IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно, не съм видял тук да се обсъжда една тема която е баш за този форум.
    Това, че световното банкерство чрез измислената пандемия се набълбука със заеми и съответно лихви за трилиони, и още ще се набълбуква.
    Обезпечиха се със стабилен и охолен живот за десетки години. И държат изкъсо държавите на целия прогнил запад с десетки и стотици милиарди. И в тези държави ние и поколенията ще им играем по свирката каквото им скимне и ще плащаме, плащаме за затваряне на икономиките и за масови ежегодни ваксинации.

Както се казва, ако а нямаше тази пандемия, трябваше да я измислят.

Е те това е удар!
    И агентурата усилено работи по въпроса с обработката на уфците.
    ​​​​​​

Но не е виновен който изяжда зелника, виновен е който му го дава.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Мисля, че Бота го казва с ирония точно щот жената е на 90.
      Aaa знам ли - онея рижавите мое и на 90 да раждат
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Нал първата британка беше некво бабе на 90 тод, дето я ваксинираха, чак по ТВ я показваха кат мечка на мегдана, еми как да има деца на тая възраст бе пич ??
        Или говориш за първата от опитните експериментални зайчета ?
        Мисля, че Бота го казва с ирония точно щот жената е на 90.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          Съмненията се потвърдиха.
          Първата британка която ваксинираха НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ деца
          Нал първата британка беше некво бабе на 90 тод, дето я ваксинираха, чак по ТВ я показваха кат мечка на мегдана, еми как да има деца на тая възраст бе пич ??
          Или говориш за първата от опитните експериментални зайчета ?

Коментар

• Съмненията се потвърдиха.
            Първата британка която ваксинираха НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ деца

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Е какво по хубаво от това. Сам да се пържи в собствените си лайна дето дроби 10 години. Ако и сега гласуват овцете за насрания му гъз си го заслужаваме да ни унищожава докато пукне
              Миналата седмица - 15 000 безработни.
              Не може да си позволи дълги локдауни и нови такива.
              От друга страна, 4000 заразени при локдаун и със 150 умрели, не е приемливо.
              Не е невъзможно да спечели пак ( нисък % гласували, я стигне 40, раздутия държ апарат), но за да управлява, ще му трябват патерици, например ДПС и ЦвЦв, че останалите се отричат от него засега ;;

Коментар

• То па някой ще си ги слага
                "В училището на моя близка до момента нямат записан нито един желаещ. Говорим за училище в София.
                Около 30% от персонала вече го е изкарал.
                Членувам в една група за образование. Там да видиш какви драми са.
                Родителите скачат - Подавайте си молбите да напускате! Такива страхливци не искам да учат децата ми.
                Учителите - ваксинирайте се вие като сте толкова смели."

Коментар

• Ваксини скоро тук няма да дойдат. Или поне от качествените. Ами дано първите дето дойдат поне са безвредни.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                    Не виждам БХ какви решения ще има след 21 Дек.
                    И след януари, февруари, март.
                    Във всички случаи ще е прецакан.
                    Не без помоща на провалените функции на държавата, кото сам създаде.
                    До края на март очаквам +100 000 ваксинирани, това не е решение.
                    ​​​​​
                    Е какво по хубаво от това. Сам да се пържи в собствените си лайна дето дроби 10 години. Ако и сега гласуват овцете за насрания му гъз си го заслужаваме да ни унищожава докато пукне

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Аз вече съм се записал за ваксинация. Ако полицаите не искат тъкмо по бързо ще се ваксинирам
                      "Халал" да ти е ваксината!

Коментар

• При личния лекар

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Аз вече съм се записал за ваксинация. Ако полицаите не искат тъкмо по бързо ще се ваксинирам
                          Къде се записваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Няма да има и толкова ваксинирани. Много по-малко ще са!

Ако се пробват преди изборите(март 2020г.) да изнудват държавната администрация или служители на МВР, то тогава на изборите ГЕРБ няма да хванат и 5%, защото в момента единствения им електорат са именно държавни служители и техните семейства!

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                              Не виждам БХ какви решения ще има след 21 Дек.
                              ​​​​​
                              Няма да има и толкова ваксинирани. Много по-малко ще са!

Ако се пробват преди изборите(март 2020г.) да изнудват държавната администрация или служители на МВР, то тогава на изборите ГЕРБ няма да хванат и 5%, защото в момента единствения им електорат са именно държавни служители и техните семейства!

Коментар

• Не виждам БХ какви решения ще има след 21 Дек.
                                ​​​​​

Коментар

Working...
                                X