IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не, за крантините отдавна писах че вече са безсмислени. А за ваксините просто оспорвам здравия ви разум. Това е доста различно от това да казвам да спреш да пишеш. Пиши си. А аз ще продължавам да подлагам под съмнение разума ви

Коментар

• Не ви ли прави впечатление, че когато го няма Bota156 го има Майк Флорида и обратното?
      Иначе простотията, некадърноста и начина на изразяване на двата ника са едни и същи .....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

на основата на РНК, живата ваксина беше неволна грешка
        Никакъв риск. Казах в предишен пост защо. Дори тя не остава завинаги в рибозомите, защото няма код за нея. Тя е вкарана, свършва си работата, синтезира се протеина и толкоз.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Тоест защото си човеколюбив избираш летален изход за 0,5% от заразените с корона вирус, изолация и бедност за останалите защото някаква част от хората може да получат зачервяване на ръката?
          Ти от къде знаеш какви може да са най-тежките странични ефекти, гербаджисйка калинка такава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Ти си посмешище тука във форума, сам обявяваш, че си имал някакво интелектуално превъзходство над другите, аз никога не съм обявавал същото за себе си!

Правиш ли разликата?

Аз нямам нужда за разлика от теб да се самоизтъквам интелектуално?
            Нямаш си хал хабер представа за Теорията на вероятностите, и във всеки втори постинг се излагаш като кифладжия. Моите съболезнования, но болеста ти е нелечима ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Аз никога не съм ти казвал да престанеш да пишеш. За разлика от теб.
              Точно обратното, непрекъснато плачеш, да не се пишело против карантините и против ваксините!

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Във форума спорите така, все едно от тези спорове зависи общестеното настроение в България. Пък аз се съмнявам в тази тема редовно да четат дори и 500 души. А от тях повечето имат изградено мнение и няма да го променят...

Аз обичам да споря. Правя го и без публика

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз не те обиждам, въпреки че си мисля, че Дънинг-Крюгер яко те работи. Ти обаче доказваш, че когато разумните ти доводи се изчерпат, и започваш с обидите. Затова ще ти препоръчам да отидеш и да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш когато те докопа короната. Вероятноста е 100% ......
                  Ти си посмешище тука във форума, сам обявяваш, че си имал някакво интелектуално превъзходство над другите, аз никога не съм обявавал същото за себе си!

Правиш ли разликата?

Аз нямам нужда за разлика от теб да се самоизтъквам интелектуално?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Пише се ПРЕДВИД няма В тъпчо
                    Сигурно, мерси за поправката, но едва ли ще го запомня. Не е от нещата които ме интересуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Тоест защото си човеколюбив избираш летален изход за 0,5% от заразените с корона вирус, изолация и бедност за останалите защото някаква част от хората може да получат зачервяване на ръката?
                      Не се ядосвай - Господ ще си прибере вересиите, ако продължават да играят на Руска рулетка .....

Коментар

• Във форума спорите така, все едно от тези спорове зависи общестеното настроение в България. Пък аз се съмнявам в тази тема редовно да четат дори и 500 души. А от тях повечето имат изградено мнение и няма да го променят...

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Че ти не даваш ли. Тук всеки си казва мнението.

Коментар

Имах в предвид точно за ковид темата. Когато става дума за икономика нещата са въпрос и на етични, морални и други ценности които нормално да различни. Ето ти си расист имаш едни ценности аз не съм имам други. Когато става дума пък за инвестиции, там всичко е в бъдещето, никой не го знае. И аз бъркам като всеки друг.
                          Писал си "форум", а форумът е с много теми. Форумът не е ковид темата. Научи се да се изразяваш правилно, после може да преминеш на кратък курс по етика и общуване, вероятно има шанс и да се научиш на така прокламираните от соросоидите ценности и в последствие ще разбереш дали е редно да наричаш хората расисисти, както и дали това е просташка проява или не. Всъщнст типично за хората с кофти възпитание е да почнат да обиждат когато нямат доводи и сами знаят, че фактите говорят в техен ущърб.

Коментар

Зачервяване на ръката... Сигурно за това компанията производител се е застраховала, да не може да я съдят, защото най-страшния страничен дефект е зачервяване на ръката!

Тролеста отрепка!

Коментар

Имах в предвид точно за ковид темата. Когато става дума за икономика нещата са въпрос и на етични, морални и други ценности които нормално да различни. Ето ти си расист имаш едни ценности аз не съм имам други. Когато става дума пък за инвестиции, там всичко е в бъдещето, никой не го знае. И аз бъркам като всеки друг.
                              Пише се ПРЕДВИД няма В тъпчо

Коментар

Аз давам, но ти искаш само ти да даваш, непрекъснато се обясняваш, как такива като мен не трябвало да изразяват мнение!
                                Аз никога не съм ти казвал да престанеш да пишеш. За разлика от теб.

Коментар

Working...
                                X