Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
На колко хора с пневмония слагаш прага над който може да си помислиш, баси аз май ги прецаках
Коментар
-
Напиши ме на смях как смяташ че като докарваш на хората вирусна пневмония се грижиш за тях.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Лев, мислиш ли, че не съм изчела повече материали от повечето тук промотъри(някои по-скоро, агресивни, отколкото четящи) , материали и от медицински издания(лансет идр) американското cdc, СЗО, китайски медии... Не допускаш ли, че човек може да има аргументирано/информирано, но противоположно на твоето мнение? Що за интелигентност е да не се приема отсрещната позиция?
Исках да те питам и за нещо, за което засега не съм намерила задоволителен отговор. Според теб, какви реакции може да има при поставяне на Ваксината(нека говорим само за предстоящата), ако в организма има изградени антитела срещу вируса?
Въпросът може и да се усложни, ако включим не само живата ваксина на пфайзер, а и другите видове, които са вклюени в Плана за закупуване?
Нарече ваксината жива. Как по-нататък да ти обяснявам подробности, кажи ми. Не мога. Съжалявам.
За антителата няма никакъв проблем имаш ли ги, нямаш ли ги. Нито титъра им е важен, нито значи че са ефективна част от имунния отговор. Показват само едно че си срещнал вируса. Нищо повече. Имунният отговор не се корени в антителата. Никакви реакции няма да има при ваксина и имаш антитела. Никакви! Дотук.Last edited by bulgarian lev; 06.12.2020, 23:48.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение...... Боли ме фара за пътуването, а и този вирус няма да е до без край, аз му давам 2-3 години макс да го има!
Това, което ще се случи в следващите 2-3 години, ще е появата на 10-20 различни вида ваксини, и 3-4 различни вида лекарства, които да се продават в аптеката. Така отговорноста за собствения живот и здраве ще стане персонална, а не задължение на държавата.
Междувременно ще измре около 3-4% от населението, и средната продължителност на живота ще намалее с 5-10 години. Добрата новина е, че ще умират преди всичко олигофрени, което ще доведе до повишаване на средния IQ на нациите.Last edited by Mateev; 06.12.2020, 23:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Да, започна да схващаш основата.
Интересно е как си много активен, загрижен и настъпателен към хората, които не искат да се ваксинират от ковид, но не вярвам да си хабил същата енергия да убеждаваш хората да се хранят здравословно, да не се залежават, да не пушат и пият прекалено и други неща, които са много по-вредни и са ежегодни от много години насам и за много занапред, за разлика от този съвсем преходен и не особено опасен вирус. Според мен това е поради същата причина, недобра оценка на риска.
Да има агресия и към отговорните лица? Нормална гражданска взискателност за нормална среда на живот!
Европа заведе дело срещу България за невзимане на мерки за чистотата на въздуха, гражданите предпочитат да се вайкат за болест, малко по-силна от ежегодния грип!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Сигурно всеки заразил се с вируса стига до пневмония, а всеки сложил си ваксина има 100% гаранция, че той точно няма да е от тези със страничните ефекти!
Б'гай трол!
Коментар
-
Не, просто за хората които дават непоискани съвети има специално място в ада. А тази тема си е точно мястото където няма нужда да се притеснявам че съм извън темата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Ок, значи имаш редкия шанс да познаваш все хора без вредни навици и да не се притесняваш в това направление, но някои от тях хипотетично биха могли да не искат да се ваксинират и затова се бориш да убедиш съвсем непознати антиваксъри, да не бъдат повече антиваксъри. Трябваше така да започнеш.
- 1 like
Коментар
-
Напиши ме на смях как смяташ че като докарваш на хората вирусна пневмония се грижиш за тях.
Б'гай трол!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Maнгъров - шеф на Ковид отделение, носи една стара маска у джоба, Пулев и депутатите от Герб - доброволци, какво да ги е страх тия, умира се само веднъж, а Равновеско се скри в гората, а е и млад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Дам, ще си се возя с Ската а овцата ще се плези в метротохаха.. абе шматко с пари всичко става..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма общо с интелектуалния статус. Може и да си умно говедо, но си говедо, защото не си информирано и не желаеш да се вслушваш.
Исках да те питам и за нещо, за което засега не съм намерила задоволителен отговор. Според теб, какви реакции може да има при поставяне на Ваксината(нека говорим само за предстоящата), ако в организма има изградени антитела срещу вируса?
Въпросът може и да се усложни, ако включим не само живата ваксина на пфайзер, а и другите видове, които са вклюени в Плана за закупуване?
- 1 like
Коментар
-
Ами в общи линии не ми дреме за вредни навици на хората които не заплашват мен или близките ми. При ваксините обаче със сигурност ще има някой който познавам и не си е направил. И след това ще ми е кофти ако се зарази и не дай си боже почине. Така си минимизирам тези възможни неприятни усещания като пиша срещу потенциалната опасност. Антиваксерите. Така че мотивите са ми съвсем нормални, егоизъм
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Рискът да се возиш с кола е стотина пъти по-висок. Карай колело, още по-висок, ще те отнесат като гербова марка.
- 1 like
Коментар
Коментар