IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    Не знам дали те интересува само за теб ти ще кажеш.За народа също не знам нямам способности да знам повечето българи какво мислят.Досега не съм се срещал с този вирус и със смъртта от него.Лично аз не го подценявам и не се подигравам.Но и на медиите не вярвам не вярвам нито думица.Не се поддавам на паника и психоза по една единствена причина и тя е работата ми.Това са толкова години образование обучение опит.За управниците не знаем а сме убедени първо че са некадърни и второ че не им пука изобщо за нас.Не се сърди но малко преувеличаваш според мен нещата.В тия времена трябва да запазим спокойствие и разум.Уверявам те че аз няма да се паникьосам за другите не зная.Груйчи не му сърди готин е но не пада по гръб и никога не чува като му говорят като малко непослушно дете е.Ти му казваш не пипай печката ще се изгориш ама той да пипне да се увери щото може да го лъжеш.Ако е някъде близо до мен бих го натупал ей така за профилактика.И пиши във форума всяко мненеие е ценно дори и да не сме съгласни с него.

Болниците в Ухан които ги построиха за 10 дни се казват Huoshenshan - Богът на Огъня и Leishenshan - Богът на Гръмотевиците.
    Кой ще ни построи на нас такива болници за 10 дни за да ни спаси?! Тези болници са специални за коронавируса... тук за 10 години не можем да построим такива болници. Проектиране + идея + строеж, за 10 дни, това само Китай го може, никой друг.

Буквално Бог да ни е на помощ, ако това нещо се разрастне в България, аз не вярвам в свръхсили, но този вирус може да ни изтрие от лицето на Земята.
    Единствената причина поради която в Китай го спряха този вирус е защото хвърлиха всички сили срещу него и платиха не малка цена в човешки жертви заради първоначалното подценяване.

Освен това ще ви кажа и една друга истина, Китайците са по държеливи на болести от нас, много по-държеливи, за повечето от тях обикновения грип не е никакъв проблем, Китайската традиционна медицина се справя лесно с него.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Като на виден апокалиптик веднага ми хрумна, че може би част от "излекуваните" не са излекувани, а вирусът се e покрил временно, подобно на HIV, И не става дума за повторно заразяване изобщо.

Някой с познания по биология или медицина би ли изказал мнение?

Maй никой не е сигурен дали вирусът се крие при "оздравелите" или става дума за мутации. И двете хипотези са изключително неприятни.

Medical experts and virologists are concerned about the high number of reinfections appearing in so called 'cured' or 'treated' coronavirus patients in China.   Cases of cured patients getting reinfected have emerged from Hubei and Sichuan provinces and have been documented by Chinese health authorities. To date about 72 such cases have been properly documented accordin...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Всичко му е криво на него. Омали сме кози, хранил съм доил съм, ял съм мляко и сирене и ти заявявам: максимум, т.нар.„Пешето” да има някаква алергия а минимум, да не разбира. Нищо му няма на козето мляко. Простено да му е на „онженера”. Въпросът с вируса, обаче, не е никак за пренебрегване и в това, съм на сходни позиции. То не, че няма да се мре. Въпросът е качеството на живота и усложненията, дето някаква плужива материя създава, доде дишаме.
        Пирамидов аз не съм казал че козето мляко е неприятно за всички.За мен е неприятно.Не употребявам кози продукти.Преди години мои близки бяха донесли някакъв френски кози боклук наречен сирене и ме накараха да опитам.Само като го помирисах им казах че не съм търсач на силни усещания.Та ти спокойно мое си ядеш кози буламачи щом ти харесват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Мислиш се че ме интересува за мен?! Мислиш, че аз се страхувам? Просто другите хора го подценяват това нещо, подиграват се... абсолютно здрави хора по света се разболяват от коронавируса и умират, а повечето хора в България си мислят, че ще натръшка само старците и че това е поредния грип. Няма да се лекуват изобщо и ще чакат да им мине, както другия грип и един ден просто ще умрат от инфаркт, защото медиите си умряха на ината и успяха да убедят повечето хора, че това е грип. Някой виждал ли е болен от грип млад човек да падне и да умре... от инфаркт.

Както и да е продължавайте да си го подценявате, щом така ви харесва и си мислете, че ме е страх за собствения ми живот.

На мен ми е напълно ясно че управниците гледат на народонаселението като на стадо, но просто за последен път го пиша, стадото ще измре от тоя коронавирус, преди да си е създало имунитет.

Сега се оттеглям, следващият път ще пиша когато всички тук се паникьосате и аз ще дойда да ви успокоявам тогава, да не се страхувате чак толкова много, то все пак е "само" вирус.
          Не знам дали те интересува само за теб ти ще кажеш.За народа също не знам нямам способности да знам повечето българи какво мислят.Досега не съм се срещал с този вирус и със смъртта от него.Лично аз не го подценявам и не се подигравам.Но и на медиите не вярвам не вярвам нито думица.Не се поддавам на паника и психоза по една единствена причина и тя е работата ми.Това са толкова години образование обучение опит.За управниците не знаем а сме убедени първо че са некадърни и второ че не им пука изобщо за нас.Не се сърди но малко преувеличаваш според мен нещата.В тия времена трябва да запазим спокойствие и разум.Уверявам те че аз няма да се паникьосам за другите не зная.Груйчи не му сърди готин е но не пада по гръб и никога не чува като му говорят като малко непослушно дете е.Ти му казваш не пипай печката ще се изгориш ама той да пипне да се увери щото може да го лъжеш.Ако е някъде близо до мен бих го натупал ей така за профилактика.И пиши във форума всяко мненеие е ценно дори и да не сме съгласни с него.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пеше, козето сирене било деликатес. На нас с теб явно вкусовете ни са тотално сбъркани.

