер

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Трудно ще стане да съм от първите, защото не влизам в никоя рискова група, но още утре мисля да се запиша в списъка на личния ми лекар за ваксина. До колкото разбрах вече се правят тези списъци

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

То год то бе трю

Само да не стане като ЛГТБ-то и другите там малцинствени групи. Уж справедлива кауза, ама сега се изроди и се стигна до 220 пола, флуидни полове, да си определяш пола сам. Е в УК те вкарват в панделата ако не се обърнеш към някой с правилния джендър. Аз как да знам като какъв се определя днес. И за капак Обама разреши на учениците да ходят в която си тоалетна искат каквито се чувстват/определят в дадения момент.

Та имам силни притеснения че утре анти-ваксарите може със закон да им се гарантира правото в бордовете на фармацевтичните компании.

И самолетите да не могат да летят ако няма поне 30% неваксинира в тях.
          май не си схванал,
          Да, като работещ бял мъж, християнин, аз имам най-малко права спрямо всичко друго на два крака (даже и кучетата в БГ имат повече права, а си го ритнал, затвор).
          Така че, няма да е зле, да станем малцинство и да имаме повече права и да парадираме със тях.
          Но си и има начини да стане ваксинирането по втория начин, както писах вече, което по-добрия вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

То год то бе трю

Само да не стане като ЛГТБ-то и другите там малцинствени групи. Уж справедлива кауза, ама сега се изроди и се стигна до 220 пола, флуидни полове, да си определяш пола сам. Е в УК те вкарват в панделата ако не се обърнеш към някой с правилния джендър. Аз как да знам като какъв се определя днес. И за капак Обама разреши на учениците да ходят в която си тоалетна искат каквито се чувстват/определят в дадения момент.

Та имам силни притеснения че утре анти-ваксарите може със закон да им се гарантира правото в бордовете на фармацевтичните компании.

съмнява ме, то това тяхното си е психично заболяване, като при веганите. Гейовете предполагам че се раждат така, ама антиваксърството си е плод на късо съединение някъде в главния мозък

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Мойто момиче, как си миличко Щом ще слагаш ваксината тогава веднага, ама веднага отивай да гласуваш в темата - анкета "ще си сложите ли ваксина ...." И да гласуваш с правилната бюлетина,, с зеления цвят ДА..... Между другото темата е отворена по моя идея да ви видя кой кой е .....

Е клюкаренето е разбираемото удоволствие на всяка скучаеща домакиня.

Коментар

Антиваксерите просто ще се превърнат в Долна каста хора, без достъп до значителен набор услуги. Или поне качествени такива
                То год то бе трю

Коментар

Трудно ще стане да съм от първите, защото не влизам в никоя рискова група, но още утре мисля да се запиша в списъка на личния ми лекар за ваксина. До колкото разбрах вече се правят тези списъци
                  Мойто момиче, как си миличко Щом ще слагаш ваксината тогава веднага, ама веднага отивай да гласуваш в темата - анкета "ще си сложите ли ваксина ...." И да гласуваш с правилната бюлетина,, с зеления цвят ДА..... Между другото темата е отворена по моя идея да ви видя кой кой е .....

Коментар

• 1. WO2020060606 - CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA
                    Human body activity associated with a task provided to a user may be used in a mining process of a cryptocurrency system. A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.

Коментар

Така те искам! Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Ей соросоиден миньон, ти специално гледай да не пропуснеш да си от първите, които ще се ваксинират!

Аз съм ОК, да проверим края на историята....

Коментар

Много се филмирате с тези ваксини!
                          няма да е закон, щото ще бъдат осъдени (в Полша промениха закона, могат насила да те тестват или заключват, ако счетат че си потенциално опасен за обществото).
                          Но, индиректно ще го правят да е принудително.
                          Е, няма да стане.

Коментар

• infowars смята читателите си за олигофрени
                            https://www.scribd.com/document/4870...oad&from_embed
                            ето го пълния текст от който те са взели това заглавие

в целия текст никъде не се споменава стерилизация. Но като си знаят че феновете им са скарани с четенето и разбирането на факти, защо пък да не им пробутат поредната конспирация

Коментар

Много се филмирате с тези ваксини!

Няма как да бъдат задължителни и просто ще ви пръднат на К*РА!

Ако смятате, че могат да бъдат задължителни и едва ли не, че армия ще ви стреля ако нямате ваксина, то ако това е така, представете си какъв би бил живота на подобно място? Концлагер или нещо повече? Ако приемете подобно безумие, че е възможно, то какво пречи да има закон, че могат да ви изнасилят децата или жената, или, че вие самите трябва да пуснете на някой политик... просто гласуван закон нали явно всичко може, защо да не може и това? Щом може задължителни ваксини!

Ако един подобен сценарий е възможен, то вие нямате място в подобна страна, просто сменяте страната!

Иначе като гледам, че предимно идиотите са големите фенове на ваксините(тези, които ще слагат), вече започвам да се чудя, дали това не е някакъв скрит еволюционен сценарий...
                              Абсолютно скрит еволюционен сценарий си е ....На нас ще ни лепнат ваксините да ни уморят,а вас - тайно ще ви облъчат с 5 Г-то и ще ви пораснат по още два крака и две ръце ,,та да бачкате и за нас....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

По-зле от калинките са само калинките без точки
                                Това да не са тия,дето си мечтаят да се наместят на местата на ония с точките,та белким и на тях да им лепнат по някоя точка....
                                Last edited by retro_69; 06.12.2020, 18:23.

Коментар

Working...
                                X