Не, за крантините отдавна писах че вече са безсмислени. А за ваксините просто оспорвам здравия ви разум. Това е доста различно от това да казвам да спреш да пишеш. Пиши си. А аз ще продължавам да подлагам под съмнение разума ви
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
на основата на РНК, живата ваксина беше неволна грешкаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТоест защото си човеколюбив избираш летален изход за 0,5% от заразените с корона вирус, изолация и бедност за останалите защото някаква част от хората може да получат зачервяване на ръката?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Ти си посмешище тука във форума, сам обявяваш, че си имал някакво интелектуално превъзходство над другите, аз никога не съм обявавал същото за себе си!
Правиш ли разликата?
Аз нямам нужда за разлика от теб да се самоизтъквам интелектуално?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Аз никога не съм ти казвал да престанеш да пишеш. За разлика от теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВъв форума спорите така, все едно от тези спорове зависи общестеното настроение в България. Пък аз се съмнявам в тази тема редовно да четат дори и 500 души. А от тях повечето имат изградено мнение и няма да го променят...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз не те обиждам, въпреки че си мисля, че Дънинг-Крюгер яко те работи. Ти обаче доказваш, че когато разумните ти доводи се изчерпат, и започваш с обидите. Затова ще ти препоръчам да отидеш и да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш когато те докопа короната. Вероятноста е 100% ......
Правиш ли разликата?
Аз нямам нужда за разлика от теб да се самоизтъквам интелектуално?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Пише се ПРЕДВИД няма В тъпчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТоест защото си човеколюбив избираш летален изход за 0,5% от заразените с корона вирус, изолация и бедност за останалите защото някаква част от хората може да получат зачервяване на ръката?
Коментар
-
Във форума спорите така, все едно от тези спорове зависи общестеното настроение в България. Пък аз се съмнявам в тази тема редовно да четат дори и 500 души. А от тях повечето имат изградено мнение и няма да го променят...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе ти не даваш ли. Тук всеки си казва мнението.
Коментар
-
Имах в предвид точно за ковид темата. Когато става дума за икономика нещата са въпрос и на етични, морални и други ценности които нормално да различни. Ето ти си расист имаш едни ценности аз не съм имам други. Когато става дума пък за инвестиции, там всичко е в бъдещето, никой не го знае. И аз бъркам като всеки друг.
- 1 like
Коментар
-
Зачервяване на ръката...Сигурно за това компанията производител се е застраховала, да не може да я съдят, защото най-страшния страничен дефект е зачервяване на ръката!
Тролеста отрепка!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Имах в предвид точно за ковид темата. Когато става дума за икономика нещата са въпрос и на етични, морални и други ценности които нормално да различни. Ето ти си расист имаш едни ценности аз не съм имам други. Когато става дума пък за инвестиции, там всичко е в бъдещето, никой не го знае. И аз бъркам като всеки друг.
Коментар
-
Аз давам, но ти искаш само ти да даваш, непрекъснато се обясняваш, как такива като мен не трябвало да изразяват мнение!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар