Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Че ти не даваш ли. Тук всеки си казва мнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Бягай бе смешник, нали точно ти писа, че нямало да се ваксинираш, за да видиш дали на първите нямало да им стане нещо, и после евентуално ти.... Марш в дупката от където си изпълзял! Ти нямаш никакъв морал, още по-малко да ми се правиш на хитър за страничните ефекти!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Мисля, че между мнение и съвет покритието не е 100%, но дори и да приемем мненията непременно за съвети, май повечето от антиваксърите и антиковидваксърите не са поискали например твоето мнение. Може би дори и някои от близките ти хора не са го поискали.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти си най-петимния да даваш "акъл", я за карантини, я за ваксини...
Ей така бамцаш днеска 100 поста и окото ти не мигва!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Ако под "този форум" приемем форума на Инвестора, а не само темата в частност, твоите мнения, че нелегалната миграция е едва ли не манна небесна, съвпадащо с това на други соросоиди, определено "е навредило на някой". Ама този някой или по-правилно тези някои, ги няма вече, за да си търсят правата. Справка лесно може да си направиш сам от едни скорошни и по-далечни във времето терористични събития във Франция.
Виж, ако беше питал дали твои мнения в тази тема са навредили на някого, както впрочем е правилно да се каже, може би щях да пропусна това изказване.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тази тема е точно за такива разговори. Няма да тръгна да спамя хората ей така
Ей така бамцаш днеска 100 поста и окото ти не мигва!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
То и употребата на кухненски ножове има странични ефекти, карането на ски - също, плуването - също, чукането на жени - също, и въобще какво ли не в този живот има странични ефекти, водещи до определен процент смъртни случаи, преди всичко на олигофрени.
- 1 like
Коментар
-
Не, просто за хората които дават непоискани съвети има специално място в ада. А тази тема си е точно мястото където няма нужда да се притеснявам че съм извън тематаLast edited by perin; 06.12.2020, 23:55.
Коментар
-
Ти на колко хора след поставяне на ваксина си поставяш такъв праг, защото няма ваксина на света без странични?Last edited by Mateev; 06.12.2020, 23:54.
- 3 Харесвания
Коментар
-
На тебе някой иска ли ти ги?
- 1 like
Коментар
-
Покажи ми мое мнение в този форум което е навредило на някой
Виж, ако беше питал дали твои мнения в тази тема са навредили на някого, както впрочем е правилно да се каже, може би щях да пропусна това изказване.
- 1 like
Коментар
-
Да и тези ваксини имат както писах. Просто зачервяване на ръката за един ден е ниска цена за избягване на ковид пневмонияСигурно за това компанията производител се е застраховала, да не може да я съдят, защото най-страшния страничен дефект е зачервяване на ръката!
Тролеста отрепка!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Съничка, честит празник! Бъди хубава и здрава!
Кажи и на мен че съм идиот и да си лягамбях се зачела малко назад и дадох воля на изказа, че и с въпроси, но я ги остави за утре и лягай.
Сънят е по-ценен за имунната система и стабилността ти от ...ваксината
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЧовека е с добри мотиви но не осъзнава последствията от действията си. Не е лош човек, но е опасен за себе си и околните.
Текущото предлагане на тези ваксини се оспорва от много учени, не може да ми кажеш..... науката е зад моите думи, защото знаеш, че не е така!
- 1 like
Коментар
Коментар