Сега го зачетох имаме познаване за вируса за министър и за студ през февруари ако тия пет дена можем да наречем зима....Така че вместо да се подиграват да четат и да не обиждат...В тоя форум има доста хора с много силно его на преуспели знаещи и можещи последна инстанция.И ако нещо им намътиш водата стават зли и агресивни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Кой е тоз дето познал? Какво е познал? Може ли един списък със всичките му предсказания, не само подбрани 1 от 100 дето са се сбъднали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеВ САЩ създадоха ваксина срещу коронавирусаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА аз не съм лекар, не съм учил медицина, не разбирам от зарази и така нат. А тъпите европейски бюрократи си имат цели дирекции, на които това им е работата. И който не са свършили нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Ами всъщност още на 27 януари си продадох 50% от акциите защото реших че това нещо ще стане пандемия. още на 25 и на 26 януари в общи линии вече бях прочел всичко което излизаше от Imperial college of London, CDC и WHO. В петъка преди това стана ясно че се предава и без симптоми и бе очевидно че е почти невъзможно за спиране без мащабни карантини. И колкото и да ми е тъпо всеки на който казвах че това нещо ще прецака света решаваше че се панирам за глупости. Няколкото човека и от този форум които ми имат и фейсбук профила сигурно могат да потвърдят че горе долу тогава бях пуснал че това ще стане световна криза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЛекар от Италия за коронавируса: Хайде да се успокоим, не е толкова страшно
https://novini.bg/zdrave/bolesti/584436
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
В момента в който на 22 01 2020 Китай наложи военна блокада на 11 000 000 беше ясно за какво иде реч...За тези които могат да мислят и са прочели нещо по темата за епидемии и пандемии.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе бих казал. На 31 януари италианските бюрократи спират полетите за и от Китай. Примерно ти, а и другите форумци каво точно сте знаели за вируса тогава?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе бих казал. На 31 януари италианските бюрократи спират полетите за и от Китай. Примерно ти, а и другите форумци, каво точно сте знаели за вируса тогава? Изобщо бяхте ли му обърнали внимание?
Коментар
-
Не бих казал. На 31 януари италианските бюрократи спират полетите за и от Китай. Примерно ти, а и другите форумци, каво точно сте знаели за вируса тогава? Изобщо бяхте ли му обърнали внимание?
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Пилците се броят на есен. Тези италиански бюрократи с недостатъчните си действия вече заразиха цяла европа. След един месец ще се види и какви ще са последствията в самата Италия.
Коментар
-
В италианските аптеки освен на маски почва да се появява и дефицит на всякакви други медикаменти.....Масово хората се запасяват..В България снабдителните вериги са много по-тънки от италианските.На втората седмица при разрастваща се епидемия и аналгин няма да има .Особенно ако се закрият граници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Язе съм като хитър петър "НЕ ЩА ДА СТАВАМ ЦАР"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВ сравнение с безумието и безхаберието на китайските апартчици, италианските бюрократи са направо супер.
Коментар
Коментар