IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Съни имате си мнение. Тук не става дума за мнения, мнения на пазара за коли втора ръка - хубава или лоша. Тук има факти за мен, за вас като няма - но проблем, приемам ви мненията, но ги смачквам директно към коша за боклук. Не се сърди.
    Нарече ваксината жива. Как по-нататък да ти обяснявам подробности, кажи ми. Не мога. Съжалявам.
    За антителата няма никакъв проблем имаш ли ги, нямаш ли ги. Нито титъра им е важен, нито значи че са ефективна част от имунния отговор. Показват само едно че си срещнал вируса. Нищо повече. Имунният отговор не се корени в антителата. Никакви реакции няма да има при ваксина и имаш антитела. Никакви! Дотук.
    на основата на РНК, живата ваксина беше неволна грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Че ти не даваш ли. Тук всеки си казва мнението.
      Аз давам, но ти искаш само ти да даваш, непрекъснато се обясняваш, как такива като мен не трябвало да изразяват мнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Бягай бе смешник, нали точно ти писа, че нямало да се ваксинираш, за да видиш дали на първите нямало да им стане нещо, и после евентуално ти.... Марш в дупката от където си изпълзял! Ти нямаш никакъв морал, още по-малко да ми се правиш на хитър за страничните ефекти!
        Аз не те обиждам, въпреки че си мисля, че Дънинг-Крюгер яко те работи. Ти обаче доказваш, че когато разумните ти доводи се изчерпат, и започваш с обидите. Затова ще ти препоръчам да отидеш и да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш когато те докопа короната. Вероятноста е 100% ......

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Мисля, че между мнение и съвет покритието не е 100%, но дори и да приемем мненията непременно за съвети, май повечето от антиваксърите и антиковидваксърите не са поискали например твоето мнение. Може би дори и някои от близките ти хора не са го поискали.
          Не ми дреме. Щом са в тази тема са законна плячка.

Коментар

Ти си най-петимния да даваш "акъл", я за карантини, я за ваксини...

Ей така бамцаш днеска 100 поста и окото ти не мигва!
            Че ти не даваш ли. Тук всеки си казва мнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Ако под "този форум" приемем форума на Инвестора, а не само темата в частност, твоите мнения, че нелегалната миграция е едва ли не манна небесна, съвпадащо с това на други соросоиди, определено "е навредило на някой". Ама този някой или по-правилно тези някои, ги няма вече, за да си търсят правата. Справка лесно може да си направиш сам от едни скорошни и по-далечни във времето терористични събития във Франция.
              Виж, ако беше питал дали твои мнения в тази тема са навредили на някого, както впрочем е правилно да се каже, може би щях да пропусна това изказване.
              Имах в предвид точно за ковид темата. Когато става дума за икономика нещата са въпрос и на етични, морални и други ценности които нормално да различни. Ето ти си расист имаш едни ценности аз не съм имам други. Когато става дума пък за инвестиции, там всичко е в бъдещето, никой не го знае. И аз бъркам като всеки друг.

Коментар

Тази тема е точно за такива разговори. Няма да тръгна да спамя хората ей така
                Ти си най-петимния да даваш "акъл", я за карантини, я за ваксини...

Ей така бамцаш днеска 100 поста и окото ти не мигва!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

То и употребата на кухненски ножове има странични ефекти, карането на ски - също, плуването - също, чукането на жени - също, и въобще какво ли не в този живот има странични ефекти, водещи до определен процент смъртни случаи, преди всичко на олигофрени.
                  Бягай бе смешник, нали точно ти писа, че нямало да се ваксинираш, за да видиш дали на първите нямало да им стане нещо, и после евентуално ти.... Марш в дупката от където си изпълзял! Ти нямаш никакъв морал, още по-малко да ми се правиш на хитър за страничните ефекти!

Коментар

Не, просто за хората които дават непоискани съвети има специално място в ада. А тази тема си е точно мястото където няма нужда да се притеснявам че съм извън темата
                    Мисля, че между мнение и съвет покритието не е 100%, но дори и да приемем мненията непременно за съвети, май повечето от антиваксърите и антиковидваксърите не са поискали например твоето мнение. Може би дори и някои от близките ти хора не са го поискали.
                    Last edited by perin; 06.12.2020, 23:55.

Коментар

Ти на колко хора след поставяне на ваксина си поставяш такъв праг, защото няма ваксина на света без странични?
                      То и употребата на кухненски ножове има странични ефекти, карането на ски - също, плуването - също, чукането на жени - също, яденето, пиенето и въобще какво ли не в този живот има странични ефекти, водещи до определен процент нещастни смъртни случаи, преди всичко на олигофрени.
                      Last edited by Mateev; 06.12.2020, 23:54.

Коментар

На тебе някой иска ли ти ги?
                        Тази тема е точно за такива разговори. Няма да тръгна да спамя хората ей така

Коментар

Покажи ми мое мнение в този форум което е навредило на някой
                          Ако под "този форум" приемем форума на Инвестора, а не само темата в частност, твоите мнения, че нелегалната миграция е едва ли не манна небесна, съвпадащо с това на други соросоиди, определено "е навредило на някой". Ама този някой или по-правилно тези някои, ги няма вече, за да си търсят правата. Справка лесно може да си направиш сам от едни скорошни и по-далечни във времето терористични събития във Франция.
                          Виж, ако беше питал дали твои мнения в тази тема са навредили на някого, както впрочем е правилно да се каже, може би щях да пропусна това изказване.

Коментар

Да и тези ваксини имат както писах. Просто зачервяване на ръката за един ден е ниска цена за избягване на ковид пневмония
                            Зачервяване на ръката... Сигурно за това компанията производител се е застраховала, да не може да я съдят, защото най-страшния страничен дефект е зачервяване на ръката!

Тролеста отрепка!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Съничка, честит празник! Бъди хубава и здрава!
                              Кажи и на мен че съм идиот и да си лягам
                              :Остана ли вино от шарана бях се зачела малко назад и дадох воля на изказа, че и с въпроси, но я ги остави за утре и лягай.
                              Сънят е по-ценен за имунната система и стабилността ти от ...ваксината

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Човека е с добри мотиви но не осъзнава последствията от действията си. Не е лош човек, но е опасен за себе си и околните.
                                Ти може би си Господ, че имаш 100% гаранция за своята теза през мотиви, навярно.....

Текущото предлагане на тези ваксини се оспорва от много учени, не може да ми кажеш..... науката е зад моите думи, защото знаеш, че не е така!

Коментар

Working...
                                X