Дядото на съпруга ми казваше, че козата била изключително чисто животно. Не може да я накараш да яде сено, което са настъпвали овцете или да пие вода от ведрото, от което е пило магарето. Аз нямам преки наблюдения върху тоз добитък.
            Наздраве!
            Всичко му е криво на него. Омали сме кози, хранил съм доил съм, ял съм мляко и сирене и ти заявявам: максимум, т.нар.„Пешето” да има някаква алергия а минимум, да не разбира. Нищо му няма на козето мляко. Простено да му е на „онженера”. Въпросът с вируса, обаче, не е никак за пренебрегване и в това, съм на сходни позиции. То не, че няма да се мре. Въпросът е качеството на живота и усложненията, дето някаква плужива материя създава, доде дишаме.

Коментар

Може да имат проблеми с комуникацията - я някой циклон, я антициклон и смущението готово.

П.П. Забравих да ти пиша - Баце силно ни заподозря вчера. На 84% е сигурен, че с теб сме едно лице с два ника
              Той и с Дъри ме бърка. За него ние сме ... как да кажа .... събирателен свещен женски образ. Няма природна сила, която да просветли ума му, че освен трейдърството има и други професии, за които се иска много учене и много специфична професионална квалификация, ако и да не се изкарват толкова пари, колкото роналдо да речем. Въпрос на ценности, сестро, какво да го правим. Всяка образована жена по някаква причина е бич за крехкото му его. Аз си го обичам него. Без него форумът сивее. Дано не го отнесе накоя корона, че е в опасна възраст ... Дано се спиртосва подобаващо.

Видях аз, че сте флиртували в темата за успеха, ама много бързо са Ви изтрили .

Коментар

Пеше, козето сирене било деликатес. На нас с теб явно вкусовете ни са тотално сбъркани.

Дядото на съпруга ми казваше, че козата била изключително чисто животно. Не може да я накараш да яде сено, което са настъпвали овцете или да пие вода от ведрото, от което е пило магарето. Аз нямам преки наблюдения върху тоз добитък.
                Наздраве!
                Аз имам.Дядодото е прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Води му се земен пълномощник .
                  Може да имат проблеми с комуникацията - я някой циклон, я антициклон и смущението готово.

П.П. Забравих да ти пиша - Баце силно ни заподозря вчера. На 84% е сигурен, че с теб сме едно лице с два ника
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    Кой това? Пешето?
                    Пешо е нечетен мъж и знае пространно основните бг пророчества. Не се еб..вай с него. Че може и прав да излезе. Ние се бъзикаме, но процесът не е приключил въобще.

Коментар

Тънъмънчева тва козата е много отвратително животно млякото му смърди та се не трае унищожава горите.Отде се взе по нашите земи...Козе месо или мляко не съм консумирал през живота си.За мен изключително противно.Не случайно има лаф не пускай софиянец коза и циганин в двора си след тях и трева не никне

Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Кой това? Пешето?

Коментар

https://www.acc.org/~/media/665AFA1E...14BE8D1213.pdf

Още един, този за съжаление е платен.

https://www.medscape.com/viewarticle/925244
                          Втория линк е преразказ на първия. В който абсолютно никъде не се казва че при "повторно заразяване убива с инфаркт". Пише това което отдавна се знае - хроничните болести, включая и сърдечни са сериозен рисков фактор, както при този така и при останалите грипове. И близо половината от хората в болниците са с такива хронични болести. Сега въпросът е, нарочно лъжеш за да всяваш паника, не знаеш английски или просто си изкопирал нещо от фейцбука което звучи достатъчно страшно.

Коментар

Много спешна информация, корона вируса при повторно заразяване убива с инфаркт.
                            А ако не стане пробва с инсулт

Днес се заговори отново за вторичното заразяване. След като има толкова случаи явно не е от погрешно тестване.

Като на виден апокалиптик веднага ми хрумна, че може би част от "излекуваните" не са излекувани, а вирусът се e покрил временно, подобно на HIV, И не става дума за повторно заразяване изобщо.

Някой с познания по биология или медицина би ли изказал мнение?

Коментар

Не разбрах папата какво общо има с Господ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Every school in Japan will shut from Monday in an unprecedented move that will affect 13m pupils and leave parents scrambling to find childcare as the country steps up its fight against the coronavirus.

Prime minister Shinzo Abe urged all schools to close — a de facto order from the central government — until the end of the spring break on April 8 in an attempt to reduce social contact and halt the spread of the virus.

The order brings Japan closer to total shutdown and will hit an economy already on the brink of recession as millions of parents are forced to take time off work to look after their children.

Japan now has a total of 175 domestic cases of the virus spread across 19 prefectures. In many cases, the route of infection is unknown and government advisers believe domestic transmission is taking place. There are a further 14 cases of Japanese citizens who have been evacuated from Wuhan in China, the epicentre of the coronavirus.

https://www.ft.com/content/957bf9f6-...8-dd0f971febbc
                                Това е сериозно.

Коментар

Working...
                                X