IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

РазбрахМЕ, че си опитен, умен и образован.

​​​​​​​
    коментарите ми към трола антисемит бяха що се отнася до финансово образование. Пишеше неща които не само не са верни, но и логическите му заключения бяха обратни на истинските. Той очевидно си няма идея какво говори, няма ама грам формално икономическо образование, или ако има е чудно как го е завършил, не разбира рищо по темата по която коментира, но се заяжда всъщност с хора, които разбират.

що се отнася до ваксините и аз съм неграмотен. За това и гледам какво мислят хора които признавам че разбирам, европейски и американски регулатори, научни списания и така натък.

Мнението на Иван Петкандраганов, отличил се с даване на неадекватни мнения по въпроси по които е тотално некомпетентен, очевидно имат нулева тежест за взимането на моето решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Все едно че аз съм те карал да стоиш глупав и необразован. Това са си твои решения ти си живееш с тях. Като успокоение има достта роми които предполагам че са по необразовани от теб

РазбрахМЕ, че си опитен, умен и образован.

.....................

Майка ми НЕ е образована. Цял живот е разчитала на нечии "компетенции и образованост". Най-вече - на "партийната.. , на профсъюзната... и на касиерката" (по нейни думи). Сега се опитвам да й обясня, какви проблеми са й създавали през годините горепосочените, когато все още не е била женена и е "оставяла горепосочените да "работят" с нейните заплати"...

РазбрахМЕ, че майка ми НЕ е образована. На база горепосоченото, дали бихме направили извод, че тя е опитна, или - умна?

................

Преди два дни - информативно я попитах, дали ще се ваксинира. Казах й, че ваксината ще бъде безплатна!

Веднага ми каза, че ще се ваксинира!

На това му се казва "информиран" избор! (главното - безплатна!)

Абсолютно идентичен "избор" с тоя на "емисарите", които ни убеждават да се ваксинираме,

....................

Преди 8-9 месеца майка ми я бяха "отписали". Категорично!

Зная какво ми струваше, за да я вдигна на крака БЕЗ БОЛНИЧНО лечение! По-жизнена е отвсякога!

А познай, дали ще я ваксинираМ!

​​​​​​
      ...................

Думата ми е за "информираният" избор, който имаме и в чиито ръце подобни "избор и информация" се ОПОРОЧАВАТ! "Партийната каза!" - закон!

Отклоненията регистрираме СЛЕД ГОДИНИ!

И какво, ако сме ги регистрирали СЛЕД ГОДИНИ?

СЛЕД ГОДИНИ, подобна информация може да няма никаква стойност за определени индивиди.

​​​​​​​
      Last edited by безимeн; 11.12.2020, 18:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Ебаси и охлюва.
        Плужък, гол лигав охлюв.
        Яко бързо ти прегаря реотана това обяснява липсата на образование. Споко, може и да не си виновен ти Бог те е направил за нещо друго, не за акъл. Сигурен съм че ще намериш призванието си някъде.

Коментар

Смятай след като не схващаш неща които аз схвашам какъв те прави това
          Ебаси и охлюва.
          Плужък, гол лигав охлюв.

Коментар

За евреин си много тъп.
            Смятай след като не схващаш неща които аз схвашам какъв те прави това

Коментар

Все едно че аз съм те карал да стоиш глупав и необразован. Това са си твои решения ти си живееш с тях. Като успокоение има достта роми които предполагам че са по необразовани от теб
              За евреин си много тъп.

Познавам и умни евреи, че даже и честни евреи - рядкост.

Коментар

Ми в такъв случай просто не трябваше да ми отговаряш, тъпо сополиво миризливо еврейче .

Коментар

Липсват ти поне 5 години подходящо образование и известно количство опит. Не виждам смисъл да ти обяснявам нещо, което просто няма да разбереш, за мен това ще е загубено време.
                  Ми в такъв случай просто не трябваше да ми отговаряш, тъпо сополиво миризливо еврейче .
                  Last edited by Иван Петкандраганов; 11.12.2020, 17:31.

Коментар

Обясни, моля, защо няма обсъждане на 750 милиардния заем на Европейския Съюз?
                    Това е 3/4 трилион.
                    Заем от вас мръсните евреи.
                    Липсват ти поне 5 години подходящо образование и известно количство опит. Не виждам смисъл да ти обяснявам нещо, което просто няма да разбереш, за мен това ще е загубено време.

Коментар

Ти сигурен ли си че си за форума на инвестора. Защото логиката ти е сбъркана на 180 градуса. нищо не си схванал от това което се случва, и дори по-лошо разбрал си го наобратно
                      Обясни, моля, защо няма обсъждане на 750 милиардния заем на Европейския Съюз?
                      Това е 3/4 трилион.
                      Заем от вас мръсните евреи.

Коментар

• дано така почнат да лекуват навсякъде.
                        „Д-р Василев ме покани, защото пациентката е развила тромботична микроангиопатия. Спадът на тромбоцитите беше 50% за ден, лактат дехидрогеназата се беше покачила, което беше довело до запушване на кръвоносните съдове във важни органи – сърце, бъбреци, мозък. Най-напред поставихме висока доза медикамент за лизиране /разрушаване/ на тромбоцитите. След това сложихме сърфактант, а накрая направихме плазмафереза“, разказва хематологът.

Лекари от Пловдив спасиха тежко болна с COVID-19 с нов подход - Болници - Novini.bg.

Според мен могат да спасят поне 50% от най-тежките и критични а не както сега 10-15%
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                          Поддръжниците на пуча от лятото се изявяват, като невярващи във вируса
                          и като антиваксъри.
                          Смени си контингента. Моите познати до един, които бяха "поддръжници на пуча", са точно на обратното мнение и за вируса и за ваксината.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                            Забелязвам интересна зависимост.
                            и като антиваксъри.
                            Имам няколко предположения относно причините:
                            - хроничен негативизъм;
                            - нереализирани личности;
                            - ноторна или възмездна привързаност към социалистическата идеология.
                            As well, as vice versa.

Какво ще кажеш за "ваксърите", които (според самите себе си) - са реализирани личности, с възмездна привързаност към социалистическата идеология на комуниста - министър-председател - Боко?

Има ги, нали!

Коментар

• Забелязвам интересна зависимост.
                              и като антиваксъри.
                              Имам няколко предположения относно причините:
                              - хроничен негативизъм;
                              - нереализирани личности;
                              - ноторна или възмездна привързаност към социалистическата идеология.
                              As well, as vice versa.

Коментар

Интересно, не съм видял тук да се обсъжда една тема която е баш за този форум.
                                Това, че световното банкерство чрез измислената пандемия се набълбука със заеми и съответно лихви за трилиони, и още ще се набълбуква.
                                Обезпечиха се със стабилен и охолен живот за десетки години. И държат изкъсо държавите на целия прогнил запад с десетки и стотици милиарди. И в тези държави ние и поколенията ще им играем по свирката каквото им скимне и ще плащаме, плащаме за затваряне на икономиките и за масови ежегодни ваксинации.

Както се казва, ако а нямаше тази пандемия, трябваше да я измислят.

Е те това е удар!
                                И агентурата усилено работи по въпроса с обработката на уфците.
                                ​​​​​​

Но не е виновен който изяжда зелника, виновен е който му го дава.
                                Ти сигурен ли си че си за форума на инвестора. Защото логиката ти е сбъркана на 180 градуса. нищо не си схванал от това което се случва, и дори по-лошо разбрал си го наобратно

Коментар

Working...
                                X